icon

Je dôstojné nechať tínedžera na urgente len v spodnom prádle?

Dnes o 16:22

Je podľa vás dóstojné aby dospievajúci chalan po športovom.úraze čakal na chodbe urgentu po Rtg dole len v spodnom prádle? Neprišiel s rodičom , ale a vedúcim mužstva.
PS: jedná sa o úraz kolena, nič vážneho predpokladaná doba liečenia 2 týždne.

Strana
z3
betulinka1
Dnes o 19:11

@anonym_autor povedz mu, ze spodne pradlo, to je ako plavky a isto to tam nik neriesil. Ani personal ani ludia. Mohol si prevodot cez seba mikinu. Za mna super trener, ze to hned poriešil a nedoniesol ti syna domov s tym, ze treba ist na rongen.

autor
Dnes o 19:14
@jaskolka

@anonym_autor no a prečo teda si potom to oblečenie neprehodil cez seba? Keď čakal na chodbe? Či kde mal medzitým to oblečenie? V ambulancii? A na RTG ho viezli už len v trenkách?

@jaskolka tepláky mal v aute v taške, ten čo bol s ním to tam zabudol, potom mu to asi docvaklo😀
Na rtg už išiel bez.

autor
Dnes o 19:15
@betulinka1

@anonym_autor povedz mu, ze spodne pradlo, to je ako plavky a isto to tam nik neriesil. Ani personal ani ludia. Mohol si prevodot cez seba mikinu. Za mna super trener, ze to hned poriešil a nedoniesol ti syna domov s tym, ze treba ist na rongen.

@betulinka1 vedúci mužstva , alebo ako sa to volá

viestta
Dnes o 19:23
@anonym_autor

@jaskolka tepláky mal v aute v taške, ten čo bol s ním to tam zabudol, potom mu to asi docvaklo😀
Na rtg už išiel bez.

@anonym_autor zbytocne to uz teraz pitves. Stalo sa. Nemusis hned hladat vinnika, tam zlyhali viaceri, ale z toho zlyhania sa nestalo nic tragicke. Pouc sa do buducnosti a usmerni svojho syna, ze sa ma ozvat ked je pre neho situacia neprijemna. Lebo ako sa hovori, do hlavy nevidno nikomu, ani v tej jeho nikto nevidel, ze mu je trapne. A mozno mu to docvaklo aj doma.

anonym_a0bdff
Dnes o 19:25

Myslím, že z mamička robí z komára somára. Normálne treba mladému povedať, že u lekárov ešte zažije rôzne "trápne" príhody a že ľudia v čakárni mali svoje zdravotné problémy a určite už na 14 ročného chalana v spodnom prádle dávno zabudli. A tiež mu treba povedať, že ústa mu narástli aj na to, aby sa ozval. Že si mohol úplne normálne vypýtať nejakú deku, alebo niečo.

autor
Dnes o 19:49

Je mi jasné, že nikoho nezaujimal, on to však cítil opačne

euka210
Dnes o 19:57

@anonym_autor u nas je cakaren na urgente a ked sa ide na rtg, tak normalne tam je miestnost na zoblecenie...urobi sa rtg...oblecie sa a ide von cakat na vysledok a potom k dr.
Chapem, ze to bolo pre mladeho trapne, ale zazije aj horsie veci v zivote. Staci s nim trochu pokecat.

michaela329
Dnes o 19:57

Takže na ambulancii mu dali oblečenie dole a išiel na RTG, potom sedel na vozíku. Ak mu bolo trápne, tak mu vysvetli, že keby ho poslali na ďalšie vyšetrenia, musel by sa opäť vyzliekať a ono s poranenou končatinou zas nie je dobré nejako hrkat stále. Mne sadrovali nohu v šatách - aby som nemusela nohavice prevliekat, trápne tiež, mala som 16, ale bolo to sakra praktické a tak som to aj brala.

anonym_1b284f
Dnes o 19:59

Je v poriadku že sa tak cítil. Len mu vysvetlite že bol na urgente a tam majú ľudia iné starosti ako si všímať chlapca v spodnom prádle.
Nie je to nedôstojné. Len je to nepríjemné pre mladého chlapca.
Pochváľte doktorov, sanitára, všetkých pred ním za to že boli pri ňom a pomohli mu.
A teda nabudúce čo dúfam nebude nech sa skúsi opýtať či nemajú niečo na nohy.

anonym_028f14
Dnes o 20:19
@anonym_autor

@anonym_autor dnes musia mať všetci práva. Všetci sa majú právo sťažovať, mať pripomienky, byť rešpektovaný, s dôstojnosťou, úctou, so všetkým. Lekári a sestričky majú s úctou, rešpektom okolo každého behať, či náhodou jeho dôstojnosť, práva, úcta nebola porušená, majú čítať myšlienky, či sa cíti pacient dostatočne dôstojne práve v takomto rozpoložení a keď má chorú nohu a robia RTG či je všetko v súlade s dôstojnosťou. Tvoj syn to bude mať s týmto " božským komplexom" v živote ešte ťažké.

misiak7777
Dnes o 20:25

@anonym_autor povedz mlademu nech je rád, že nebol v takých bolestiach aby myslel na spodné prádlo 😉

misiak7777
Dnes o 20:27
@anonym_autor

@anonym_autor ja keď som mala na dva krát zlomenú nohy som mala úplne u riti, čo mám na sebe 😉🤣

anonym_222e07
Dnes o 20:30

Me me me chces mať z neho nejakého slabocha? Moj 7 ročný syn, keby mi niečo také rozprával, by som mu na to povedala len: kto si nevypýta plachtu na prikrytie, má proste smolu… nabudúce môžeš skúsiť 😉

anonym_605cda
Dnes o 20:36

Ked mu bolo trapne .,, mal otvorit usta a nejaka plachta by sa splasila. Ma 14 nie 5. … alebo poslat trenera ppo nejaku handru do auta. Bola som na urgente a vo velmi zlom stave … odchytila som sestricku a chcela plachtu … nedala mm ju, tak som si pomohla sama

Strana
z3