Zmena mliečka pri kolike
Ahojte žienky, možem malej zmenit mliečko ? teraz jej dávam sunar 1 ale chcem zmenit na Nutrilo Anti colics ..na koliku nam nič nezabera..brali sme Sab Simplex, Espumisan L, Coli Prev, aj Infacol..davam jej pit aj Feniklovy čajik a aj tak sa trapi krčami..stolicu ma 2X denne taku akurat a aj tak..uz neviem ako jej pomoct aj cvičime, na bruško davame..8. týždnov som kojila, chvilku som jej daval Bebu 1 ale ta jej nestacila bola vždy hladna tak sme prešli na Sunar a neviem či jej mozem zase zmenit mliečko, prosim poradte, ďakujem :(
My sme na koliku tiež skúšali všetko možné - a najviac nám pomohli kvapky Coliprev.
Tiez s tebou súhlasim @tamara283 nam tiez len Coliprev kvapky pomohli. Nedam na nich dopustit 🙂
kolikám treba hlavne predist ....
Dobrí deň som prvou mamičkou chcem sa opýtať mám mesačnú dcérku prvo som kojila ale z môjho mlieka mala hnačky proste kakala vodu tak som prešla na Sunar 1 ale stoho sa nevie vikakat niekedy sa stalo že sa sama vikakala ale vedsinou pomocou teplomera boli ju strašné bruško niekedy mi vôbec nespí a celí deň iba plače tak som si mislela že to je tým sunarom tak som prešla na Nutrilon komfort a ešte horšie stoho mi už vôbec nekaka neviete čo je dobré pre takéto babetka
Dobrí deň mám tiež dcérku 1 mesačnú a neviem či má koliku alebo len nevie kakať dávam jej Sunar 1 a stále ju zapeka aj z Nutrilonu aj z HiPP neviete mi prosím poradiť aké mlieko by jej pomohlo na stolicu alebo nejaké kvapky . Ja jej dávam Simethicone baby ale nepomaha

@nimana mali sme France Lait par dni ok a potom sa nemohla vyprazdnit. Najprv som skusala zarabat do cajika, aby sa zmakcila stolica, kedze babatka nemaju este spevnene brusne svalstvo, aby vytlacili stolicu. Kupila som probiotika, espumisan, rektalku a vetrovu mast, cvicili sme s nozickami a davala som na lietadlo. Niekedy sa nevyprazdnila par dni, brusko tvrde a vela placu. Urobila som si prieskum trhu a najlepsie mi z toho vysla Beba sensitiv. Vyber sa oplatil, mala ju papa doteraz ale uz sensitiv 2 aj to cez den min lebo uz papa skoro vsetko okrem mliecnych vyrobkov.