icon

Môžem dať 7,5 mesačnej dcérke Sunar 4?

bibiana765
13. apr 2022

Môžem dať 7 a pol mesačnej Sunar číslo 4 ? Priateľ už dávnejšie kúpil omylom zlé číslo a je mi ľúto ho vyhodiť. Porovnávala som zloženie s dvojkou no veľmi sa v tom nevyznám.

tosomja
•
13. apr 2022

@bibiana765 veď odloz na neskôr, keď bude vhodné dať a teraz kúp také, aké má mať.

whatever1
•
13. apr 2022

@bibiana765 Ja by som neexperimentovala.

whatever1
•
13. apr 2022

@tosomja za rok a pol uz bude davno po zaruke

bibiana765
autor
•
13. apr 2022

@tosomja no kým bude mať 2 roky tak už bude po záruke

basska_b
•
13. apr 2022

@bibiana765 Nie... vyslovene je na obale napisane, ze detom mladsim ako 2 roky sa to nema davat. Obsahuje totiz viac enzymu kravskeho mlieka, ktory deti tazko travia. Predaj ho...

bibiana765
autor
•
13. apr 2022

@basska_b aj keď jedáva už jogurty a nemá žiaden problém ?

amelie2017
•
13. apr 2022

A potom sa vratis k 2 alebo 1? To ako zbytocne kvoli par euram ides riskovat bolesti bruska? Ak je este zatvorene, skus ho predat v skupine mesta na fb alebo vymenit za vlhcene, plienky...

mamamasama
•
13. apr 2022

To vážne ohroziť trávenie svojho dieťatka kvôli pár eurám? Vieš koľko UM rôznych značiek som vyhodila, lebo môjmu nesadli? Zdravie je prvoradé

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
11iva11
•
13. apr 2022

Dávala som starším mlieko pre mladšie - napr. 2-ročným pre novorodencov, ale opačne by som to nerobila...mladšie dieťa nemusí vedieť dobre stráviť mlieko pre staršie. Asi sa vyslovene z toho neotrávi, len môže mať bolesti brucha, hnačky a len ty ako mama si to odskáčeš. Veď tu štvorku ponúkni v bazári.

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
fiafia
•
24. máj 2022

@bibiana765 určite nie. Menšie číslo staršiemu dieťatku áno, no opačne nie. Koľko krabíc som ja vyhodila a to som minula z neho pár lyžíc. Určite by som pre pár € neohrozila dieťa, minimálne by mu to uškodilo na bruško