Syn utrpel tri úrazy za necelý rok
... a to bude mať v októbri15 rokov. V novembri na telesnej si podvrtol.krčný stavec bol pár dní nemocnici nosil golier. V marci si zlomil prst na ruke. A teraz frajeroval na bicykli odreniny, tržná rana na stehne, brada😀 Chirurg na mňa pozeral, také hlúpe to bolo, na každú modrinu sa pýtal. Neviem čo si mám myslieť.
@anonym_autor podla mna to pozeral v ramci urazu ci nema este daco zlomene alebo tak. Ja mam 3 malych synov ja som na chirurgii znama firma😆. Uz si z toho nic nerobim su to deti stane sa hocico aj ked ich maximalne prizeram
Chirurg sa pýta kvôli ďalším možným úrazom nie kvôli tvojmu rodičovskému zlyhaniu. Jediné čo môžeš urobiť je spucovať syna nech si dáva väčší pozor.
Naozaj bol neopatrný dole kopcom tak ho to zlákalo.
Naozaj bol neopatrný dole kopcom tak ho to zlákalo.
@anonym_autor úplne normálne. Nie je prvý ani posledný
lekar sa na teba pozerat uplne normalne, je ich povinnostou "preverovat" dovod zranenia kvoli tyraniu, tiez sa mi to viackrat stalo
Tento rok bol taký kritický predtým sa mu úrazy vyhýbali
Svokra si týkala s niektorými lekármi na chirurgii, čo tam bola tak často s mojim mužom 🤣. Takže to ber s rezervou.
tak nas sa tiez pytali na synove cerstve strie na chrbte, take fialovo cervene, vyrastol za rok asi aj 15 cm a vyzeral ako vyslahany bicom, bolo to cez kovid a on mal vysoke horucky, tak s nim muz skocil na pohotovost na infekcne a tam sa na to teda pytali, ale dr videla, ze je vysoky, tak ze teda ok.
Som z toho samozrejme nešťastná, lebo nechápem , čo sa s ním deje, že je taký neopatrný!!!
Všetky 3 úrazy sa stali úplne zbytočne. Buď z fraieeiny, alebo precenenie svojich schopností ako včera, včera okrem precenenia to bolo aj predvádzanie sa pred bratom, lebo ten sa bál ísť rýchlo z kopca.
Hovorím jedno jediné šťastie, že mal prilbu a že keď sa dostal do toho šmyku to ešte trochu skoordinoval, tak ten pád nebol taký krutý, že nemal nuč zlomené. Tržnú ranu mu urobil pedál.
tak nas sa tiez pytali na synove cerstve strie na chrbte, take fialovo cervene, vyrastol za rok asi aj 15 cm a vyzeral ako vyslahany bicom, bolo to cez kovid a on mal vysoke horucky, tak s nim muz skocil na pohotovost na infekcne a tam sa na to teda pytali, ale dr videla, ze je vysoky, tak ze teda ok.
@zuzana76 mal 2 staršie modriny tak sa lekár na to pýtal, ale jeho
@anonym_autor niektoré deti su také, pri akejkoľvek príležitosti si ublizia. Môj stredný je taky, teraz mal prasknuté 2 rebra, pomliazdene pluca a dieru v nich. Zobrala som ich na stvorkolky, boli na nich male deti v pohode ale on zabudol kde je plyn a brzda a v plnej rýchlosti napálil do zvodidiel. Predtým sa spustil z kopca na bicykli a narazil do zaparkovaného auta. Teraz ma zas modriny. Bojím sa aky bude ked vyrastie. 🙂
Tak aktívni chalani sa často zrania, to vedia aj chirurgovia. 🤷 Ja mám dvoch chalanov a bola som s nimi u chirurga viac krát za posledné roky ako s dievčatami za celý ich život
Ma 15 a nie 1 rok, tak co mas za nim behat ze “ synko ale rychlo dole a vedla toho bicykla “ , he to chalan a nie handrova panenka
Som z toho samozrejme nešťastná, lebo nechápem , čo sa s ním deje, že je taký neopatrný!!!
Všetky 3 úrazy sa stali úplne zbytočne. Buď z fraieeiny, alebo precenenie svojich schopností ako včera, včera okrem precenenia to bolo aj predvádzanie sa pred bratom, lebo ten sa bál ísť rýchlo z kopca.
Hovorím jedno jediné šťastie, že mal prilbu a že keď sa dostal do toho šmyku to ešte trochu skoordinoval, tak ten pád nebol taký krutý, že nemal nuč zlomené. Tržnú ranu mu urobil pedál.
@anonym_autor ako tri úrazy za rok , sú moc a ešte takto ľahké?
Ty buď rada,že len toto
@anonym_autor tak to si nevidela nohy mojho 10r syna teraz v lete 😃...na kazdej nohe min.5 modrin. Kazde leto je to takto.
Ziadne vazne urazy syn nemal, bud rada, ze len take hluposti.
Moj 12r spadol z kolobezky...obycajnej...rozbita brada...to su deti...
Spoluziak mal lepsie...v jeseni zlomena noha na korculiach a na jar noha alebo ruka na futbale.
Dúfam, že si dá už pozor, Ďakuiem väm.
Chirurg bol.cudzinec podľa priezviska asi Ukrajinec, prvý krát som sa s tým.stretla.
@anonym_autor Su ludia, co maju urazy castejsie. Kolegyna ma (uz dospeleho) syna, ktory mal uz vyse 20 zlomenin a neprislo sa na ziadny problem s kostami ani nic ine.

Akoze co si mas mysliet? No tak bud zhoda nahod, alebo sa blazni a nedava pozor, co si chces mysliet ine?