icon

Umelé kozie mlieko - skúsenosti

batorka5
22. máj 2017

Ahojte. Mate prosim niekto skusenosti s umelym kozim mliekom? Ak ano, ktore ste davali? Nasla som Holle, Bambinchen a Topfer.. Dakujem

nikina9
14. jún 2019

@simona92101 znie to ako kolika, z toho vyrastie 🙂 kozie nezafarbuje na zeleno, mne z toho kakala pekne zlte...je to urcite prirodzenejsie ako vselijake lekarske mlieka...v kazdom pripade ak ma negativne vysledky tak by som vyskusala kozie, mozno jej bude lepsie, lahko sa travi....z HA mliek a z beocatu mojej malej tiez strasne smrdeli prdiky aj hovienko, uz to ma presvedcilo ze v tom nie je nic dobre. A na tu kozu - nam ba suchu pomaha jedine obycajna modra indulona.

simona92101
14. jún 2019

@nikina9 nezda sa mi to,boli dni ked bola ok,potom chvilu aj reflux skryty.teraz tento tyzden je to velmi zle..ktore kozie teda odporucate?

janickacrazy
14. jún 2019

@nikina9 po pri kolike nie je zelená a zapáchajúca stolica a dieťa máva koliky zvyčajne len večer, no jej plače pomaly celý den, u nás to bolo podobné a dieťa má alergiu na mlieko a tiež mi všetci vraveli, že to sú koliky, no jasné

nikina9
14. jún 2019

@janickacrazy my sme mali toto iste...ja som mala stale pocit ze jej nieco musi byt, ze to nie je normalne...tiez sme sa priserne natrapili...a tiez vacsinou cez den, boli vsak aj tazke noci...chodili sme k dr ako na klavir (testy, vzorky stolice, dokonca som bola na sone brucha)...nakoniec to vsetko nejak preslo, babatkam sa ten traviaci trakt vyvija. Niektorym dlhsie, niektorym kratsie. V tej chvili som vsak bola presvedcrna, ze nieco bie je v poriadku. Upravilo sa to tym kozim mliekom, ale najma ked sme presli na stravu...s kakanim bol este obcas problem do asi 7 mesiacov. Reflux ma furt, aj ked uz len obcas si odgrcne maaalicko. Nejak vsetko prejde, je to ale tazke vydrzat. Ked som jej zacala davat bambinchen, aspin som mala lepsi pocit, ze ma dobre zdrave mlieko. A jednoznacne to pomohlo s prdikmi a krcmi v brusku.

janickacrazy
14. jún 2019

@nikina9 no u nás to neprechádzalo vobec ani v 6mes., kedy už koliky nebývajú a keby si jej nedávala to kozie mlieko, tak možno by to bolo úplne iné aj u vás, kto vie, ale ja mám 3 deti alergikov na mlieko a viem o tom svoje, musela som sa riadne s dr. pohádať, aby nás vobec niekam poslala na gastro, lebo ona furt len koliky, určite koliky bude mať do 8 rokov, prostredný syn stále ked dačo zje tak bolesti brucha

nikina9
14. jún 2019

@janickacrazy jasne to je ine...mama najlepsie vie ked je daco zle...ono nam ked som videla ze sa to zlepsuje (aj ked veeelmi pomaly), tak som vedela, ze to je len vyvojove...

simona92101
14. jún 2019

@janickacrazy vnoci neplace vobec,spi pekne.ale zhorsuje sa to,hlavne cez ten den,chvilu sa usmieva,napapa sa,odgrgne a ked polozim tak v momente rucky vyletia do vzduchu a krici a krci nozicky..to co znej vyliezlo vcera bolo to najhorsie co kedy vykakala,ani sa necudujem ze boli brusko

janickacrazy
14. jún 2019

@simona92101 u nás to bolo tak isto, v noci celkom fajn a cez den horor

simona92101
14. jún 2019

Este ma napadlo kupit France lait ale bezlaktozove (momentalne ma France lait comfort)ci predsa len jej ta laktoza neskodi..

alexandram1985
14. jún 2019

Nechapem jednu vec sojove mlieko alergen, kozie alergen ale kravske ktore skodi tusim najviac a to nie len detickam je v pohode . . . Nech mi toto niekto vysvetli . . .

alexandram1985
8. júl 2019

Mam na predaj dve 800g plechovku UM na baze kozie mlieka znacky kabrita. Je to holandske mlieko vhodne pre dojcata od 0-6 mesiacov. Ak by ste mali zaujem piste spravu

tesy
23. júl 2019

@simona92101 ahojky. Zlepsilo sa to nakoniec u vas?

simona92101
23. júl 2019

@tesy ahoj,ano zlepsilo,pomohli kamilky a vela cvicit a masirovat

tesy
23. júl 2019

@simona92101 a na akom mliecku ste prosim ta nakoniec skoncili? Alergia to nakoniec nebola ani intolerancia?

simona92101
23. júl 2019

@tesy na sono nas DR.nakoniec neposlala,tyzden som miesala FL comfort s bezlaktozovym a potom sa to upravilo,tak mame ten povodny France lait.

simona92101
23. júl 2019

@tesy zatial to vyzera ze ma len citlivy zaludok,akakolvek zmena ci uz pocasie alebo ze zabudnem pomasirovat ci dam menej vodicky na putie-hned jej to šarapatu urobi.teraz jej idu zubky tak zase hnackuje.

tesy
23. júl 2019

@simona92101 niekedy asi naozaj dietatko potrebuje vybudovat tu spravnu floru v brusku.. pri hnackach nam velmi pomohol hylak. Odvtedy bolesti bruska vobec nema ale alergicke reakcie ma stale ☹

emidia
24. sep 2019

@alexandram1985 ahoj. Môžem sa opýtať kde sa dá objednať um Kabrita? Teraz pijeme um kozie Topfer kt.je bežné dostupné ale chcela by som vyskúšať iné kozie um ktoré neobsahuje palmový olej. Ďakujem.

kajbenka
24. sep 2019

@emidia ja som objednavala odtiaľto. Kuriér bol grátis pri objednávke min 3 plechoviek. Bolo to skoro rok naspäť. https://www.holland-at-home.com/en/search?contr...

emidia
24. sep 2019

@kajbenka Ďakujem pekne🙂

alexandram1985
25. sep 2019

@emidia ahoj ak chces skusit mam doma 2 neotvorene plechovky. Inak som ich objednavala z tej stranky ako kajbenka

emidia
25. sep 2019

@alexandram1985 Ahoj. Si zlata ale pozerám ze ta cena je šialená takže aj keby som kúpila tie 2plechovky od Teba, ďalej by som si to aj tak nemohla dovolit😣 Ako verím ze je to kvalita ale pre mňa nedostupná . Asi skúsim Bambinchen alebo Naše mléko.

alexandram1985
25. sep 2019

@emidia bambinchen stoji tak isto 400g plechovka 15 eur cize 800g 30 eur presne tak ako kabrita. Je to dost ale ale mne tie peniaze za to stoja. Maly je spokojny. Kaka kazdy den, pekne si poprdkava a hlavne nemame ziadne koliky ani krce a sa nam zacal krasne hojit aj pruh na pupku. . . Ale tak samozrejme chapem ze nie kazdy si to moze dovolit. Nie je to lacna zalezitost.

emidia
25. sep 2019

@alexandram1985 No tých 30€ za krabicu by som ešte obetovala lebo to je cca ako Bambinchen ale keď som klikla na ten link vyššie tam mi vyhadzuje cenu 41€ 🤔

alexandram1985
25. sep 2019

@emidia tuto pozri to je priamo ich stranka odtial som ja objednavala. Tuto stoji 29,95. 41 eur bych nedala uz za mlieko to je ozaj moc. A inak ak objednas 3 plechovky postovne neplatis

https://www.kabrita.com/en/product/kabrita-1-in...

emidia
25. sep 2019

@alexandram1985 Jeej, si milá, tak to je už aký rozdiel v cene 🤔 Skoro mi oči vypadli keď som videla ze 41€. Do tých 30€ za 800g ešte človek ozelie keď je to naozaj kvalita ale čo je veľa to je vela🙂 Môžem sa opýtať za koľko predávaš? Na skúšku by som potom zobrala od Teba a ak by sa to osvedčilo tak potom objednám z tejto stránky.

alexandram1985
Autor odpoveď zmazal
alexandram1985
25. sep 2019

@emidia bola by som rada ak by sa plechovka predala za 20 eur. Neviem odkial si ale mozem zistit ake by bolo postovne a urcite sa nejak dohodneme kedze mi doma akurat tak zavadzaju

emidia
25. sep 2019

@alexandram1985 Píšem Ti spravu 🙂

betty307
7. júl 2023

Tak kozie mlieko NIKDY viac. Kúpila som od Hipp 5 krabíc pre malú. Myslela som si ze zdravšie a ľahšie stráviteľné. Po vypití celej fľašky sa tvárila akoby nepila vôbec, plienka suchá, čo sa po vypití kravského nikdy nestalo. A aby som to zaklincovala tak vôbec nemohla potom spať. Celý deň bola hore, nervózna, uvrieskaná no čistá katastrofa.