icon

Tretíkrát mením umelé mlieko

31. mar 2021

Zienky aj vy musíte už meniť 3 krát UM? Nutrilon nám nesadol vôbec a zo Sunaru sa nám drobec zase nevie vykakat. Zúfalá som 🤦‍♀️😭

noami12
31. mar 2021

Ja mam zatiaľ od začiatku Nutrilon a žiadny problém, držím palce aby ste našli to správne co najskôr 🍀

katkamatka7
31. mar 2021

My sme menili, niektoré vôbec nechcel piť, niektoré zapekali, z iného nepriberal. Okrem UM dostupných v obchodoch sme podľa odporučení na gastre prešli niekoľko typov UM, až sme zakotvili na jednom, ktoré aj chutí, aj vonia, aj z neho priberá, aj nemá koliky, aj stolík ca je v poriadku. Nejdem písať značku UM, ale radšej nech vám predpíše UM doktor.

s_a
31. mar 2021

@katkamatka7 prečo by im mal predpísať mlieko doktor? Väčšinou je aj tak každý za nutrilon s ktorým má veľa detí problém..

Autorka, nám sadol HiPP comfort 😊

katkamatka7
31. mar 2021

@s_a Napísala som to ako radu. Ak treba viac skúsim vysvetlit. Pretože dr dieťa vyšetrí a zhodnotí, čo mu prospeje. Pani môže skúšať všakovaké UM za nemalé peniaze a dieťatku nemusí sadnúť. Ak je UM na predpis,vyjde lacnejšie.

shellmycka1
31. mar 2021

Ja deti nemam, ale sestrime obe su na HiPPe tom štandardnom. Podávali ho uz v porodnici a je spokojna 🙂

lubiss
31. mar 2021

chvalia si Hipp..na nutrilon by som sa ja osobne vykaslala s jeho kauzickami to je to posledne co by som vybrala

s_a
31. mar 2021

@katkamatka7 podľa mňa zbytočne behať po vyšetreniach ak skúsila len dve mlieka. Jasne sú rôzne detičky a niektoré môžu mať fakt problém nájsť dobré mlieko, ale väčšinou to dlho netrva.. môjmu Nutrilon tiež vôbec nerobil dobre a to sme skúsili aj dráhu profuturu ale hippko hneď mu pekne sadlo aj bez vyšetrenia 🙂

h2so4
31. mar 2021

Moji chlapci: Prvý papal Nutrilon a bol v pohode. Druhému nesadol tak sme prešli na Bebu a bolo dobre a tretí ani Nutrilon ani Beba - sadlo nám až mliečko Hami.

autor
31. mar 2021

@h2so4 ideme skúsiť bebu sensitive 🤷‍♀️🤦‍♀️

autor
31. mar 2021

Zienky a co beba sensitive? 🤷‍♀️ Skúsenosti

tatiana1329
31. mar 2021

Ja som sice kojila ale ked som potrebovala umele tak jednodnacne HIPP... aj zlozenim aj celkovo nam najviac sadol...

janickacrazy
31. mar 2021

No u nás katastrofa s Bebou, moji mali Nutrilon HA, ten znášali bez problému, neskor im bola zistená alergia, tak sme prešli na Nutrilon allergy care. Ale ešte predtým naša dr. mala taký nápad, že skúsime Bebu sensitive, lebo že probémy až také vážne nemajú, no nikdy viac, grcali, hnačkovali, no hroza. Ale každé dieťa je iné. Možno vám sadne.

tehotna40
3. apr 2021

Ak UM tak hipp, my sme menili 5x a len toto sadlo.