icon

Zmena UM a cumel na fľaške

malinajahoda
18. okt 2018

Mám dcérku skoro 8m. Od 5 týždňa pila mlieko AR, zistili jej reflux. Po poslednej kontrole, že je všetko v norme a máme nabehnúť na klasické riedke mlieko. Takže pije Beba optipro comfort 2. Predtým Nutrilon, katastrofa.
Teraz ale k veci. Zarobila som to mlieko a je to ako voda!!! 😡😤 Doteraz mala cumel 3 a musela som dať dvojku. Obrátila som to hore dnom a tečie to ako divé!!!
Čo teraz?!!! 🤷 Co mám dať jednotku ako novorodeniatku?
Aké mlieko vám pijú deti? Okrem Nutrilonu. Tiež je to také riedke? Také mam nervy 😠.
Nie je nejaké mlieko také krémovejšie? Mate skúsenosti?
Čo sa stane ak by som jej zmenila značku? Budu to skoro 3 mesiace čo prikrmujem.
Ďakujem vám.

malinajahoda
autor
18. okt 2018

@renatka100 to napadlo aj mňa 👍. Ale ze to také studené bude piť, no zbohom. Ozaj také nervy som dostala. Ďakujem za radu 😘. Viac hláv, viac rozumu 🤗.

malinajahoda
autor
19. okt 2018

Čo mám všetky 3 dózy, všetko je to rovnaká sarza. Teraz som malej robila mlieko, až po pol hodine, keď to vychľadlo, tak to zhustlo. Dovtedy som ju musela nosiť na rukách, aby neplakala. Skúsim kúpiť inú značku, snáď tu v tomto zapadákove niečo zoženiem.

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda kup cez internet internetove lekarne maju dovoz aj do 24 hodin,

kika6956
19. okt 2018

My mame mliecko France lait a pije ho z Avent flasky 4 cumlik a v pohode. Ja ho zohrievam na 40c cca. Mame 8 m a uz asi 2m pouzivame 4 cumlik. Nemala ziadny problem,skor mala problem s mensim cislom,ze musela velmi tahat a uz sa dost rozculovala pri konci. Ja si myslim,ze deti si to uz vedia regulovat. Aj cajik pije zo 4 a to si este stlaca cumel,lebo sa jej nechce tahat😀

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@kika6956 my sme mali doteraz AR mlieko, zahustené škrobom. Trojka cumel bol akurát. Ale po včerajšku, keď som aj dala dvojku, tak to tieklo doslova prúdom. Nie ze kvapkanie. Takže toto by si moja malá asi ťažko regulovala.

marion09
19. okt 2018

@kika6956 presne,aj moja sa rozculuje ked musi moc tahat a tak uz i mlieko pije s cumlom co je na ucenie pitia z pohára😄

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@renatka100 môžem ta poprosiť? Keď budeš robiť mlieko malému a ešte také teplé, obrátis fľašu hore dnom a napíšeš mi ci to kvapká to mlieko cez tie dierky alebo tečie?

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@drobcek26l dnes som kúpila sunar premium 2. Malá nestíhala hltat, oči vygúlené ako pred výplatu. 12€ za mlieko a žiadna sláva.

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda test pre teba - posielam foto ide to po kvapkach - este ma napadlo, ked zarobis mlieko mozno tam vznikne podtlak - po zarobeni a pretrepani mlieka otvor znovu flasku a zavri ju -

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@renatka100 je teplé to mlieko? Vždy fľašu otvorím, takže nie je to podtlakom.

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda ano presne na pitie, 4 otvor a 2 mlieko

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda tebe to tecie prudom? Nie je chyba v tom silikone, pozerala si ten cumel?

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@renatka100 je v poriadku. Urobila som pokus. Vzala som trojku cumel z mlieka. Dala som ho na fľašu s vodou. A si predstav, ze voda pekne odtiaľ kvapká. Tak kde je chyba?! Taká som výtočená! A ďakujem ti moc, okamžite ho idem objednať.

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda najlacnejsie ho maju na pilulka24.sk

renatka100
19. okt 2018

@renatka100 ako pozeram uz zdrazelo na 10,90 a vsade je ta rovnaku cenu, skoda pred tyzdnom som ho kupovala za 9

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@renatka100 kašľať na cenu, aj kebyže stojí 15€,aj tak by som to skúsila. Len čo budem robiť celý víkend. Moje nervy. Moc ti ďakujem. A dávaš ho už do teplej vody alebo do vychladenej a potom to zohreje?

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda davam ho do takej, ako sa bude pit nie do vrelej, ak by si bola z bratislavy mozem ti dat ale asi nie si, ked si pisala o zapadakove...urob hustejsie to co mas aspon na tri dni, kym ti pride toto - ak ho objednas cez vikend z naturalsvitamins mal by ti prist kurier v utorok. Cez den davaj malej menej mlieka a radsej viac prikrmov a vodu vo flaske

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@renatka100 nie som z BA, škoda. Bude to zaujímavé, hlavne v noci. Vodu stále malá dostáva piť. Tak toto som nečakala. Si moja zachrana. O tejto značke som ani nevedela. Ty si sa ako po ňu dostala?

renatka100
19. okt 2018

@malinajahoda hladala som mlieko bez sojoveho lecitinu je to najvacsi alergen a muz aj ja sme atopici.

malinajahoda
autor
19. okt 2018

@renatka100 to máš pravdu s tou sojou. Všade je pichnuta. Aj v tejto Bebe. A od narodenia mu ju dávaš? A stále to takto musíš cez net objednávať, že?

renatka100
20. okt 2018

@malinajahoda od 2 mesiaca predtym sme mali nutrilon ha ale to je svinstvo, smrdi to. To mlieko maju iba na internete ale nikdy sa nestalo ze by ho nemali.

malinajahoda
autor
21. okt 2018

@renatka100 nutriton sme mali aj my. Des a hrôza. Malinká mala zastavené vetry a bola zapečená. Ja by som aj ostala pri tejto Bebe, ale... To mliečko som objednala este v piatok, tak budem rada, že to bude oveľa lepšie ako táto Beba. Naschvál sme včera kúpili vzorku Hipp, tak aj na to som zvedavá.

renatka100
21. okt 2018

@malinajahoda drzim palce dufam ze nieco najdete

malinajahoda
autor
21. okt 2018

@renatka100 som zvedavá kedy nám dôjde to mlieko. Hneď potom napíšem. Chcem sa ešte spýtať, že ako veľké máš bábo? A pekne ti prosperuje z toho mlieka?

renatka100
21. okt 2018

@malinajahoda ma 10 mesiacov a 10 kg 😀

malinajahoda
autor
22. okt 2018

@renatka100 no pekne 👍🤗. Takže mlieko je fajn na prospievanie. To som rada. Lebo moja malá vždy pomenej vážila
Ci to bolo tým refluxom, neviem.
Teraz koľko príkrmov dávaš koľkokrát denne mlieko?

renatka100
22. okt 2018

@malinajahoda mlieko davam uz iba v noci a to asi 300-400 ml vypije

malinajahoda
autor
22. okt 2018

@renatka100 a prikrmov moja? Uz mi sms došla, zajtra by mi malo dôjsť to mliečko. Ešte sa chcem opýtať, že na olovrant dávaš kašu?

renatka100
22. okt 2018

@malinajahoda ja mam takeho hladosa - vobec nemam rozdelene co je desiata a olovrant - rano papa kasu alebo celozrnny toast ked vstane na obed alebo pred obedom dostava zeleninu s masom potom o hodinu, dve jedava este aj vyzivu alebo jogurt - potom ked sa zobudi zase zeleninu s psenom, quinou, ryzou a pod alebo so zltkom, potom pred spanim este kasu a mlieko a v noci mlieko. Niekedy dostane mlieko aj cez den ked ho chyti chut a krici mama😀

malinajahoda
autor
22. okt 2018

@renatka100 podarené, že kričí mama 😂. Pekne ti papá. To klobúk dole. Moja malinká možno tak polovicu z toho. Tie kaše prosím ťa ako robíš? Daj nejaký tip. Mojej malej nechutia tie mliečne. Mame od Nestlé.