icon

Mám zmeniť dcérke mliečko?

barbara088
5. máj 2014

ahojte baby.moja mala ma 4 a pol mesiaca.doposial mala bebu comfort vsetko ok. no posledne dni mi ho odmieta a lebo ked uz ho vypije tak ho vygrca....caj a vyzivku v pohode,ale ako si da mliecko vsetko von...a dokonca prestala priberat z toho mliecka.v noci je zla..chora nieje...doktorka vravi ze ona by ho nechala

nicolle21
5. máj 2014

@barbara088 no ale to nie je doktorkine dieta, ale tvoje, ak mas pocit, ze jej moze zmena mlieka pomoct, tak jej ho zmen, nic za skusku nedas a mozno sa napokon vsetko napravi.. a doktorka akoze neriesi taketo veci u 4.5 mesacneho dietata? ze nechce mlieko, ze nepribera? dost zvlastne..

sense
5. máj 2014

aj u nas sa stalo nieco podobne po zavedeni prikrmov, dovod mlieko nechutilo, comfort mlieka su horke a vyzivami prisla do styku na ien chute, nam pomohlo zmenit mlieko na normalne kt. bolo sladsie a chutnejsie ...

barbara088
autor
5. máj 2014

mudr.zatial nie neriesi...toto nieje dlhodoba zalezitost ale ked mi este nechce vobec vyzivy a podobne a mlieko odmieta alebo vygrcka...tak som zacala uvazovat nad zmenou...vsak nemoze byt hladna.....a my nemame prvy krat problem s mliekom...uz som aj rozmyslala ci nemoze mat intoleranciu na tie mlieka...

luciferkax
5. máj 2014

Ono to bude príkrmami, tie mliečka antialergické, čo comfort sú dossť horké a čudne chutia, zistila podla mna, že príkrmy chutia lepšie .P byť tebou, skúsim..... niečo iné... normálne UM, my sme mali dobrú skúsenosť s babylove s dmka :D

barbara088
autor
6. máj 2014

vies co na odporucanie mamiciek som skusila to babylove...malej chuti.beby vypila tak cca 120 max 150ml...a babylove 240 na prvykrat...hned si krasne grgla a nikdy nemala tak rychlo vypitu flasku

momo216
5. jún 2014

deti majo obdobia kedy mliecko odmietaju, my sme mali takych obdobi viac. nieje to mliekom. netreba ho zbytocne menit