Skúsenosti s Nutrilonom AR
Prosim vas mate niektora skusenosti s nutrilonom AR? zapekal ? dakujem
Ahoj nás nezapekalo ale vypila len asi 4 plechovky potom sme prestali lebo stale trošku grckala naštastie teraz už je to fajn
@26kaja12 nás zapekal,museli sme používať rekt.rúrku,ale nás zapekalo zo všetkých Nutrilonov dokonca aj z komfortu,len kvoli grckaniu sme museli piť AR.
@mirkamurko ešte som zabudla,potom sme začali dávať probiotiká Dophilus a už bolo všetko v poriadku,stolica sa upravila a bruško nebolelo.
Ja uz som z toho zufala. my sme najprv mali nution HA ten zapekal. potom nam dala comfort, ten bol dobry asi 2 mesiace az pokial nezacala kakat uplne zelene a mala tam take kusky ako keby som jej spenatove listy dala jest a este mi aj vygrckavala. a teraz mi dala AR a v lekarni ma upozornila ze moze zapekat. zostal mi este comfort, tak to iesim tak, ze davam vzdy do jedenia jednu lyzicku comfortu. mala som to odporucene v lekarni. tak dufam ze to bude dobre. a este sa mi zda ze po tom AR mi je castejsie hladna.
uz aby pila normalne mlieko lebo z tychto ma asi sibne ☹
My sme kupovali Nutrilon Comfort a nebol problém s kakaním, no malá mala dosť zlý reflux a tak nám dr. predpísala Nutrilon AR ale už nikdy viac.. dávala som jej ho necelé 2 dni a nastali také problémy s vyprázdňovaním že som jej musela vyberať stolicu teplomerom, riťka červená, dotrhaná... hneď sme sa vrátili ku Comfortu.. AR mlieko určite neodporúčam, radšej by som druhýkrát vyskúšala zahusťovať Nutritonom ale aj to nie podľa odporúčaní ale len polku čajovej lyžičky na 100ml..

Ahoj, nas dlho nezapekal, ale posledne 3 tyzdne zapeka.... Riesim to harmancekovym cajom, na odporucanie pediatra, kedze nie je vhodne casto menit mliecko...(tak sa mi uz 2x vyjadril osobne a aj telefonicky) Ale, na buduci tyzden ideme opat do poradne, tak to budem znovu konzultovat, lebo sa mi nezda normalne, aby som dcerke denne davala kamilkovy caj, aby kakala. Skusila som jej ho vysadit a hned bol problem, skusala som to aj s prevarenou Luckou, ale ani ta nepomahala. Len caj....