@zuzuk22 ako si ju robila, ked sa nevydarila??
najlepsie si dat pohar cerveneho vinka a aspon mne to velmi pomaha a pridu hned 🙂
@govinda a zafarbit bielu hmotu by sa ti asi nepodarilo na taky odtien aky chce zakaznicka ze?to by bolo asi dost narocne
@moonshine1 hej ten som si uz pozerala takze kludne mi staci ked mi sem napises cisla tych parfemov ktore mas a ja si o nich precitam zlozenie
suhlasim s tebou @sandrasstini, dobre si to napisala.. pohreby su velmi tazke a moc emocne tak naco zbytocne deturence tam tahat
@kexik218 ale v tej restauracii by sa nemalo stat casnikov ze namiesto kofoly ti donesie zazvorovy tonic, ked si to nevie zapamatat tak nech si to napise..to by sa mne osobne nepacilo
@katie303 hladovanie je ta najhorsia volba, pretoze telo si to zapamata a jeden skrat nastane a tak sa vsetkeho najes ze to vsetko naspat priberies
tiez mame aj viacej hraciek a stale je malo :D
@zuzina25 a vsak nech si naziva ty si uzivaj svoj vztah naplno a na neho uz pomaly aj uplne zabudnes.. vela stastia a lasky s partnerom ti prajem 🙂
@lulutsija budem nato mysliet a keby nahodou tak sa urcite ozvem 🙂 Dakujem este raz za ochotu 🙂
@moonshine1 a ty mas od nich ktory parfem, prosim ta?
@vanesenka dobre si si to stanovila po sviatkoch :D
takze uz len ostava najst nejaku babu ktora ti taku ustrikuje 🙂
dnes len palacinky ale s tvarohom a grankom 🙂
tak toto ste aj mna pobavili :D :D
@lulutsija Dakujem ti za ochotu len ja som mala zaujem skor o vzorkovnicu parfemov znacky UNIQ lebo o nich mi kamaratka hovorila ze su to velmi pekne vone a ine ako ostatne. Ale ak by som sa nahodou rozhodla inak a chcela aj tie tvoje povonat tak sa ti este ozvem 🙂
@margetakuska No tie tvoje su tiez velmi pekne, juuj a ta prva, mnaaaam 🙂
@silviafulercikova a chces si dat aj nejaku ozdobu do vlasov? ci budes mat len zavoj?
@lorela v tomto mas uplnu pravdu.. najviac zalezi na domacom prostedi.. keby mu davali doma papat vecer uz len zeleninu a trosku schovavali sladkosti tak nikdy dieta obezne nmoze byt.. trosku treba nasmerovat tie deti na zdravu stravu
@janaff ultimatum od manzela??? to ti ako co povedal?
@erka2014 skus dat tak za lyzicku morskej soli a aqua alebo to prevar klasicky nechaj vychladnut a potom inhaluj