sissysteel
Používateľ sissysteel je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sissysteel.
sissysteel
24. nov 2015

ahoj, no toto je tazke, treba sa poradit s lekarom idealne.. mne pomaha Pantoloc. mala som take obdobia, ze zaha ma palila (alebo az bolela) denne.. nevedela som sa z toho dostat a v takom stadiu to uz rozhodne je na lieky.. ak to nie je dlhotrvajuci problem, tak je fajn si davat aj nejaku prevenciu, aby sa to nevracalo- ziadna kava, fajcenie.. ja som skusala aj Fatru extra. to si zvyknem dat takz 3 tyzdnovu kuru ze denne pijem flasu Fatry extra... podla mna to pomaha. Fatra je podla mna taka rokmi overena klasika.

V diskusii: Pálenie záhy
sissysteel
24. nov 2015

Mne dost zabera Fatra... nie som zastancov liekov, takze radsej si dam prirodnu mineralku. Podla mna ak clovek nema nejaky chronicky problem, tak predchadzat paleniu zahy sa da aj prirodzenymi sposobmi.. napr zazvor, med, mlieko, banan, voda s horcicou, alebo aj Fatra alebo ina mineralka na zaludok.

sissysteel
18. nov 2015

@lienka737 toto vyzerá ako príznak nedostatku horčíka. Súhlas s @vieraspacka je ideálna na toto je kombinácia vápnik, horčík, odporúča sa v pomere 3:1. Ja však nie som veľmi zástancom kadejakých výživových doplnkov- tie sú pre telo neprirodzené plus ide o veľké jednorázové dávky, ktoré telo väčšinou nevie vstrebať a teda sa z tela vylúčia.. Naprirodzenejší spôsob ako dodať telu minerály je z minerálnej vody. Na trhu je široký výber, určite nájdeš takú, ktorá ti bude sedieť. Ja mám rada Gemerku. Chuťovo je super a má aj ten správny pomer vápnik horčík.. 🙂