icon

Beba AR, čím pokračovať po jednom roku?

marcaradko
6. júl 2011

ahojte syncek doteraz uzival bebu ar,no druhy den som presla na klasicku bebu,podla veku a dost ho boli z nej brusko,dokonca dnes rano vygrcal po hodke od vypitia uplne zltu tekutinu.mozem mu nadalej davat Bebu AR aj ked je len do jedneho roku?a ak ano tak dokedy?da sa vlastne kupit bez receptu,je tam velky cenovy rozdiel ?za odpovede vopred dakujem 😉

tigri
6. júl 2011

ma este reflux? bol mu diagnostikovy na gastroenterologii? predpokladam, ze ano, ak si mala mlieko na predpis...ak ma nadalej reflux, mozes mu kludne davat BEBU AR aj omnoho dlhsie, ale potom by si ju stale mala mat aj na predpis, len to musi prejst schvalenim cez poistovnu....trochu papierovacky ale urcite to stoji za to, lebo ten cenovy rozdiel je citelny....moje obe baby mali reflux dlhsie nez rok, obe museli mat schvalene mlieko na predpis reviznym lekarom z poistovne

andrejka1974
7. júl 2011

ahoj my sme uzivali nutrilon ar po roku som malej dala na skusku obycajny nutrilon ale ju vobec nezasytil vypila by aj 2 davky za sebou a tak sme sa vratili k nutrilonu ar a mame ho este aj teraz a mala ma 2 roky a 9 mesiacov stale jej chuti mava ho 3 krat za den kludne jej ho davaj dalej nic nepokazis a mala bude spokojna