Pád a bolesť pri močení u dieťaťa
Dobrý večer chcem sa opýtať stalo sa už vám niečo také .Dcéra teraz večer spadla s preliezky a buchla sa medzi nohami šla jej krv a s bolesťami sa vycikala potom sme zase šli cikať ale plakala že ju to boli tak som ju dala do vane a napušťala vodu potom sa vycikala keď je v kľude neboli len pri močení neviem.co bude ráno.Stalo sa to už niekomu prešlo to alebo mám ísť na pohotovosť ☹
už by som bola na pohotovosti
Vies odkial presne sla krv? Kvapka ci veľa? Rano na pohotovost.
@janinah no z cikule nie veľa ale gaťky mala zakrvavené troška aj má ju takú opuchnutú troška nevidela som to presne neviem ako spadla len pri čítaní plakala že to boli ale ona je dosť taká citlivá videla troška krvi a už pohroma vo vani sa vycikala ale neviem čo ráno bude som hotová z toho
Ja som takto spadla ako trochu väčšie dieťa ... dodnes si pamätám tú bolesť, ešte dva týždne potom som sa nemohla poriadne vyčúrať ... pozri jej, čo má poranené, či nemá čosi tam dole rozrazené ... to sa dlho lieči ... ak by to pretrvávalo, zájdite ráno na pohotovosť ...
Ja som takto spadla ako trochu väčšie dieťa ... dodnes si pamätám tú bolesť, ešte dva týždne potom som sa nemohla poriadne vyčúrať ... pozri jej, čo má poranené, či nemá čosi tam dole rozrazené ... to sa dlho lieči ... ak by to pretrvávalo, zájdite ráno na pohotovosť ...
@dzulli1980 pozerala som má okolie také ako poškriabané vnútro červené ako prišla s plačom videla krv veľká panika vyčítala sa prvý krát tak troška poplakovala že boli potom som ju okupala najedla sa v pohode chodila sadla si po 2 hodinách šla cikať a plač že boli tak zase vaňa napušťala som a vycikala sa ale neviem čo ráno bude
To sa stalo aj mne, ked som bola mala, ze sme mali taku kovovu hojdacku na zahrade u babky, co sa kolisala a ja som spravila krok pomedzi tie tycky, lenze sa to pohlo a udrelo ma to tam. Tiez mi tiekla aj krv, ale nikam sme nesli na pohotovost, ani sme to nehlasili pediatricke. Mala som asi 7 rokov. Normalne nic mi nebolo okrem bolesti, aj ked viem, ze to bol strasny uder, do tej lonovej kosti. Uz ani neviem, ci to trvalo dlhsie tie problemy, ale nasledky mi neostali ziadne no.
To sa stalo aj mne, ked som bola mala, ze sme mali taku kovovu hojdacku na zahrade u babky, co sa kolisala a ja som spravila krok pomedzi tie tycky, lenze sa to pohlo a udrelo ma to tam. Tiez mi tiekla aj krv, ale nikam sme nesli na pohotovost, ani sme to nehlasili pediatricke. Mala som asi 7 rokov. Normalne nic mi nebolo okrem bolesti, aj ked viem, ze to bol strasny uder, do tej lonovej kosti. Uz ani neviem, ci to trvalo dlhsie tie problemy, ale nasledky mi neostali ziadne no.
@leidin má 7 rokov ako ona normálne si sadla aj chodila len pri čurani plač
@anonym_autor
@anonym_autor okej veď jasné že keď budú komplikácie pôjdem ja len či už niekto to riešil či sa to stalo už niekomu šiel na pohotovosť ?a čo tam ultrazvuk ? Alebo čo sa riešilo ju boli pri močení ale vo vani keď napustam vodu sa vie vyčurať no aspoň teraz večer uvidíme ráno
@anonym_autor tiež radím ist na pohotovosť určite by som nečakala do druhého dňa. Držím palce
@anonym_autor tiež radím ist na pohotovosť určite by som nečakala do druhého dňa. Držím palce
@anonym_2f6d7d tak ona spí teraz sledujem ju pretača sa zo strany na stranu normálne nebudi sa na bolesť
@anonym_2f6d7d tak ona spí teraz sledujem ju pretača sa zo strany na stranu normálne nebudi sa na bolesť
@anonym_autor nenudila by som ju, uvidíš zajtra. Ak by stále bolesti, alebo rovnake, že ani to veľmi neustúpilo, radšej ísť. Pokiaľ žiadne či veľmi malé, sledovať.
@anonym_autor ja by nečakala, bohvie ake poranenia močových ciest alebo intímnych partii, hematom... môže mať. Tvoje dieťa
@anonym_autor ak na pohotovost tak na detsku gynekologiu.
Klud. Kamoskina dcera sa viackrat tak udrela, aj krvacala, nikde neboli. Ma to udrete a rozrazene. Zahoji sa to. 💚
@anonym_autor ja by nečakala, bohvie ake poranenia močových ciest alebo intímnych partii, hematom... môže mať. Tvoje dieťa
@anonym_2f6d7d mocovych ciest? Udreta susurka🙈
@anonym_2f6d7d kvoli comu na poh.? Co tam urobia? Nekrvaca. Boli. Udrete. Rozrazene. Nestresuj maminku..
@anonym_2f6d7d mocovych ciest? Udreta susurka🙈
@anonym_9062b3 a pri šušurke máš ešte čo??
@anonym_autor Ja som spadla ako dieťa a udrela som sa. Všetko bolo v poriadku. Pokiaľ močí a nie je v moči krv, malo by sa to zahojiť. Boli ste na pohotovosti alebo to je lepšie? Pediatričke by som isto zavolala. Detská gynekológia nie je nič príjemné. Je potrebné na to dieťa vopred pripraviť. Mne to mamka pred viac ako 35 rokmi nepovedala a bola som v šoku z toho. Nič príjemné.

Vies odkial presne sla krv? Kvapka ci veľa? Rano na pohotovost.