zuzkazuzicka31
Používateľ zuzkazuzicka31 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzkazuzicka31.
zuzkazuzicka31
autor
2. dec 2017

Caute kocky, potrebujem inspiraciu 🙂

Mame v obyvacke jednu stenu oblozenu kamenom, nieco ako toto - https://www.byt-in.sk/kamenne-obklady.php
Doteraz som ju vzdy len vysavala, ale idu vianoce a pride svokra, tak nechcem nic podcenit 🙂

Co by ste mi poradili - ako taku stenu umyt ? Tak aby sa neposkodila a podla moznosti nech sa prilis nenamakam, ale bude cistucka 🙂

Vdaka

zuzkazuzicka31
2. dec 2017

Odporucam tatkovi nejaky zazitok, ja svojmu kupujem vylet za jeho milovanym futbalom 🙂 https://www.futbaltour.sk/darcekove-poukazky/

zuzkazuzicka31
18. nov 2017

Ja mam doma malu spionku, tak som jej kupila klucenku s zabudovanym fotoaparatom 🙂
https://svetspionov.sk/sk/9-spionazne-klucenky/klucenka-s%C2%A0kamerou-p20

ze to nebude pouzivat proti mne 🙂

zuzkazuzicka31
18. nov 2017

Ahoj, par eur si mozes zarobit ako copywritera (pises reklamne clanky). Ja som spolupracovala s marketingovou agenturou https://www.primegentle.com/sk - velmi seriozne jednanie, lahka a zabavna praca, nieco nove sa naucis..

Ak chces nejake blizsie info, napis mi spravu, rada poradim.

zuzkazuzicka31
28. okt 2017

Caute baby, prepacte ze ozivujem tento stary prispevok, ale mozno niektorej pomozem..

Stahujeme sa a hladala som lacnu prepravu (tak som nasla toto forum) narazila som na https://www.getshipment.sk - stranka na ktoru som zadala svoj dopyt a prepravcovia mi zacali davat cenove ponuky a takto si samozrejme zrazili cenu. Cize som sa nakoniec prestahovala o tamer polovicu lacnejsie ako by to bolo priamo cez firmu ktoru som sa chystala oslovit.

zuzkazuzicka31
autor
30. júl 2017

Pamatam sa ako som pred 2 rokmi v navale zabezpecovania vsetkeho vypla poistky a ked sme sa vratili, ten smrad zhniteho masa.... 🙂)

zuzkazuzicka31
autor
30. júl 2017

Caute baby. Ideme o tyzden na dovolenku na 15 dni, susedom sice davam kluce by polievali kvety, ale aj tak mam trochu divny pocit nechat vsetko co mame tak dlho bez ochrany.

Rozmyslam nad vyuzitim straznej sluzby, skusali ste to niektora ? Nasla som si recenziu na firmu http://kasprofsecurity.sk, ta sluzba nestoji az tak vela (teda v porovnani s tym co sa vsetko moze stat) ale neviem ci sa na straznu sluzbu da spolahnut.

Ako to riesite vy ?

zuzkazuzicka31
30. júl 2017

Rozhodne sa to da, ako najlahsiu cestu vidim naucit sa robit weby, idealne WordPress. WP sa dokazes realne naucit za par dni, potom je to uz len o tom case ktory venujes do vytvarania webov.

Osobne odporucam kupit par kvalitnych kurzov, ved tie peniaze sa ti vratia s prvym webom co predas.. Vela slovenskych ich nieje ale ja som si presla
https://www.learn2code.sk/kurzy/wordpress-pre-programatora-1-temy
a par dalsich od nich, Je to velmi sikovny slovensky web developer, sice nerobi primarne WP ale dokaze ho vysvetlit velmi dobre.

Drzim ti palce v zaciatkoch, ak mozem neajak poradit, kludne napis 🙂

zuzkazuzicka31
30. júl 2017

Caute kocky, naucit sa programovat bola jedna z najlepsich veci co som pre seba v zivote urobila, skutocne to mozem kazdemu odporucat. Nebude to lahke ale vobec to nieje taky strasiak ako sa moze zdat na prvy pohlad.

Nepotrebujes byt matematicky genius, staci trocha logickeho myslenia a ochota na sebe popracovat. Samozrejme nie kazdy bude pisat v asembleri alebo drivery v c++ ale vytvorit krasne webstranky alebo najst si dobre plateny job v Jave moze v podstate kazdy 🙂

Ja som prave ten druhy pripad, pracujem ako Java developerka, naucila som sa programovat pocas materskej. Bolo to dost narocne (najma casovo) ale dnes je vyhoda ze mas online obrovsky vela zdrojov z ktorych mozes cerpat. Napriklad https://www.learn2code.sk/kurzy/java-pre-zaciatocnikov - tento kurz som si presla nedavno a aj ked som celkom skusena ponukol mi zaujimave nove pohlady na oop.

Cize rozhodne do toho, najst si pracu pre teba uz nikdy nebude problem a plat budes mat skutocne nadstandardny... Ak mozem pomoct, kludne piste baby, drzim palce !

zuzkazuzicka31
autor
30. júl 2017

Myslis @lorela ze to nieje vhodne ? Firma na webe pise ze je to vhodna pasta pre mamicky, kedze organicka, myslim si ze by tym padom nemala skodit ani detom ? https://carboncoco.sk/otazky/

Ake zubne pasty by si odporucala ty ? Momentalne striedame jednu uhlikovu a klasicku zubnu pastu uz asi mesiac a zatial som velmi spokojna, mala si dokonca tou uhlikovou umyva ubky ovela radsej, kedze je cierna a to je sranda 🙂 😉

zuzkazuzicka31
autor
17. jún 2017

Ahojte maminky

Nas drobcek si zacina umyvat zubky a nechcem donho zbytocne pchat tie chemicke gebuziny - nedavno som citala na internete clanok o uhlikovej zubnej paste a velmi ma to zaujalo. Predavaju ich aj na slovensku - https://carboncoco.sk - niesu najlacnejsie ale zdravie dietata je prvorade. Nemate niektora skusenosti ?

zuzkazuzicka31
31. jan 2017

Ahoj, mame montovane hlinnikove zabradlie so sklenennou vyplnou, zatial maximalna spokojnost. Kedze vypln je pevna, decka nepadaju 🙂 U nas rozhodlo ze mame moderne ladeny interier a drevenne zabradlie by sa tam nehodilo. Pri rekonstrukcii sme riesili komplet aj so schodami, muz sice chcel betonove schodny a ocelove zabradlie ale nakoniec sme sa rozhodli pre komplet ocelovy skelet a zatial nelutujeme.

Co sa ceny tyka tak vychadza drahsie ako drevo, montaz je o nieco narocnejsia pretoze musis uchytavat na strope a dlazke a celkovo vyrobne naklady su asi tazsie. Ale ked vam to bude robit firma mozu nakupit v specializovanych obchodoch a dostanu lepsiu cenu ako by dostal bezny clovek, ja som vyberala medzi Kraus https://www.kraussro.sk a Ferdesign http://www.ferdesign.sk kedze ti mali na sklade typy ake sme chceli a Kraus mal vtedy lepsie ceny.

Co sa ceny tyka tak nas to tusim vyslo do 60 eur za schod, material plus montaz, takze nie nejak strasne vela. Ale pre drevo to vychadzalo lepsie. Dufam ze som pomohla 🙂

zuzkazuzicka31
autor
30. jan 2017

dakujem ! 🙂

zuzkazuzicka31
autor
23. jan 2017

Dakujem, mozes mi prosim ta linknut tu klinuku v Karlovke ?

zuzkazuzicka31
autor
20. jan 2017

Ahojte babenky.

Uz dlhsie trpim astigmatizmom - mam zhorseny zrak, vidim hmlisto vzdialene predmety a najma tazko sa mi cita ked sa pozeram na casopis dlho a mam ho blizko pri hlave, je to proste hrozne. Na vianoce som dostala od muza darcek - mam si vybrat kliniku na laserovu operaciu oka.

Prezrela som vsetky v BA a najviac sa mi paci http://cornea.sk - maju celkom priatelne ceny a vsetky referencie co som na nich citala boli pozitivne. Nemate nahodou niektora skusenost s operaciou u nich alebo nevedeli by ste odporucit dobru klinuku v BA ? Nerada by som aby sme platili premrstenu sumu ale zas zdravie je prvorade. Myslite ze ma zmysel hladat aj v Rakusku alebo Cechach ?

A viete mi kocky poradit ktory typ operacie si vybrat ? Nechcem ist na konzultaciu kym nemam vybratu nemocnicu a ceny su rozdielne pre jednotlive zakroky.. http://cornea.sk/sluzby/typy-operacii - toto ponukaju v tej mojej vybranej.

Dakujem vam za vsetky dobre rady 🙂

zuzkazuzicka31
10. okt 2016

@kuukii ako sa to vezme, kazdy vydaj energie je dobry. Ked za den prijmes menej kalorii ako spalis tak budes zakonite chudnut, je to jednoduche🙂 Zlozitejsie to zacina byt ked si tie kalorie potrebujes rozvrhnut do potravin ktore ti daju to co potrebujes, preto vacsinou prijimame viac a takouto aktivitou si zas pomozes to dorovnat.

Keby ale islo vyslovene o chudnutie behom potrebujes dlhsie trvajuce behy (pretoze prvych 10-30 minut tvoje telo spotrebuva cukry, podla kondicie) a potebujes byt v aerobnom mode pretoze bez kysliku telo tuky nedokaze spalit - cize musis mat nizky tep.

Uprava stravy je zaklad, ak jes naozaj dobre schudnes aj keby si nic nerobila.

V diskusii: Beh a chudnutie
zuzkazuzicka31
15. aug 2016

@kondicnytrener dakujem za doplnenie 🙂
ja by som to len s vedou neprehanala, pocitanie TFMAX podla toho vzorca stejne nieje presne a neberie do uvahy kondiciu a zdravotny stav.. a vacsinou sme tu damy po porodoch takze tie tepy mozu ist vyssie 🙂

clovek bezi aerobne vtedy ked zastavi a nedychci. tym by som sa riadila 🙂

V diskusii: Beh a chudnutie
zuzkazuzicka31
13. aug 2016

Kocky ak chcete chudnut behom treba dbat hlavne na par veci :
- beh musi byt v aerobnom pasme, mala by si byt schopna rozpravat pri behu bez toho aby si sa zadychala, ked treba, kludne zacni kracanim kym sa kondicia vybuduje.
- davajte pozor na techniku - doslap na cele chodidlo, nie paty ani spicky (spicky su najspravnejsie ale bez treningu sa zranis)
- ak to s behom myslis vazne a chces behat dlhsie vzdialenosti, alebo mas nadvahu resp si nikdy nesportovala urcite zarad cvicenie na spevneni svalstva, minimalne hlboke drepy (koleno pri drepe nad clenkom, vystrety chrbat, pohlad pred seba, drep co najhlbsi) inak ti ochabnute svalstvo sposobi zranenie, najskor klbove

ak ti ide hlavne o schudnutie nie beh samotny treba upravit hlavne stravu. uplne vyluc sacharidy (sladke vody, sladkosti, ovocie len do 4-5, cestoviny pecivo len doobeda) stravuj sa striedmo, mozno budes par dni trpiet ale telo si zvykne. A zacni silovo cvicit, trebars doma.. sval spali viac kalorii ako tuk. Neboj sa nebudes po par navstev v posilke vyzerat ako chlap.. ani ked zacnes behat nebude z teba hned Usain Bolt 🙂

Uplne idealne zacnite chodit do posilky, ja som zacala po porode chodit do Golema v Avione a vysledky vidno velmi rychlo 🙂 Je tam viac trenerov ktori vam ochotne poradia v zaciatkoch, to je neocenitene ked ta niekto vidi a moze poradit a pokontrolovat techniku.. Plus su to fesaci 🙂 Alebo ak nieste z BA skuste najst trenera tu http://trenernamieru.sk/ najdes tam trenerov/trenerky do posilky, na beh, cokolvek..

Drzim palce kocky, nech ste do dalsieho leta najvacsie cice na kupalisku 🙂)

V diskusii: Beh a chudnutie