icon

Aký sen si chcete splniť a na čo šetríte?

11. mar 2026

Ahojte poďme trošku na pozitívnu tému 🍀😍 aký je váš veľký sen? Na čo si odkladate peniažky? Čo si chcete splniť? 😍 Ja chcem zobrať deti na Maldivy 🥰🌸 možno na ďalší rok /o 2-3 roky. Nech je to poriadna dovča so všetkým 🌸🩷 motivuje ma to teším sa na to a je to dlhodobý cieľ za ktorým idem a pre ktorý "žijem". Plánujem už teraz vyberám ubytko pozerám aké sú tam možnosti výletov porovnávam si ostrovy 🥰🥰😍 čo vás úplne napĺňa? Čo je vaším palivom?

Strana
z2
slavomira236
11. mar 2026

Tiez by som chcela ist niekde dalej. Tohto roku som chcela bahrajn no nebude...

martinmmartin
11. mar 2026
@anonym_6db1fc

Ja teda vysnívanú dovolenkovú destináciu nemám ale šetrím peniaze na otvorenie maličkej útulnej detskej kaviarničky u nás v meste. Koncom materskej sa do toho plánujem pustiť. Je to môj sen snáď odjakživa a hodlám si ho splniť 🩵

@anonym_6db1fc Davaj bacha nech nie si k tej kaviarni priviazana ako pes u boudy (ziadne dovolenky, spontanne weekendy atd)

majlo1234
11. mar 2026

Ja mam teraz kratkodoby sen psa🫣 a nie ze setrim, ale cakam kym deti podrastu a obzeram, premyslam, aky by sa k nam hodil. Cestovatelske mam sri lanku a vietnam s detmi, bez deti Gruzinsko na lyze.

bessie12
11. mar 2026

@anonym_autor neviem ci sa to da nazvat snom, ale mojim cieľom je teraz ušetriť dostatok peňazí na narodeninovu oslavu, ktoru chcem urobit pre manžela ako prekvapenie na našom obľúbenom mieste 🥰

patta89
11. mar 2026

Nasetrene uz mame na nasu cestu Cina-India- Nepal-Tibet...nech trosku mladsia dcera podrastie, aby mohla ist na prazdniny k babke a my s muzom pojdeme na dovcu 😉

anonym_52fdc6
11. mar 2026

Nemam ziadne sny,vsetky najhlavnejsie su uz splnene,a dalsie sa plnia ci splnia.Takze teraz som v takom bezsnovom obdobi.Ale ja si zase co len vymyslim,to by som nebola ja.

anonym_b54beb
11. mar 2026

@anonym_autor Ja si setrim na novy bike. Je to tak 10k a potrebujem nasetrit este cosi, aby som si tento ubytok na ucte vsimla len minimalme 😀

marci9
11. mar 2026

Chcela by som mať útulok pre opustených psíkov. A vlastné arborétum.

anonym_566758
Autor odpoveď zmazal
anonym_c2a0b7
11. mar 2026

Bývanie… chceli by sme si s partnerom zobrať hypo na menší domček a už teraz si predstavujem, ako by som ho chcela mať zariadený, krb, knižnica, väčšia kuchyňa a veľkým snom je zimná záhrada, taka napoly s rastlinkami a napoly s nejakým sedením… a menšia záhradka, kde by sme čo to posadili. Je to môj veľký sen, kedže som nikdy ako dieťa nemala ani izbu poriadnu, tak snáď sa mi to raz splní.🙂

anonym_c2a0b7
11. mar 2026
@anonym_566758
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_566758 otvor si stranky ako Ludialudom alebo Donio a uvidis tu chudobu. Ked maju rodicia tazko chore dieta alebo vazne chorie zivitel rodiny a zivot sa rodine otoci o 180 stupnov a z priemernej rodiny sa stanu doslova zobraci. To, ze tu sa pride nejaka vzorka pochvalit/len prispiet bez nejakeho chvalenkarstva na co setria/nasetrili neznamena, ze ini ludia na Slovensku nepocitaju posledne centy v penazenke nech im vyjde aspon na chlieb tyzden do vyplaty.

anonym_566758
Autor odpoveď zmazal
misty03
11. mar 2026
@anonym_6024bc

@anonym_6db1fc ako otvoris tak rychlo aj zavries.

@anonym_6024bc Tento pesimizmus to je strach ozaj 😆

anonym_52fdc6
11. mar 2026

Preco sa vzdy musia takto zhejtovat taketo pekne temy.Nezavidte,ale radsej sa inspirujte a robte vsetko preto,aby sa sny plnili a stali skutocnostou.Rada sa inspirujem,lebo ma fakt nic nenapada.

anonym_0b2412
11. mar 2026
@anonym_566758
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_566758 úplne to mám podobne..tiež dcére strojček, z vyplaty do vyplaty..a moje sny ostávajú snami..ale nepripadám si, že sme chudobní..len v dnešnej dobe mame už nízke príjmy oproti cenám..mame dom,auta..ale na iné ‘radosti’ nam neostáva..a to sme už 50 tnici😬

saxana000
12. mar 2026

Nesetrim na to sice a ani tak skoro neplanujem ale keby som raz vyhrala športku tak by som chcela ist aj s detmi na tyzden do praveho Americkeho Disneylandu cisto len tam aj s ubytovanim.to je taky moj tajny sen odkedy som videla tu epizodu Krok za krokom..
Cize dobrych 30 rokov 🤣🤣🤣

anonym_e8e857
12. mar 2026

Ja som vždy snívala o vlastnom dome a aj som si ho splnila, sama, bez chlapa. Ešte síce dorábam okolie a ešte budem, ale aj tak, som na seba veľmi hrdá, že som to zvládla sama. Nekupovala som hotový, ale vybavovala a riešila všetko od piky. Od pozemku, cez projekt, povolenia, prípojky, stavbu až do kolaudáciu. Bol to masaker, už nikdy viac 🙂 🙂 🙂, ale som na seba naozaj veľmi hrdá. 🙂
No a potom ešte nejaké to cestovanie, Hawai, Bora Bora, spoznávačka po Amerike. Ale to je hudba budúcnosti, vzhľadom na to, že dokončovanie môjho prvého sna si žiada ešte financie. Tento rok bude dobré aj Grécko 🙂.

nyusika
12. mar 2026
@anonym_52fdc6

Preco sa vzdy musia takto zhejtovat taketo pekne temy.Nezavidte,ale radsej sa inspirujte a robte vsetko preto,aby sa sny plnili a stali skutocnostou.Rada sa inspirujem,lebo ma fakt nic nenapada.

@anonym_52fdc6 presne...clovek nieco napise a nejaka trubka hned na to - chvalia sa

kks, ked je chvalenim sa napisat, o com snivame a ake sny sme si uz splnili, tak ja neviem.

to musi bzt clovek strasne frustrovany, ked ho uz komplet vetko nasrdi

anonym_52fdc6
12. mar 2026
@nyusika

@anonym_52fdc6 presne...clovek nieco napise a nejaka trubka hned na to - chvalia sa

kks, ked je chvalenim sa napisat, o com snivame a ake sny sme si uz splnili, tak ja neviem.

to musi bzt clovek strasne frustrovany, ked ho uz komplet vetko nasrdi

@nyusika lebo vidis ziju od vyplaty do vyplaty,ale aj take maju sny,miesto hejtovania mohli pridat tie svoje.Napr.tuzim mat vyplatu 2000eur v cistom.Ale tu nie,tu je lepsie vsetko hejtovat a kde je ta chudoba a pod.
No nie vsetky zeny su chudobne bez snov a ambicii.

pralinka25
12. mar 2026

Ja si sny o cestovani plnim priebezne. To ma bavi
A potom mam take sny na ktorych som teda tiez uz zacala pracovat len je to s detmi trochu narocnejsie a to je obehnut co najviac koncertov vsetkych mojich oblubenych kapiel. Tu narazam na casovy problem. Mnohe z nich tu totiz asi uz dlho nebudu a s deckami to ide pomaly. Cize kopec z nich nikdy nazivo neuvidim. Ale neva. Su to sny. Potesi ked sa co najviac podari

cinky16
12. mar 2026

@anonym_autor ja som chcela ist s manzelom do Dubaja...ale to momentalne pada a inac setrime na dom

anonym_52fdc6
12. mar 2026

Ja mam sen sa posuvat v praci,nemam opät ziadnu poziciu vysnivanu,ale vyuzit to,ze mam maturitu v ich odbore.No posuvam sa,ucim sa,naberam prax ale teraz mam dobru robotu,takze zatial to nechavam len dalekym snom.

anonym_699d72
12. mar 2026

Na cestovanie moc nie som, povinné jazdy mám ako Thajsko, Turecko, Egypt, Tunis, Taliansko, Grécko atď nebolo treba na to sporiť, no nejaká extra destinácia by bola pre mňa des a stres toľko sedieť v lietadle a ešte za to aj veľa zaplatiť.
Splnila som si sen, kúpila som si kabriolet, aj bývanie aj zuby mám poriešené, aj nejaké diamanty v šperkovnici, tak asi budem na dochodok sporiť, to je moj sen neplakať v starobe, že nemám čo do úst a vyčítať si, že som za mládí rozhadzovala zbytočne.

nikushka8
12. mar 2026

chceme si s muzom zopakovat Hawaii, no tentokrat s detmi, tak setrime nan. A na vyplatenie zvysku hypo.

pralinka25
12. mar 2026

A jo ciste materialne by som sa nebranila mat porsche 911 a nejaju dobru sportovu motorku. Ale to je taky sen na ktorom nepracujem.

anonym_9a1a5e
12. mar 2026

@anonym_autor chcem stretnut Fica, setrim mu na byvanie

anonym_07a97d
12. mar 2026

@anonym_autor ja si nepozitivne odkladam peniazky, lebo sa obavam, ze pridem o pracu a vzhladom na vek budem novu hladat dlho 🤮

anonym_30291b
12. mar 2026

@anonym_autor mojim snom je byvat na Kanarskych ostrovoch. Zial,neviem,ci sa mi to splni. Ale snivat mozem 🤷‍♀️

anonym_40f237
17. apr 2026

Momentálne si chcem nájsť prácu, ktorá má baví a nerobiť s osamalými a psychicky chorými ludmi

anonym_f23bba
17. apr 2026

ja snivam o FIRE - financna sloboda, nemusiet pracovat

Strana
z2