icon

Do koľkých mesiacov pilo vaše dieťa umelé mlieko?

julka1979
17. nov 2012

mam 15 mesacneho syna a zatial pije francuzske mlieko.Mlieko si ziada este 3krat denne.Rano ked vstane, na obed ked ide spat,a tiez vecer tesne pred spanim.dakujem

Strana
z2
aktiz
Odpoveď bola odstránená
evina57
17. nov 2012

Môj malý má 17 mes, pije Sunar, väčšinou iba večer pred spaním. Plánujem dávať do 2 rokov, potom už len kravské. Do 3 rokov a dlhšie je podľa mňa zbytočné..

carrie4
17. nov 2012

dcérka má 2 roky a 7 mes. a ráno aj večer ešte pijeme nutrilon

dadica
17. nov 2012

Náš malý má 3 roky a 3 mesiace a od roka stále pijeme Hami ráno aj večer. Pred spaním na obed väčšinou kravské. Chutí mu, tak zatiaľ nemáme v pláne to zrušiť.

nanulik
17. nov 2012

moj mal 18 mesiacov ked sme začali dávať kravské. najskôr som prevárala. ale teraz už pije obyčajné 3,5% len ohriate a iba pred spaním večer

evka4
17. nov 2012

Moja dcerka pije UM rano 120ml, poobede 150ml a vecer 150ml. Niekedy ma take obdobia, ze si mlieko vypyta aj castejsie. Pije nutrilon a planujem ho davat do 3 rokov. Prilezitostne dostane na dno pohara obycajne kravske mlieko, chuti jej, ale kym jej chuti aj UM, budem jej davat to.

dudduli
17. nov 2012

prvý syn pil UM do šiesteho mesiaca a druhy do osmeho mesiaca.ked zacali pit kravske ich apetit sa rapidne zvacsil.UM ani jednemu nechutilo a pili ho malo. 😉

sofia2008
17. nov 2012

Ja planujem davat UM do cca 5r.. 🙂 bavila som sa o tom minule s kamoskou internistkou a ona mi tak odporucala.. 🙂

samantha223
17. nov 2012

Na odporucanie vsetkych detskych lekarov od roka kludne kravske, najprv prevarene a postupne prestavat prevarat. Ale ak ma mamicka pocit ze robi lepsie ked dava dlhsie umele, urobi podla vlastneho instinktu.

vinifred
17. nov 2012

..do 3,5 roka ráno a večer..teraz pijú ráno a večer plnotučné 10 dňové..ale varila som normálne z kravského..

katie.2906
17. nov 2012

Dcéra je ekzematička a kravské mlieko jej nerobilo dobre. Bude mať v januári 4 roky a ešte len pred dvoma týždňami sme prešli na kravské mlieko. Ale pravdupovediac, vôbec ho nechce. Vypije trochu a ostatné nechá. Takže nahrádzame prísun jogurtami a ostatnými mliečnymi výrobkami. 😒

kinna
Odpoveď bola odstránená
lady511
17. nov 2012

My máme rok a stále pijeme 3x denne ale aj kravske pijeme nemáme s ním žiadny problem pijeme ho od 11m.. a aj nadalej budeme pit aj aj ale čoraz vaic budeme dávat kravske,,,ved aj umele mlieka su vyrabane z jkrvskeho sušeneho,... 😉

snopkulka
17. nov 2012

môj bol do 15-tich mesiacov kojený, UM odmieta

bbtina
17. nov 2012

Od 13 mesiacov pijeme 3,6%, začali sme ho dávať rano a neskor aj večer ale už ako kakavko

luciaq
17. nov 2012

moj syn odmietol v osmich mesiacoch umele mlieko tak sme presli na plnotucne a odtedy ho pije na litre. kazdy den vypije liter mlieka, jogurty a vsetky mliecne vyrobky miluje

silviapb
17. nov 2012

Syn do 3 rokoch pil rano um hami, vecer hami kasu a dcera ma 2 a pije rano a vecer um hami 3-4 inac ochutna vsetko ale dr povedala ze pokial mozme tak aby sme davali do 3 um aspon bude silnejsia imunita ked pojte do skolky 😖

magdalenocka
17. nov 2012

my sme sa 16 mesiacov kojili a potom sme presli hned na plnotucne kravske. pije rano a vecer

pipa23
17. nov 2012

my sme pili france do 2,5 roka.....a dodnes pije rano a vecer a mame vyse troch rokov.a obcas si pyta aj na obed.ja nevididm dovod preco mu to mliecko nedat len daj pozor aby si ho nevykrmila,ak mu este davas pred mliekom obed desiatu a tak.....to uz nemusi ked ma mlieko.....

gabinap28
17. nov 2012

my máme 2 roky a 2 mesiace a stále pijeme Sunar 24. Plánujem byť na umelom do 3 rokov.

zigzag
18. nov 2012

do 8mesicov, nutrilon 4 uz nechcel ani citit,,, a mieko nepije ani teraz niake,,,, 😉

verca6
18. nov 2012

ahoj,pri dcere do 13mes.Nutrilon,potom krabicove krav.mlieko,syn ma 9mes je na sunare a od roka tiez chcem dat KM.

vivusika
18. nov 2012

dcéra pila do 3 rokov nutrilon striedavo s kozím mliečkom 🙂 a synátor odkedy prestal byť dojčený v 1.5 roku tak nepije mlieko žiadne iba mliečne výrobky 😉

ducci
25. nov 2012

nam doktorka odporucila do 2 rokov pit UM a potom moze pit aj kravke

kbeata
5. jan 2013

cca do roka sunar,potom krav.mlieko,ale maly uz skoro vsetko papal,takze vitaminy mal aj v strave....

monda17
5. jan 2013

Do roka boli kojeni, potom bud žiadne (odmietali všetky), dieťa bez mlieka určite prežije ... sú ine možnosti ako doplniť vapnik. Okolo 15 mesiaca začali piť aj mlieko, ale nenutila som ich, prišlo to samé.

ingrid16
5. jan 2013

moj maly bol kojeny + UM do 8 mesiaca, odvtedy nechce ziadne mlieko.

Strana
z2