Dvojmesačná dcérka po odgcnutí nechce papať
Ahojte,
mam problem s 2 mesacnou dcerou - uz zaciname pomalicky treti mesiac. Bohuzial kvoli problemom s mliekom sme museli prejst na umelu vyzivu, navyse sa obavili aj koliky. K tomu z mojho mlieka chytila streptokoka a stafilokoka, pobehali sme vsetkych lekarov. Vysledok je ze vsetko je v poriadku, prospieva, pribera mi...
Museli sme nasadit aj antibiotika ktore sme vybrali. Navyse davam sap simplex, gastrotut a biogaiu...
Problem je v tom, ze pije mi z flasky, pouzivame najmensi cumel kvoli kolike, na prvu davku mi vypije tak 50-60 ml. Potom sa odtiahne bo jej treba grgnut, grcnuc...pochodim s nou a podobne ale opatovne so mnou bojuje a nechce pit... a pritom viem, ze je hladna. :(
Bojujeme kazde papanie, uz som z toho v koncoch, netusim preco to robi, navyse sa strasne vycerpa pitim z maleho cumla. Skusala som dat aj vacsi cumel ale to iste...navyse koliky sa zhorsili uz druhy den mi poobede vystraja. Najhorsie je to ze ked sa rozcerti nechce vobec pit...iba ked je kludna, pouzivam dudlik na ukludnenie. Cez den pijeme kazde 2-3 hodinky.
Prosim poradte mi ako by som jej pomohla, uz som bezradna, neviem co mam robit, pit musi...
Dakujem pekne za vase rady
@kofoluska ale prosim ta, mam dve deti...zazila som toho uz dost
a aj vrestiace dieta, ktore bolo hladne ale jest nechcelo...ale vedela som dovod...dialo sa to kazdy vecer po dobu asi dvoch mesiacov, mal vecerny plac stale v rovnakom case
ale nieje to normalne ze by takto vystrajalo cely den pri kazdom jedeni...ci podla teba je to normalne? musi mat nejaky problem...
@eva_dzurovcinova kolke ti tu uz napisali, ze sa nemas riadit tabulkami aj tak to robis
vypila 20 caju, 60 mlieka...je kludna? ak je, tak naco ides este skusat do nej trepat zas mlieko? lebo na krabici pise ze ma vypit viac? ved ju nechaj chuda, ked bude hladna, ozve sa, neboj....takto len jej travenie zatazis
@luba28 my tiež keby sme o nich skor vedeli by sme sa nemuseli trapit do 7 týzdna ale nastastie prisiel tento zázrak a uz aspon viem do budcnosti ze nieco takéto je a potom som aj doktorke hovorila ze zabrali ako zázrak tak tiež bola rada že ich môže odporucit dalsim mamickam pre deti lebo zbytocne je nieco rozpravat co je napisane na papieri najlepšia je prax
@eva_dzurovcinova inak aj flasa môže byt problem my sme používali Mam a zrazu z zacal odmietat pit mlieko a potom som prisla nato ze mu vadí dudel a na caj som mala babynova atam je taký podlhovastý okruhly a z toho mi pil tak som mu z toho vyskusala dat mlieko a odvteedy pije len z tohoto dudla a ja by som urcite skusila dat aj vacsí dudlik nas nikdy z tych malých dierok pit nechcel on bol na satie lenivý a neverím že ho bruško bolelo z tooho ze mal vacsiu dierku mali sme aj antikolikové flase a vobec nezaberalo to je len biznis tak ako aj antikolikové mlieka mna nikto nepresvedčí ze tie mlieka pomahajú
Anexis. - Praveze mi nie je kludna...dnes pod 100 ml.nevypila...pila na dvakrat, trikrat.
Keby bola kludna tak ok, neriesim to.

a este ma napadlo, ze ked bojuje ako som si spatne precitala a potom pije dalej, ze je hladna tak mozno si chce viackrat odrgnut, ze ju to tazi, nasa grgala aj viackrat po papani niekedy raz nestacilo a ked si pytala jest naspat a nervacila tak som ju dala viackrat odgrgnut cakala som kym sa ukludni a pila dalej