icon

Zmena umelého mliečka a nové mlieko

zuzana_s1977
5. nov 2013

Ahojte, isto sa tu najde niektora z Vas, ktora mate uz skusenosti s UM. My sme uz 3 mesiace na Nutrilone AR (GER). Malicku strasne zapeka uz mesiac! (a predtym sme mali hnacky ... ) Doktor nechcel zmenit mlieko, takze sme vytvrali, i napriek tomu, ze mi moja malicka neprospieva ☹. Ale vcera som to uz vzdala a presla som na Bebu AR. Viete mi niektora poradit, ako dlho to asi bude trvat, kym sa prejavi - velmi dufam zlepsenie? Papame probiotika denne.... velmi pekne Vam dakujem za odpovede

janickacrazy
5. nov 2013

@zuzana_s1977 malo by sa to prejaviť behom pár dní max. pár týždnov. Ja som vyskúšala viac mliečok, no nakoniec sme zistili, že malý je alergický na kravské mlieko a papáme sojový Nutrilon a konečne sa mu potom upravila stolica, u nás to bolo behom troch dní.

zuzana_s1977
autor
5. nov 2013

Dakujem 🙂. My sme mali testy negativne. Tak dufam, ze coskoro sa uz bude mat lepsie, aj ked mi dnes odmieta papat ☹

stanislavao
5. nov 2013

@zuzana_s1977 ali ste dat normalny nutrilon. ziadne AR, ci cojaviem co. klsicke dojcenske mlieko. a aj Bebu normalnu. malo by sa uzivanie prejavit po par dnoch.

zuzana_s1977
autor
5. nov 2013

No, normalne mliecka z nej sli prudom von ☹ ☹ ☹ , malicka ma reflux a preto tie AR.

janinka13
5. nov 2013

my sme mali klasický modrý, kojila som i dokrmovala, potom sa mi dcérka zašupovala a kakala až na 5.deň a odvtedy aj po podaní klasického nutrilonu plakala, prešli sme na nutrilon comfort a je to lepšie. Je to naše tretie mliečko.