Umelé mlieko a plienky - cena
Ahojte žienky som prvorodička a aj keď viem že každé dieťa je iné ale zaujímala by ma približna cena mliečka a plienok do mesiaca načo sa asi pripraviť plus je pravda že mlieko aj plienky treba správne napasovať ? Že sa môžu vyhadzat takže Lidl Kaufland prípadne Poľsko plienky sú teda zle :/ nechápem prečo to potom vyrábajú :/
@katulienocka999 coooo to fakt ? Ja som inak vždy presne nad tým rozmýšľala párkrát v obchodoch , že prečo nikdy 1tky nie sú v akcii 😦😦😦
nejde o to, ci su plienky dobre. su deti, ktore maju citlivejsiu pokozku, alebo deti, ktore taketo lacne plienky precikaju. napr. moja mala, ked spala dlhsie ako 3 hodiny vkuse, zobudila sa mokra az po krk. a mali sme lidl plienky, tescove, dmkove a pri vsetkych takto. jedine pampers premium care mi neprecika, i celu noc ma jednu plienku a v pohode. ja miniem na plienky, sunar, vlhcene, detsky puder 200€/mesacne.
@nevenka súhlasím s tebou.. skúšali sme všetky, nakoľko sme mali vzorky, ale iba z pampersiek to po hodine smrdelo neskutočne a to mala len trochu nacikane a takisto hneď červená ritka.. a na Dady nedám dopustiť 😁
Poľské Dada plienky su výborné 👍👍👍a este babylove z DM.
A co sa tyka UM,to je individuálne.My sme skúsili dokopy 5 druhov,kým sme trafili.Kupujeme Sunar.pre nas je to Top mlieko.
Za mna ja na cenu az tak nepozeram, mame od narodenia pampers premium care, potrebujeme? Kupim kde mam moznost ,vlhcene za mna jedine waterwiper s ostatnymi by som akurat tak prach na polici poutierala, potrebujeme? Kupim v dm.. akurat umele mlieko v PL vyjde rozdiel na krabici ak 6€ tak kupujeme v polskej lekarni
@taktotedanie a je to to isté ako u nás to umelé mlieko čiže Sunar HiPP atď ? Lebo tiež sme si hneď pomysleli že veď aj poľsku majú umelé mlieko 🙂 a pozerali sme že lacnejšie
@nevenka suhlasim pampers premium care strasne smrdia chemiou a mne sa zda ze Ani neudrzuju zadok tak v suchu ako obycajne babylove. Ja mu teraz kupujem babybabysoft prip Babylove z dm a som spokojna aj on aj cenovo je to v pohode.
Ano porovnavali sme zlozenie, na krabici to vyjde aj 6€ lacnejsie, kupujeme z lekarne alebo z obchodu Rossman
Sme na hipp
@nika11103 ja som si to ešte pri prvom nasla pred 4 rokmi keď sme vkuse iba kupovali a kupovali za nehorázne ceny 😒 zevraj tým chcú podporiť dojčenie tak sú zákazane akcie 🙈 ale iba na jednotku aj keď ta sa najdlhšie kupuje. Akože úžasný nápad,akoby žena ktorá nemôže dojčiť za to môže a musí za to takto doplácať 🤦♀️🙅♀️
Mam 7m dceru,kupujem plienky z DMky,balenie stoji cca 7e,vydrzia na necely tyzden.UM mame na predpis,cize zatial nic neplatime,ale zo zaciatku sme kupovali v lekarni za 25e/balenie.vydrzalo 2 tyzdne.za kozmetiku utratime vela,lebo ma pokozku nachylnu na ekzem,kupujem len v lekarni.ale napriklad krem na zadocek nam sedi uplne obycajny Aviril,stoji do 2e.

Zalezi od mlieka, nas stalo mesacne 150 eur mlieko, teraz uz ho pije menej, lebo uz papa kadeco ine. Plienky kupujem len dada, tie su u nas naj, tie vyjdu mesacne okolo 25 eur. Oblecenie treba stale nove, lebo dieta rychlo rastie. Ja nepouzivam ziadne kremiky, olejceky atd.,nema suchu pokozku, takze to nepotrebuje. Na zadok obycajny bepanthen mame. Na umyvanie sebamed tuhe mydlo a to je vsetko. Jasne, ze pri chorobe tie naklady stupnu. Ked ju bolelo brucho, tak probio plus sab simplex kvapky su dost drahe, vit.d davam Devit, takze tam sa tiez plati, teraz ked jej idu zuby, tak geliky atd.od bolesti, to tiez nieco stoji...