icon

Syn utrpel tri úrazy za necelý rok

Včera o 08:56

... a to bude mať v októbri15 rokov. V novembri na telesnej si podvrtol.krčný stavec bol pár dní nemocnici nosil golier. V marci si zlomil prst na ruke. A teraz frajeroval na bicykli odreniny, tržná rana na stehne, brada😀 Chirurg na mňa pozeral, také hlúpe to bolo, na každú modrinu sa pýtal. Neviem čo si mám myslieť.

anonym_36022b
Včera o 09:02

Akoze co si mas mysliet? No tak bud zhoda nahod, alebo sa blazni a nedava pozor, co si chces mysliet ine?

sasa1310
Včera o 09:17

tiež nerozumiem otázke

ivka21
Včera o 09:19

@anonym_autor podla mna to pozeral v ramci urazu ci nema este daco zlomene alebo tak. Ja mam 3 malych synov ja som na chirurgii znama firma😆. Uz si z toho nic nerobim su to deti stane sa hocico aj ked ich maximalne prizeram

januska12323
Včera o 09:24

Chirurg sa pýta kvôli ďalším možným úrazom nie kvôli tvojmu rodičovskému zlyhaniu. Jediné čo môžeš urobiť je spucovať syna nech si dáva väčší pozor.

autor
Včera o 09:26

Naozaj bol neopatrný dole kopcom tak ho to zlákalo.

sasa1310
Včera o 09:27
@anonym_autor

Naozaj bol neopatrný dole kopcom tak ho to zlákalo.

@anonym_autor úplne normálne. Nie je prvý ani posledný

kacena4
Včera o 09:37

lekar sa na teba pozerat uplne normalne, je ich povinnostou "preverovat" dovod zranenia kvoli tyraniu, tiez sa mi to viackrat stalo

autor
Včera o 09:55

Tento rok bol taký kritický predtým sa mu úrazy vyhýbali

anonym_6b3259
Včera o 10:18

Svokra si týkala s niektorými lekármi na chirurgii, čo tam bola tak často s mojim mužom 🤣. Takže to ber s rezervou.

cyberk
Včera o 11:19

Aj ty si padla? Posobis tak mimo kus

zuzana76
Včera o 11:28

tak nas sa tiez pytali na synove cerstve strie na chrbte, take fialovo cervene, vyrastol za rok asi aj 15 cm a vyzeral ako vyslahany bicom, bolo to cez kovid a on mal vysoke horucky, tak s nim muz skocil na pohotovost na infekcne a tam sa na to teda pytali, ale dr videla, ze je vysoky, tak ze teda ok.

minenkaa
Včera o 11:53

A teraz si rada že tak malo alebo nešťastná že toho bolo moc

autor
Včera o 12:06

Som z toho samozrejme nešťastná, lebo nechápem , čo sa s ním deje, že je taký neopatrný!!!
Všetky 3 úrazy sa stali úplne zbytočne. Buď z fraieeiny, alebo precenenie svojich schopností ako včera, včera okrem precenenia to bolo aj predvádzanie sa pred bratom, lebo ten sa bál ísť rýchlo z kopca.
Hovorím jedno jediné šťastie, že mal prilbu a že keď sa dostal do toho šmyku to ešte trochu skoordinoval, tak ten pád nebol taký krutý, že nemal nuč zlomené. Tržnú ranu mu urobil pedál.

autor
Včera o 12:08
@zuzana76

tak nas sa tiez pytali na synove cerstve strie na chrbte, take fialovo cervene, vyrastol za rok asi aj 15 cm a vyzeral ako vyslahany bicom, bolo to cez kovid a on mal vysoke horucky, tak s nim muz skocil na pohotovost na infekcne a tam sa na to teda pytali, ale dr videla, ze je vysoky, tak ze teda ok.

@zuzana76 mal 2 staršie modriny tak sa lekár na to pýtal, ale jeho

monikamama
Včera o 12:15

@anonym_autor niektoré deti su také, pri akejkoľvek príležitosti si ublizia. Môj stredný je taky, teraz mal prasknuté 2 rebra, pomliazdene pluca a dieru v nich. Zobrala som ich na stvorkolky, boli na nich male deti v pohode ale on zabudol kde je plyn a brzda a v plnej rýchlosti napálil do zvodidiel. Predtým sa spustil z kopca na bicykli a narazil do zaparkovaného auta. Teraz ma zas modriny. Bojím sa aky bude ked vyrastie. 🙂

ria_sprout
Včera o 12:17

Tak aktívni chalani sa často zrania, to vedia aj chirurgovia. 🤷 Ja mám dvoch chalanov a bola som s nimi u chirurga viac krát za posledné roky ako s dievčatami za celý ich život

kiki68
Včera o 14:12

Ma 15 a nie 1 rok, tak co mas za nim behat ze “ synko ale rychlo dole a vedla toho bicykla “ , he to chalan a nie handrova panenka

eeffka
Včera o 14:16
@anonym_autor

@zuzana76 mal 2 staršie modriny tak sa lekár na to pýtal, ale jeho

@anonym_autor bud vdacna za vsimaveho lekara, tvoje dieta je mozno len frajirek ale su deti ktore mlatia a predavaju to na pohotovosti ako uraz.

minenkaa
Včera o 14:34
@anonym_autor

Som z toho samozrejme nešťastná, lebo nechápem , čo sa s ním deje, že je taký neopatrný!!!
Všetky 3 úrazy sa stali úplne zbytočne. Buď z fraieeiny, alebo precenenie svojich schopností ako včera, včera okrem precenenia to bolo aj predvádzanie sa pred bratom, lebo ten sa bál ísť rýchlo z kopca.
Hovorím jedno jediné šťastie, že mal prilbu a že keď sa dostal do toho šmyku to ešte trochu skoordinoval, tak ten pád nebol taký krutý, že nemal nuč zlomené. Tržnú ranu mu urobil pedál.

@anonym_autor ako tri úrazy za rok , sú moc a ešte takto ľahké?
Ty buď rada,že len toto

euka210
Včera o 15:41

@anonym_autor tak to si nevidela nohy mojho 10r syna teraz v lete 😃...na kazdej nohe min.5 modrin. Kazde leto je to takto.
Ziadne vazne urazy syn nemal, bud rada, ze len take hluposti.
Moj 12r spadol z kolobezky...obycajnej...rozbita brada...to su deti...
Spoluziak mal lepsie...v jeseni zlomena noha na korculiach a na jar noha alebo ruka na futbale.

autor
Včera o 16:40

Dúfam, že si dá už pozor, Ďakuiem väm.
Chirurg bol.cudzinec podľa priezviska asi Ukrajinec, prvý krát som sa s tým.stretla.

marianarem
Včera o 21:02

@anonym_autor Su ludia, co maju urazy castejsie. Kolegyna ma (uz dospeleho) syna, ktory mal uz vyse 20 zlomenin a neprislo sa na ziadny problem s kostami ani nic ine.