icon

Treba po zavedení príkrmou prejsť na Nutrilon 2?

amadora
10. mar 2011

Dávam synčekovi Nutrilon 1 a teraz som sa dočítala tam že pri zavedení príkrmov prejsť na Nutrilon 2... ja som si myslela že to je až od pol roka 😕 Synček má 4 a pol mesiaca. Prejsť na dvojku či nie?

donka1
10. mar 2011

aj ja som to citala ze sa ma prejst potom na dvojku ja som zacala prikrmovat amoja mala zacalu uplne odmietat mlieko tak tejas som zvedava ci bude jest nutrilon 2 ci preto prestala jest 1 nutrilon

anjelicek26
10. mar 2011

Na dvojku treba prejst, az ked dietatku nestaci, skracuju sa intervaly medzi flaskami (priklad - v noci sa budilo na papanie kazde 3 hodiny, teraz sa budi kazdu 1-2 hodiny), cisto teoreticky pokial dieta pekne pribera mozes jednotku davat aj po roku.

Vyrobca odporuca zmenit mliecko PO pol roku, ked dieta uz pekne papa prikrmy. Ale tipujem, ze v 4 mesiacoch to este nie su take mnozstva, je to skor ochutnavanie a papanie par lyziciek. Vzdy prikrm este zapijate mlieckom. V tom pripade by som ostala pri jednotke. Ak zacnete mat cele jedlo prikrm a napr. cajik a mliecko az potom, dala by som dvojku.

ela2710
10. mar 2011

mne to pediatricka tak vysvetlila, ze je to az od pol roka, ved to tam mas aj napisane, davat to mas teda od 6.mesiaca ale s tym, ze od 5.mesiaca mas robit zeleninove polievocky a az potom prejst na dvojku. Nemas sa kam ponahlat, potom budes kedy kupovat 3-ku vo 8.mesiacoch? neboj dockas sa aj 6.mesiaca na dvojku, neunahli sa.

medyna
10. mar 2011

ahoj, aj mne pediatricka povedala, ze uz pomaly mozeme prechadzat na dvojku, tiez uz papame prikrmy, zeleninku zblajzneme len tak fici, s ovocim, je to horsie ..... Pravdou je, ze Naty chce papat pomaly kazde dve hodinky a vypije aj 2 deci. A pritom nie je tucna a prilis dlha.... Asi ma to papanie po tatovi. 😀 . My este dopijame jednotky, co som mala v zasobe ale pomalicky uz prejdeme na dvojku. Ale urob podla tvojho vlastneho pocitu. Vy ste trosku mladsi este, ja by som s dvojkou chvilku pockala, aspon na ukonceny 5. mesiac .....

matula1981
10. mar 2011

ahoj mne pediatricka povedala, ze nutrilon 2 sa dava az od ukonceneho 6 mesiaca. My sme na nutrilone 1 a bez prikrmov. Netreba sa ponahlat 😉

cmulinko
10. mar 2011

nutrilon 2 az od ukoncenia 6 mesiaca a nezalezi na tom,ze kolko prikrmov uz zje.