martina314
Používateľ martina314 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina314.
martina314
2. dec 2015

S pogami sa hrávalo aj na uliciach svojho času, tie papierové sa mali otočiť tými plastovými a kto ich otočil, ten ich bral, kunšt bol v tom otočiť ich čo najviac jednou ranou a mať dobré "hádzatká", resp. tie plastové alebo aj rôzneho iného materiálu, o ktoré sa tiež hralo, to potom šlo už o viac 🙂 Ešte máme nejaké kdesi v skrini a zopár som ich vyhodila, čudujem sa že si na to niekto ešte spomenul 🙂

martina314
12. nov 2015

Aj tu sú veľmi kvalitné matrace http://www.marimpex.sk/43-matrace , viem že zásobujú aj hotely a nemocnice, aj preto si odtiaľ matrace kupujem, pre spánok u mňa je najlepší trocha mäkší matrac, nie som práve ten typ ktorý by sa bol aj vyspal na zemi, takže si vyberám skorej z tých kategórii, naposledy som si kúpila tento http://www.marimpex.sk/matrace/145-medea-plus.html

martina314
11. nov 2015

Dobré je vyskúšať niečo prírodné čo si môžeš dávať na pleť, napr. tu sú recepty zadarmo http://lissett.sk ktoré si ľahko namiešaš z prísad v kuchyni a na akné to mne pomohlo asi najviac z toho čo som skúšala.

martina314
11. nov 2015

Inak dobrý výber podprseniek je aj tu http://fashion-intimate.cz a tiež je tam poradenstvo keby ste neboli isté veľkosťou, stačí tam prezvoniť a ony vám zadarmo porodia, kedže majú v oblasti spodného prádla veľa skúseností.

martina314
10. nov 2015

Toto je tiež veľmi jednoduchý spôsob zadarmo http://primafaktura.sk
najmä pre takých ako ja čo excel a podobne toľko nemusia, takto len zadáš údaje a faktúru si vytlačíš

martina314
9. nov 2015

Ak hľadáš nejaký ženský román teraz tak tento sa podaril http://www.juliacizova.sk je to od novej slovenskej autorky a prišlo mi to veľmi autentické v mnohých ohľadoch, také zo života.

martina314
9. nov 2015

Určite by som sa rozhliadla po niečom zdravotnom, napr. toto som si kúpila ja
http://www.marimpex.sk/paplony-a-vankuse/109-medica-micro-60c-paplon.html
už aj preto keďže táto firma zásobuje aj nemocnice, tieto paplóny vydržia všetko, je to protialrgické čo pre mňa osobne bolo nevyhnutné.