icon

Syn utrpel tri úrazy za necelý rok

19. júl 2026

... a to bude mať v októbri15 rokov. V novembri na telesnej si podvrtol.krčný stavec bol pár dní nemocnici nosil golier. V marci si zlomil prst na ruke. A teraz frajeroval na bicykli odreniny, tržná rana na stehne, brada😀 Chirurg na mňa pozeral, také hlúpe to bolo, na každú modrinu sa pýtal. Neviem čo si mám myslieť.

anonym_36022b
19. júl 2026

Akoze co si mas mysliet? No tak bud zhoda nahod, alebo sa blazni a nedava pozor, co si chces mysliet ine?

sasa1310
19. júl 2026

tiež nerozumiem otázke

ivka21
19. júl 2026

@anonym_autor podla mna to pozeral v ramci urazu ci nema este daco zlomene alebo tak. Ja mam 3 malych synov ja som na chirurgii znama firma😆. Uz si z toho nic nerobim su to deti stane sa hocico aj ked ich maximalne prizeram

januska12323
19. júl 2026

Chirurg sa pýta kvôli ďalším možným úrazom nie kvôli tvojmu rodičovskému zlyhaniu. Jediné čo môžeš urobiť je spucovať syna nech si dáva väčší pozor.

autor
19. júl 2026

Naozaj bol neopatrný dole kopcom tak ho to zlákalo.

sasa1310
19. júl 2026
@anonym_autor

Naozaj bol neopatrný dole kopcom tak ho to zlákalo.

@anonym_autor úplne normálne. Nie je prvý ani posledný

kacena4
19. júl 2026

lekar sa na teba pozerat uplne normalne, je ich povinnostou "preverovat" dovod zranenia kvoli tyraniu, tiez sa mi to viackrat stalo

autor
19. júl 2026

Tento rok bol taký kritický predtým sa mu úrazy vyhýbali

anonym_6b3259
19. júl 2026

Svokra si týkala s niektorými lekármi na chirurgii, čo tam bola tak často s mojim mužom 🤣. Takže to ber s rezervou.

cyberk
19. júl 2026

Aj ty si padla? Posobis tak mimo kus

zuzana76
19. júl 2026

tak nas sa tiez pytali na synove cerstve strie na chrbte, take fialovo cervene, vyrastol za rok asi aj 15 cm a vyzeral ako vyslahany bicom, bolo to cez kovid a on mal vysoke horucky, tak s nim muz skocil na pohotovost na infekcne a tam sa na to teda pytali, ale dr videla, ze je vysoky, tak ze teda ok.

minenkaa
19. júl 2026

A teraz si rada že tak malo alebo nešťastná že toho bolo moc

autor
19. júl 2026

Som z toho samozrejme nešťastná, lebo nechápem , čo sa s ním deje, že je taký neopatrný!!!
Všetky 3 úrazy sa stali úplne zbytočne. Buď z fraieeiny, alebo precenenie svojich schopností ako včera, včera okrem precenenia to bolo aj predvádzanie sa pred bratom, lebo ten sa bál ísť rýchlo z kopca.
Hovorím jedno jediné šťastie, že mal prilbu a že keď sa dostal do toho šmyku to ešte trochu skoordinoval, tak ten pád nebol taký krutý, že nemal nuč zlomené. Tržnú ranu mu urobil pedál.

autor
19. júl 2026
@zuzana76

tak nas sa tiez pytali na synove cerstve strie na chrbte, take fialovo cervene, vyrastol za rok asi aj 15 cm a vyzeral ako vyslahany bicom, bolo to cez kovid a on mal vysoke horucky, tak s nim muz skocil na pohotovost na infekcne a tam sa na to teda pytali, ale dr videla, ze je vysoky, tak ze teda ok.

@zuzana76 mal 2 staršie modriny tak sa lekár na to pýtal, ale jeho

monikamama
19. júl 2026

@anonym_autor niektoré deti su také, pri akejkoľvek príležitosti si ublizia. Môj stredný je taky, teraz mal prasknuté 2 rebra, pomliazdene pluca a dieru v nich. Zobrala som ich na stvorkolky, boli na nich male deti v pohode ale on zabudol kde je plyn a brzda a v plnej rýchlosti napálil do zvodidiel. Predtým sa spustil z kopca na bicykli a narazil do zaparkovaného auta. Teraz ma zas modriny. Bojím sa aky bude ked vyrastie. 🙂

ria_sprout
19. júl 2026

Tak aktívni chalani sa často zrania, to vedia aj chirurgovia. 🤷 Ja mám dvoch chalanov a bola som s nimi u chirurga viac krát za posledné roky ako s dievčatami za celý ich život

kiki68
19. júl 2026

Ma 15 a nie 1 rok, tak co mas za nim behat ze “ synko ale rychlo dole a vedla toho bicykla “ , he to chalan a nie handrova panenka

eeffka
19. júl 2026
@anonym_autor

@zuzana76 mal 2 staršie modriny tak sa lekár na to pýtal, ale jeho

@anonym_autor bud vdacna za vsimaveho lekara, tvoje dieta je mozno len frajirek ale su deti ktore mlatia a predavaju to na pohotovosti ako uraz.

minenkaa
19. júl 2026
@anonym_autor

Som z toho samozrejme nešťastná, lebo nechápem , čo sa s ním deje, že je taký neopatrný!!!
Všetky 3 úrazy sa stali úplne zbytočne. Buď z fraieeiny, alebo precenenie svojich schopností ako včera, včera okrem precenenia to bolo aj predvádzanie sa pred bratom, lebo ten sa bál ísť rýchlo z kopca.
Hovorím jedno jediné šťastie, že mal prilbu a že keď sa dostal do toho šmyku to ešte trochu skoordinoval, tak ten pád nebol taký krutý, že nemal nuč zlomené. Tržnú ranu mu urobil pedál.

@anonym_autor ako tri úrazy za rok , sú moc a ešte takto ľahké?
Ty buď rada,že len toto

euka210
19. júl 2026

@anonym_autor tak to si nevidela nohy mojho 10r syna teraz v lete 😃...na kazdej nohe min.5 modrin. Kazde leto je to takto.
Ziadne vazne urazy syn nemal, bud rada, ze len take hluposti.
Moj 12r spadol z kolobezky...obycajnej...rozbita brada...to su deti...
Spoluziak mal lepsie...v jeseni zlomena noha na korculiach a na jar noha alebo ruka na futbale.

autor
19. júl 2026

Dúfam, že si dá už pozor, Ďakuiem väm.
Chirurg bol.cudzinec podľa priezviska asi Ukrajinec, prvý krát som sa s tým.stretla.

marianarem
19. júl 2026

@anonym_autor Su ludia, co maju urazy castejsie. Kolegyna ma (uz dospeleho) syna, ktory mal uz vyse 20 zlomenin a neprislo sa na ziadny problem s kostami ani nic ine.

danieli
20. júl 2026

To je uz taky vek, kedy tie urazy byvaju castejsie prave pre dospievanie a pubertu, myslim, ze cast mozgu zodpovedna za odhad nasledkov este nie je kompletne hotova, maju pocit, ze su neporazitelni a nesmrtelni, cize jedno druhe tretie dokopy a uz to ide, niekde som o tom citala clanok, ze do dvadsiatky cca tusim, kym sa to zlepsi, tak len drzim palce a otazky chirurga myslim tiez smerovali k prevencii sikany alebo tyrania

anonym_cf054f
20. júl 2026

Ja mám dcéru 16 ročnú a každý rok má nejaký úraz, začalo sa to pádom a rozbila si nos a bradu. Potom v skole hádzali loptu na telesnej a zle to chytila a zlomený prst na ruke. Potom spadla na korčule a zlomená ruka, zakopla do postele a zlomený malíček na nohe. Bola na prechádzke so psom a potiahol ju za vodítko zase zlomené prsty na ruke, išla na kúpalisko a zakopla zlomeny prst na nohe. Každý rok chodíme na chirurgiu a tiež lekár sa na mňa pozerá že čo sa zase stalo.
Ale to su take blbé úrazy že až.

tomcimka
30. júl 2026

Iba 3 úrazy v priebehu 1 roka? Buď šťastná. Mám dcéru 6r. -Koncom mája (toho roku) si zlomila ruku. Ľavá ruka v sadre a o týždeň si popálila na žehličke pravú ruku. Tak chodila: jedná ruka v sadre, druhá obviazaná od lakťa po zápästie. Obväz sa dal dole a o pár dní spadla v škôlke a oškrela si nohu- ruka stále v sadre. To už som sa hanbila kontaktovať pedinu. V piatok sa dala dole sadra, v utorok dieťa vysypané- siedma choroba. To už som musela ísť za pedinou- tá keď videla nohu,tak má vyhrešila, že sme neboli na pohotovosti, lebo ma to na kosti. Noha ako tak zahojená a dva mesiace po zlomenine ruky ju ustipol nejaký hmyz. O pár hodín sa dcéra sťažovala, že necíti ruku a tŕpne jej ruka. Chvalabohu, že nič vážne z toho nevzniklo. Akokeby to nestačilo - vrazil do nej chalan na bicykli - na chrbtici modrina (aj ľutujem, že som nebola s ňou na pohotovosti -no ísť s ňou na pohotovosť je horor). Normálne sa bojím,čo prinesú ďalšie dni.
Držte sa- budete mať aspoň na čo spomínať.