icon

Dieťa zrazené kolobežkou: Aké sú riziká?

29. máj 2024

Prosím ľudia do môjho chlapca vpálil chalan na kolobežke, môj syn bol minútu v bezvedomí a teraz chce stále spať lebo sa mu točí hlava a čakáme v rade na vyšetrenie... čo to môže byť?

guudy
•
29. máj 2024

Otras mozgu. Dobre, ze ste na pohotovosti.

lilianka28
•
29. máj 2024

Môže to byť hocičo. Ale najskôr otras mozgu.

floren
•
29. máj 2024

Mali ste volať sanitku

janinah
•
29. máj 2024

Tlačte sa dnu,keď sestra otvorí dvere chod povedať,ze ste úraz hlavy s príznakmi.

terezka1947
•
29. máj 2024

Kolobezky by mali zakázať,ľudia ich nevedia ovládať a ohrozujú ostatných.

iwesska
•
29. máj 2024

Moze mat aj krvacanie do mozgu,co ste nevolali sanitku,ked bol v bezvedomu?

floren
•
29. máj 2024

@iwesska poprípade niečo s chrbticou

ankare
•
29. máj 2024

Držíme palce! Skoré zotavenie!

maminkadeticiek
•
29. máj 2024

Take stavy si vyzaduju sanitku,v takom.pripade vas vezmu okamzite na nemusite cakat v rade.Je minto luto,hrozne.

mclissa
•
29. máj 2024

Pretlac sa dopredu. Toto su priznaky otrasu mozgu, moze byt aj krvacanie.

candii
•
29. máj 2024

Ježiš .. to bolo na sanitku. Daj potom vedieť , dúfam že bude OK 🙏

thirstymonk
•
29. máj 2024

Fuh, no masaker... ak by niekto prešiel mojho syna, otazka by znela "poznate pohrebnu službu pre kolobežkara?"

klip0
•
29. máj 2024

Už všetko bolo napísané, tak len.. držím palce, daj vedieť

svokrinjazykmonika
•
29. máj 2024

Bože to muselo byť hrozné, musíš sa veľmi báť. Buď silná, nech všetko dobre dopadne.

pandorra
•
29. máj 2024

Sanitka a policia urcite. Udaje o kolobezkarovi mate?

iwesska
•
30. máj 2024

Ako ste dopadli? Verim,ze to nebolo take zle,ako to vyzeralo🙏

tehotna40
•
30. máj 2024

@thirstymonk ako, stane sa ano, každý je len človek ale tieto kolobezky sú tak nebezpečné.Neviem ako v iných mestách ale v Nitre sú dokonca aj na požičanie je taka appka nato, a decka tu lietajú na tom po chodníkoch, aj traja natom idú, no katastrofa. Moj stryko v noci na niečo nabehol na chodniku, tak padol ze mu museli menit bedrovy klb. Bud spraviť zákony, alebo zakázať.

Autorka, dúfam, že to bol len otras mozgu 😞 pri takýchto úrazoch sa nesmie nechať dieťa aby spalo. Ale asi Vás aj nechali na pozorovanie však? Skoré zotavenie

jakubrianka
•
30. máj 2024

@terezka1947 čo keby len ovládať….Dve pätnátky na jednej kolobežke a na elektrokolobežkách malé deti. Nik to nekontroluje, nepokutuje. Už ani na chodníku nie je bezpečne pre deti.

terezka1947
•
30. máj 2024

@jakubrianka presne tak.
Sa divím tým rodičom,čo deťom kúpia elektro kolobežky.
A čo sa chodníkov týka,už radšej ani nekomentujem.
Sluchátka na usiach,čím väčšie,tým lepšie,kapucňa na hlave,výraz mimoňa a idem si,nepozerám kde.
Paradoxne sa pravý tým na kolobežke nestane nič.

jakubrianka
•
30. máj 2024

@terezka1947 kolobežky by mali mať evidenčné čísla a najlepšie všetky podľa toho čo vidím. Keď sa stane úraz treba volať hliadku normálne. Za škody nesie zodpovednosť rodič, ktorý kolobežku dieťaťu dal a nenaučil ho ohĺaduplnosti a dopeavným predpisom. Nehovoriac o elektrokolobežkách ktoré deťom do rúk vôbec nepatria.

https://www.bystricoviny.sk/spravy/nove-pravidl...

autor
•
30. máj 2024

Otras mozgu a vsetko zatial v pohode... ale ten strach je nekonecny... staci maly okamih a vsetko sa zruti... Tento krat sme mali stastie

ptvw
•
30. máj 2024

@terezka1947
@jakubrianka
veru aj ja, dnes sme boli s malým na námestí, pesia zona a 2 deti chlapec dievča asi okolo 10 rokov ako šialené sa tam premavali a kruzili okolo ľudí a to bolo pár desiatok cm niekedy ani nie, keby malý pobehne mimo tak ho zrazia a mater nikde, nervy som mala kým sme prešli aj 6krat stihli okolo nás prejst

ptvw
•
30. máj 2024

@terezka1947 najväčšia absurdita je u nás cesta kde je hneď aj cyklochodnik a chodník pre chodcov (vedľa seba ako 3 pruhy) a debilni cyklisti chodia po chodníku pre chodcov 🤦‍♀️

zdenka_tamasi
•
30. máj 2024

držím palce nech Vam to dobre dopadne ❤️❤️❤️

floren
•
30. máj 2024

@ptvw u nás tiež a ja s kočíkom, aby som šla po jarku

michellemary
•
4. jún 2024

Mali ste mu hneď volať sanitku... Držte sa!❤