Ako správne kŕmiť bábätko z fľašky?
Ahojte maminky..prosím vás tie ktoré krmite UM, v akých polohách krmite bábätko z fľašky ? Aj keď leží ?? Lebo keď ju v noci kŕmim tak ju kŕmim v perinke až sa nezobudí, a je strašné ťažká keď ju vždy kŕmim na rukách v polospánku 😄 a ďalšia otázka, v noci robí pazvuky ako také prasiatko alebo hrosik, ale keď ju skontrolujem sladko spinká, má mesiac 😄 kedy to prestane ?😄
Ved si podopri ruku kojacim vankusom alebo teda vankusom pre bocnych spacov, ked sa ti nechce kupovat kojaci...
Pazvuky ako hroch a prasa robíš aj ty, len o tom nevieš
Mesačne dieťa je strašne ťažké? Tak ju daj ležať a daj pod hlavu a plecia vankúšik
@anonym_550b31 si sa zle vyspala keď si také drsna z rána ? 😄 Slušne sa pýtam a pýtam sa na bábätko, to aké zvuky robím ja ti môže byť u riti
@anonym_550b31 si sa zle vyspala keď si také drsna z rána ? 😄 Slušne sa pýtam a pýtam sa na bábätko, to aké zvuky robím ja ti môže byť u riti
@anonym_autor v podstate u riti tá aj mam, ale aby si nepovedala, ze som ti neporadila
Ano, je to normálne, že bábätko vydáva take zvuky, niektoré vrčia, iné funia, ďalšie neviem čo. Je to úplne normálne
babatka chrapsia, krochkaju .. znie to ako keby malo upchaty nos, ale je to bezne... krmenie na rukach, alebo v mierne vyvysenej polohe na chrbte

Pazvuky ako hroch a prasa robíš aj ty, len o tom nevieš
Mesačne dieťa je strašne ťažké? Tak ju daj ležať a daj pod hlavu a plecia vankúšik