Umelé mlieko a priberanie. Ako ste na tom vy?
ahoj mamicky
chcem sa opytat ktore z Vas krmia deticky vylucne UM a ake su vase vahove prirastky?
nakolko my sme na UM necele 2 tyzdne, a pribrali sme 700g za tie 2 tt a zda sa mi to dost vela.
dakujem
teraz spim biedne, tak to nebudem menit
a cez noc spava relativne dobre
aj mne maly spinkava dobre.teraz mu asi idu zubky tak je taky nesvoj ale inak pohoda
fuuu tak zubky su kapitola sama o sebe, takze verim ze je to zajimave
aj ked mi baby vravia že tam nič nevidia ale mne sa vidi iny mrzuty,slinta a vsetko hryzie.aj v noci sa mrvi viac ako inokedy.uvidime.
Baby, ked pisete o tej zelenej stolici, moja ju mava asi 5 tyzdnov vlastne stale, ale obcas sa stane, ze je aj zlta, ako v obdobi, ked jedavala len MM, pritom postup pripravy nemenim, ani mnozstva. Neviete, cim to moze byt? Inak papa Bebu HA.
miruska to nemusi byt hed vidiet, staci ze to zacina a on sa hned prejavi
michele tak my mame stale rovnaku tak neviem poradit
miška to je tym mliekom HA.Moj maly ho chviločku papal a to bola taka zelena stolica a zapachajuca brr.Takže nemaj strach je to tym mliekom.
ale radšej sa porad s Dr. pre istotu.
miruska pri normalnom to uz nebyva? len pri HA?
Niektora tu pisala, ze to moze byt zelene od hladu, alebo od UM, tak neviem, ale hadam nie je cely cas hladna??? Ved pribera az nadmieru. Budem to musiet spomenut doktorke, ked sa nieco dozviem, napisem. Inak, lenocka, ake mliecko pouzivate?
miruska, veru, vona je to riadna 😀 , len ta farba je desiva. A ked prejdem na normalnu Bebu, zmeni sa to? Vlastne ani neviem, preco musim davat HA, ked malinka nema ziadne problemy.
michele my mame nutrilon ha1, alergiu nemame nikto, ale vraj je to preventivne
miška jasne že neni hladna to by nepriberala.Vieš čo ja občas zajdem do poradne pediatričky na str.www.mamaaja.sk a tam si počitaj ona ma vela ukludnila je tam všeličo popisane.Ale ja si myslim že to je tym HA mliekom
ano mi ked sme prešli na normalne mlieko tak to prešlo bola prava praženička.
mirus a po akej dobe si presla na klasicke? radila si sa s dr.?
neradila nechcel mi ho lebo je horke tak som prešla na nutrilon a skončili sme na sunare ale aj tie mi slabo papa .ale ked vam ho piju tak to je dobre su proti alergiam v buducnosti.ja mam obidve deti alergikov tak uvidim čo Danielko
tak ked ine zatial nepozna tak pije, co ine mu aj ostava?
mozno prave on bude vynimka
Moj hlados zje vsetko 😀 , neodolala som a ochutnala trosku z tej jej "dobroty" a hned som to vyplula, hnusota 😠 . Chutove pohariky asi este nema vyvinute 😀
mirka, dakujem, skusim tam mrknut, lebo obcas riadne tapem a nechcem stale volat k doktorke.
Aj moja malá, keď papala HA tak mala zelenú stolicu. Že je to vraj zo železa, ktoré sa nachádza v mliečku.
idkadanko, moja mala je po mne anemicka, tak asi preto mi kazali davat take mliecko. A ked si presla na dalsi typ mliecka, ustupilo to?
baby pa pa blbne mi net a nemam nan nervy.
miška kukni tam ja som tej Dr. aj pisala a odpisala mi. ok pa a dobru nocku
mirka, mi hovor, ja sa citim, ako by sme byvali na Sibiri, taky zly signal mame 😠 . Rano, ked vstaneme, sa tam pozriem, mam par otazok, tak hadam mi poradi. Vdaka za tip, este raz a dobru noc.
tak tu stranku si pozriem aj ja, urcite tam budu dobre rady
zelena stolica z UM je z UM,znamena to,ze bud obsahuje viac zeleza,myslim,ze beba ho obsahuje alebo sunar,ten ma viac laktozy.,nam este k tomu riadne smrdeeelaaaa...bleeee 😝 ..v kazdom pripade,stolica ma byt zlta a urcite nieje zelena od hladu,to by ste hadam zistili 😉 bola by vyslovene vodova...a ci pribera,zistite ked mate drobca na rukach,ked ho dvihate,ci vam otazel a podobne
kolko pribera ten moj...no u nas je to vselijak...prvy mesiac pribral vyse kila...ok...potom uz len 550...nebolo dobre,tak sme chodili a tyzden na kontrolu vahy...vtedy priberal zas normalne...potom za mesiac pribral len 300g.,pritom papal 180ml a 3 hodiny 7 x denne 😠 ..hoci mne sa videlo,ze mal viac ale nejako to zhodil...to bol na sunare,takze sme presli spat na nutrilon,stolica hned upravila na krasnu zltua a je na nom doteraz...kedze nepribral ako by sa cakalo,tak sme pred 2tt zacalo oficialne s prikrmami. a teraz papa ako o zivot...dobieha zameskane alebo co,papa a 2 hodiny po 200ml...normalne nechapem 😀
a preventivne davat Ha mlieko??? ja som alergik riadny a davam malemu klasik...ked sa mi nieco nezda,len zavolam dr,sa poradim bud cez tel alebo tam rovno zbehnem...no ale ja to mam 5 minut od domu 😀
ahojte, no ja dávam HA len preventívne resp preto že je menej "škodlivé" lebo sa tam BKM štiepi inak a preto je pre malé bábo lepšie stráviteľné.....ale už chcem prejsť teraz na normálny nutrilon, avšak keby som bola alergik alebo v rodine by sme mali alergie na BKM tak určitemu dávam HA až do roka....
napr z nutrilonu HA je zelená stolica, ja z beby HA...kvôli železu....
dobre ranko. Bibione a s akymi prikrmami si zacala, ovocne ci zeleninove?
michele11: prve, co som schamtla bola vyziva,som sa tesila,ze neprotestoval a pekne papal,ale vascinou zeleninu,kuracie masko a ide sa tym zadrhnut 😀 ...chuti mu 🙂
ahojte baby
moj maly sa lepsi, na noc zje 130ml a cez den davame 100ml

aj ja som bola v strehu spala som na pol oka.ale ako sa začal vrtiet tak už sa nedalo .ale masirovanim mu ulahodiš.