Dlhodobé zotavovanie po úraze
Ahojte,
máte tu niekto skúsenosti s dlhodobejsím úrazom ako napr zlomeniny? Som aktuálne už 3 mesiac po páde na lyžiach, zlomeniny ruk a natrhnute perineum a hoci sa o mna stara priatelka, zacinam byt uz z toho poriadne frustrovany, liecba pokracuje, ale zlepsuje sa to velmi pomaly...
Chápem to, pokiaľ si žil aktívnym spôsobom života a teraz nemôžeš mnoho vecí. Ber to tak, že to je dočasné i keď zdĺhavé. Skús si nájsť nejaký iný koníček, čo je aktuálne možné realizovať, prídeš na iné myšlienky a ujde ti čas.
Vitaj v klube. Mam to za sebou, prešiel rok a teraz som znova v takejto situácii. Veľa ťa takáto situácia naučí a našťastie sa dá v tejto dobe už najist koníček a aktivity, ktoré ťa vedia zabaviť.
ach spominam si na trimesiace v nemocke po autonehode a vtedy este neboli internety! a domov somsla s troma koncatinami zasadrovanymi. Mas uzasne moznosti citat, pozerat netflix, nuz co ine.Vdaka bohu za internet
Nie ,len takto sa dokatovat ,musí to stat aspoň za to,zatiaľ som na čiernej nespadla ,chvalabohu
@minenkaa no najma spociatku masaker. teraz o nieco lepsie, ale stale je to kvoli tomu perineu dost narocne
No ono to asi bude ešte rok možno dva bolieť ,svaly a celkovo úraz na panve nie je sranda ,ja simnraz mala narazenu panvu ,ale že strasne a teda tri roky pri únave sim ťahal lavu nohu za sebou
To prejde ,časom sa všetko zahojí a prestane bolieť ,ide leto už bude len lepšie a jedz veľa vlákninu a kráčaj koľko ide ,pomáha to črevách v pohybe
@minenkaa ja viem ale ked je to pocas tych procedur take frustrujuce aj ked rozumiem ze ich priatelka musi robit

3 mesiace 🤦♀️ a frustrovaný si z čoho…