icon

Beba Expert Pro Sensitive

1. jún 2023

Dobrý deň, ma niekto skúsenosť s týmto mlieckom ? Kedy sa dostaví účinok ? Mame 10 týždňov, už tri týždne mame zapchu, strašne tvrdú stolicu nedokáže sa vykakať toto mlieko nám odporučila lekárka mame ho týždeň a žiadny rozdiel.

gabym
•
1. jún 2023

Mali sme len beba sensitive a katastrofa

autor
•
1. jún 2023

@gabym kedy sa zmenila stolica ?

lucia13022023
•
1. jún 2023

Ja rozmýšľam tiež bud nad senstive alebo comfort, mame bebu AR a od kedy malému odbili 3 mesiace katastrofa, naduva ho, kakat nie a nie🤦‍♀️ a poradňa až koncom jula pôjdem skôr sa spýtať dr

autor
•
1. jún 2023

@lucia13022023 my sme prešli z Comfort na sensitive stolica stále tvrdá 😢

lucia13022023
•
1. jún 2023

Môj nemá tuhú, no sám sa nevykaka.. Dávam probiotika aj... Alebo ci celkovo odísť od beby? Neviem..

lucia13022023
•
1. jún 2023

Neskúšali ste sabsimplex, baby calm?? Ja dávam to malému, pri každom jedle, no keď nedám je zle.. A nechcem aby stále bral nejaké lieky alebo doplnky..

autor
•
1. jún 2023

@lucia13022023 baby calm, espumisan harmanček na riedenie stolice, probiotiká a nič 😐 stolica ako kamen

lucia13022023
•
1. jún 2023

Juuj chudá bábätko.. Nám aspoň toto zabralo.. Iná značka mlieka úplne? Neskúšali ste?

gabym
•
1. jún 2023

Nezmenila a ešte k tomu sa pridali bolesti, prešli sme na hipp a super. Hneď v ten deň sa pekne vykakal, žiadna tvrdá stolica

mia3011
•
9. nov 2023

My mame bebu sensitive cca od druheho mesiaca. Teraz mame 6 mesiacov a velka spokojnost. Skusili sme obycajny nutrilon, obycajnu bebu a jedine zo sensitive ho nebolelo brusko. Odkedy mu davame sensitive, tak nevieme co je to plac. Skuste probiotka (biogaia, probiomaxik alebo sa poradte s pedi alebo v lekarni co by Vam odporucili na zapchu). Ak davate prikrmy tak pridajte slivky alebo slivkovu stavu.

mia3011
•
9. nov 2023

Ozaj. Davate vitamin D? Ak ano, tak aky? Aj z vitaminu D moze zapekat. Skuste vysadit na tyzden dva ci pomoze. Z pocutia viem ze vigantol zapeka. Lepsi je devit alebo jamieson.

peterkmy
•
20. mar 2025

Dobry den,ja by som sa chcel spytat prosim vas ohladne UM mame ho predpisane od doktorky, a okrem toho ze je hustejsie sa popri jedeni asi 5-10 minut kym mala vypije zhustne na kusky ktore ostanu vo flasy pripadne sa prilepia na cumel. Vodu mam nastavenu. na 42C polovica 60ml pridame 4 odmerky miesame potom dalsia varka 60ml 42C vody, vysledna teplota mlieka je asi 38C mlieko a flasa to ochladi. Ale kym vypije tak to zhusne na kusky mlieka ako mozzarela. Primiesavame 5 kvapiek Epumisan. Dakujem

simca1992
•
23. mar 2025

@peterkmy tiež mame ten istý problém 🤨