urcite nejako kvalitnejsie mozno by bolo najlepsie kupit si ho u kozmeticky
Suhlasim s tebou @ralficka. Nechapem preco sa ludia tych kozenych veci tak boja. Taktiez mam kozenu sedacku a som s nou spokojna. Keby som si mala znovu vybrat tak idem znovu do toho. Treba len vybrat spravneho vyrobcu a mas to bez problemov. 😉
@humka2 To je dost siroky pojem ze kvalitny a dobry, takych je vela. Doteraz mala tvoja dcerka aky paplon??
to ma zaujima ake tam je pocasie ??
uz od vcera peciem stale tak neviem ci dnes budem vobec varit 🙂
a nebojite sa ze potom ked prestanete pit zelenu kavu tak znovu priberiete?
ponozky a boxerky tych nikdy neni dost 😀
@majulino peluska je plienka? jeej to som este nepocula 🙂
@jamnicka to sono je jednoducho velky zazitok 🙂 uz teraz sa tesim na to ako budem vidiet nase druhe babatinko 🙂
vek je len cislo, pokial sa mate radi a rozumiete si by som to urcite neukoncovala..
nejaky kocik s babikou
tieto suknicky su krasne, velmi sa mi pacia 🙂
jeej niektore su fakt super 🙂
ja uz si musim najst cas na precitanie si knizky
podla mna vkladna knizka uz nie je to co byvala.. uz sa nejako neoplati na nu vkladat peniaze s tym ze ved budu rast 🙂
@jamnicka a hlavne je treba si vziat usb 🙂 aby tie snimky bolo kam dat.. tiez suhlasim, ze cena je taka zlata stredna cesta 🙂
@jamnicka ja som si ho objednala z tadeto http://www.antikoncepcia-cyclotest.sk/ a do dvoch dni bol doma, prisiel super zabaleny ze nikto nevedel co je to, takze som nemusela celit hlupym otazkam, comu by som sa asi nevyhla keby si ho kupim v obchode 🙂
baby tieto vase story mozem citat aj cely den 🙂
fuu muchy :D tak to som este nepocula 🙂