icon

Zmena UM a cumel na fľaške

malinajahoda
18. okt 2018

Mám dcérku skoro 8m. Od 5 týždňa pila mlieko AR, zistili jej reflux. Po poslednej kontrole, že je všetko v norme a máme nabehnúť na klasické riedke mlieko. Takže pije Beba optipro comfort 2. Predtým Nutrilon, katastrofa.
Teraz ale k veci. Zarobila som to mlieko a je to ako voda!!! 😡😤 Doteraz mala cumel 3 a musela som dať dvojku. Obrátila som to hore dnom a tečie to ako divé!!!
Čo teraz?!!! 🤷 Co mám dať jednotku ako novorodeniatku?
Aké mlieko vám pijú deti? Okrem Nutrilonu. Tiež je to také riedke? Také mam nervy 😠.
Nie je nejaké mlieko také krémovejšie? Mate skúsenosti?
Čo sa stane ak by som jej zmenila značku? Budu to skoro 3 mesiace čo prikrmujem.
Ďakujem vám.

Strana
z3
renatka100
22. okt 2018

@malinajahoda nemam ziadne mliecne ina nemliecne - hipp, topfer, dm bio vsetky su dobre - ovsena. Ryzova, tekvicova su fakt super

malinajahoda
autor
22. okt 2018

@renatka100 tekvicová? O takej ani neviem. A za miešaš to s vodou? A co k tomu?

renatka100
23. okt 2018

@malinajahoda cista a miesam s vodou niekedy k tomu sam vyzivu ale vacsinou cista
https://www.holle.sk/mliecna-bio-zeleninova-kas...

malinajahoda
autor
23. okt 2018

@renatka100 moja skúsila som zamiešať tu vzorku Hipp ako som ti písala. Bože, to je hnus. Chuti to ako olej 😲😖. Fuj. Pozriem tie kaše. Ešte sii spomínala, že mapy ti papá na olovrant pšeno so zeleninou,... Chutí mu to? To by som malinkej mohla dat aj namiesto kaše? Alebo majú kaše nejakú výživovu hodnotu?

malinajahoda
autor
23. okt 2018

@renatka100 nie mapy, ale malý 🤦

renatka100
23. okt 2018

@malinajahoda pseno je velmi vyzivne ale treba ho pomixovat, v dm maju aj psenove vlocky tie sa s vodou zarabaju

malinajahoda
autor
23. okt 2018

@renatka100 pšeno jej robím ma obed. Takže čisto bez mäsa len so zeleninou jej môžem dať na olovrant namiesto kaše? To ma nenapadlo 🤔. Alebo si ešte o ryzi písala. A tá quinoa? Kedy si ju zaviedla?

malinajahoda
autor
23. okt 2018

@renatka100 pozrela som tu kašu. Vyzerá fajn. Vôbec som ani potuchy nemala, že taká existuje. Ďakujem. Objednám ju a skúsime.

renatka100
26. okt 2018

@malinajahoda ako dopadlo noce mliecko? Chuti?

malinajahoda
autor
27. okt 2018

@renatka100 mliečko je husté, mala si pravdu, netečie z cumlika. Som spokojná. Ale dcérke nechutí moc. Malo vypije. Ci na tu Bebu nie je zvyknutá, neviem. Netuším co mam robiť teraz.
Aj kašu som objednala. Podbradník mi poslali, milé to je. Poteší.

renatka100
28. okt 2018

@malinajahoda treba skusat 😀

malinajahoda
autor
28. okt 2018

@renatka100 skúšame, možno sa chytí nakoniec. Uvidíme. A ďakujem ešte raz 🤗.

Strana
z3