icon

Zmena mliečka pri kolike

erika03121991
21. júl 2015

Ahojte žienky, možem malej zmenit mliečko ? teraz jej dávam sunar 1 ale chcem zmenit na Nutrilo Anti colics ..na koliku nam nič nezabera..brali sme Sab Simplex, Espumisan L, Coli Prev, aj Infacol..davam jej pit aj Feniklovy čajik a aj tak sa trapi krčami..stolicu ma 2X denne taku akurat a aj tak..uz neviem ako jej pomoct aj cvičime, na bruško davame..8. týždnov som kojila, chvilku som jej daval Bebu 1 ale ta jej nestacila bola vždy hladna tak sme prešli na Sunar a neviem či jej mozem zase zmenit mliečko, prosim poradte, ďakujem :(

Strana
z2
potvora11
1. okt 2015

@nimana mali sme France Lait par dni ok a potom sa nemohla vyprazdnit. Najprv som skusala zarabat do cajika, aby sa zmakcila stolica, kedze babatka nemaju este spevnene brusne svalstvo, aby vytlacili stolicu. Kupila som probiotika, espumisan, rektalku a vetrovu mast, cvicili sme s nozickami a davala som na lietadlo. Niekedy sa nevyprazdnila par dni, brusko tvrde a vela placu. Urobila som si prieskum trhu a najlepsie mi z toho vysla Beba sensitiv. Vyber sa oplatil, mala ju papa doteraz ale uz sensitiv 2 aj to cez den min lebo uz papa skoro vsetko okrem mliecnych vyrobkov.

tamaram283
21. okt 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

My sme na koliku tiež skúšali všetko možné - a najviac nám pomohli kvapky Coliprev.

adka455
22. nov 2015
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

Tiez s tebou súhlasim @tamara283 nam tiez len Coliprev kvapky pomohli. Nedam na nich dopustit 🙂

nimana
26. nov 2015

@adka455 nam zas Coliprevvobec nezabrali. Dobrali sme celu flasku, ale zial ziadna zmena.

kocurikova1
27. nov 2015

kolikám treba hlavne predist ....

monika2332
25. feb 2022

Dobrí deň som prvou mamičkou chcem sa opýtať mám mesačnú dcérku prvo som kojila ale z môjho mlieka mala hnačky proste kakala vodu tak som prešla na Sunar 1 ale stoho sa nevie vikakat niekedy sa stalo že sa sama vikakala ale vedsinou pomocou teplomera boli ju strašné bruško niekedy mi vôbec nespí a celí deň iba plače tak som si mislela že to je tým sunarom tak som prešla na Nutrilon komfort a ešte horšie stoho mi už vôbec nekaka neviete čo je dobré pre takéto babetka

monika2332
27. feb 2022

Dobrí deň mám tiež dcérku 1 mesačnú a neviem či má koliku alebo len nevie kakať dávam jej Sunar 1 a stále ju zapeka aj z Nutrilonu aj z HiPP neviete mi prosím poradiť aké mlieko by jej pomohlo na stolicu alebo nejaké kvapky . Ja jej dávam Simethicone baby ale nepomaha

Strana
z2