Syn zo Sunaru AR príliš priberá.

zoja_
26. dec 2019

Ahojte baby dávam malému Sunar AR 1, prešli sme na Sunar AR 2 lebo malý ma reflux.
Problém je však ten že podľa mňa malý priberá veľmi zo sunaru. Ma 71cm/11kg.

Je nejaké UM od ktorého dieťa nepribera takto? Ci to nijak neovplyvnim? Zas podľa mňa na pohľad nieje nejaký tucny ale je tazky. Mam co robiť ho nosiť.

jani_ca
26. dec 2019

Ahoj, AR mlieka su zahustovane karobom (svatojanskym chlebom), co je sacharid, takze su kalorickejsie nez obycajne umele mlieka. Alternativou by mozno mohlo byt, ze si kupis v lekarni Nutriton / svatojansky chlieb a nasypes do obycajneho umeleho mlieka len trosku (pomer budes musiet vychytat, aby maly netrpel refluxom). Pediater neporadil v tomto smere nic?
Nas maly mal tiez Sunar AR 1, ale nemala som pocit, ze by vazil viac nez by bolo normalne.

zoja_
autor
26. dec 2019

@jani_ca ale vyskúšali sme veľa toho ale tento mu najviac vyhovuje. Ale podla mňa to je aj genetika ja som tiež bola taka baculata keď som bola dieťa a manžel tiež a teraz po pôrode mam 50kg a muž má 74kg takže sme obaja štíhly.
Ale trochu ma trápi že ľudia to riešia že ja taka chuducka aj muž a malý taky buclosko🤣 ale mne to nevadí, asi prestanem riešiť okolie.

jani_ca
26. dec 2019

@zoja_ Presne tak, neries okolie 🙂 Deti na UM priberaju viac, nepomozes si.
Ked zacne chodit, tak to urcite vybeha aj tak ;)

malinajahoda
30. dec 2019

Moja dcérka musela pit dlhé mesiace ar mlieko a priberala veľmi veľmi máličko. Takže nie všetky deti na UM priberaju viac.

misickaa4
5. jan 2020

@zoja_ dobry den, nas maly ma tiez sunar ar. Ja by som sa skor chcela spytat, ci ho z neho nezapeka?

katulienkaja
18. mar 2021

@zoja_ ahoj, máme ten istý problém, malinka vela po nom pribera. aj sa to nakoniec nejako upravilo alebo niečo pomohlo? Ďakujem 😊

zoja_
autor
14. jún 2021

@katulienkaja ahoj my sme po roku prešli na Hipp 2 a teraz pije hipp 3 malý ma 2 roky a 15 kíl.Síce je taky väčší ale už ide do výšky tak nepribera tak

katulienkaja
14. jún 2021

@zoja_ ďakujem 😊