Aký sen si chcete splniť a na čo šetríte?
Ahojte poďme trošku na pozitívnu tému 🍀😍 aký je váš veľký sen? Na čo si odkladate peniažky? Čo si chcete splniť? 😍 Ja chcem zobrať deti na Maldivy 🥰🌸 možno na ďalší rok /o 2-3 roky. Nech je to poriadna dovča so všetkým 🌸🩷 motivuje ma to teším sa na to a je to dlhodobý cieľ za ktorým idem a pre ktorý "žijem". Plánujem už teraz vyberám ubytko pozerám aké sú tam možnosti výletov porovnávam si ostrovy 🥰🥰😍 čo vás úplne napĺňa? Čo je vaším palivom?
Ja teda vysnívanú dovolenkovú destináciu nemám ale šetrím peniaze na otvorenie maličkej útulnej detskej kaviarničky u nás v meste. Koncom materskej sa do toho plánujem pustiť. Je to môj sen snáď odjakživa a hodlám si ho splniť 🩵
@anonym_6db1fc Davaj bacha nech nie si k tej kaviarni priviazana ako pes u boudy (ziadne dovolenky, spontanne weekendy atd)
Ja mam teraz kratkodoby sen psa🫣 a nie ze setrim, ale cakam kym deti podrastu a obzeram, premyslam, aky by sa k nam hodil. Cestovatelske mam sri lanku a vietnam s detmi, bez deti Gruzinsko na lyze.
@anonym_autor neviem ci sa to da nazvat snom, ale mojim cieľom je teraz ušetriť dostatok peňazí na narodeninovu oslavu, ktoru chcem urobit pre manžela ako prekvapenie na našom obľúbenom mieste 🥰
Nasetrene uz mame na nasu cestu Cina-India- Nepal-Tibet...nech trosku mladsia dcera podrastie, aby mohla ist na prazdniny k babke a my s muzom pojdeme na dovcu 😉
Nemam ziadne sny,vsetky najhlavnejsie su uz splnene,a dalsie sa plnia ci splnia.Takze teraz som v takom bezsnovom obdobi.Ale ja si zase co len vymyslim,to by som nebola ja.
@anonym_autor Ja si setrim na novy bike. Je to tak 10k a potrebujem nasetrit este cosi, aby som si tento ubytok na ucte vsimla len minimalme 😀
Ty brdo...kde je na Slovensku ta chudoba? Ako tak čítam odpovede...alebo ja žijem v inej dimenzii? Som rada keď mi vyjde od- do výplaty, nieto ešte šetriť...ale je pravda, že je všetko poplatene aj deti majú všetko a sem tam aj mne sa ujde nejaká radosť...momentálne je prioritou strojček pre dcéru a ak sa este podarí nejaký nizkonakladovy týždeň v chorvátsku....
Bývanie… chceli by sme si s partnerom zobrať hypo na menší domček a už teraz si predstavujem, ako by som ho chcela mať zariadený, krb, knižnica, väčšia kuchyňa a veľkým snom je zimná záhrada, taka napoly s rastlinkami a napoly s nejakým sedením… a menšia záhradka, kde by sme čo to posadili. Je to môj veľký sen, kedže som nikdy ako dieťa nemala ani izbu poriadnu, tak snáď sa mi to raz splní.🙂
Ty brdo...kde je na Slovensku ta chudoba? Ako tak čítam odpovede...alebo ja žijem v inej dimenzii? Som rada keď mi vyjde od- do výplaty, nieto ešte šetriť...ale je pravda, že je všetko poplatene aj deti majú všetko a sem tam aj mne sa ujde nejaká radosť...momentálne je prioritou strojček pre dcéru a ak sa este podarí nejaký nizkonakladovy týždeň v chorvátsku....
@anonym_566758 otvor si stranky ako Ludialudom alebo Donio a uvidis tu chudobu. Ked maju rodicia tazko chore dieta alebo vazne chorie zivitel rodiny a zivot sa rodine otoci o 180 stupnov a z priemernej rodiny sa stanu doslova zobraci. To, ze tu sa pride nejaka vzorka pochvalit/len prispiet bez nejakeho chvalenkarstva na co setria/nasetrili neznamena, ze ini ludia na Slovensku nepocitaju posledne centy v penazenke nech im vyjde aspon na chlieb tyzden do vyplaty.
@anonym_566758 otvor si stranky ako Ludialudom alebo Donio a uvidis tu chudobu. Ked maju rodicia tazko chore dieta alebo vazne chorie zivitel rodiny a zivot sa rodine otoci o 180 stupnov a z priemernej rodiny sa stanu doslova zobraci. To, ze tu sa pride nejaka vzorka pochvalit/len prispiet bez nejakeho chvalenkarstva na co setria/nasetrili neznamena, ze ini ludia na Slovensku nepocitaju posledne centy v penazenke nech im vyjde aspon na chlieb tyzden do vyplaty.
@anonym_c2a0b7 ale mne to nemusíš vysvetľovať, moja otázka bola viac menej ironická...ja viem veľmi dobre, čo je počítať každý cent, aj čo je vážna choroba v rodine, aj byť na všetko sama...preto práve si vážim maličkosti
@anonym_6db1fc ako otvoris tak rychlo aj zavries.
@anonym_6024bc Tento pesimizmus to je strach ozaj 😆
Preco sa vzdy musia takto zhejtovat taketo pekne temy.Nezavidte,ale radsej sa inspirujte a robte vsetko preto,aby sa sny plnili a stali skutocnostou.Rada sa inspirujem,lebo ma fakt nic nenapada.
@anonym_566758 úplne to mám podobne..tiež dcére strojček, z vyplaty do vyplaty..a moje sny ostávajú snami..ale nepripadám si, že sme chudobní..len v dnešnej dobe mame už nízke príjmy oproti cenám..mame dom,auta..ale na iné ‘radosti’ nam neostáva..a to sme už 50 tnici😬

Tiez by som chcela ist niekde dalej. Tohto roku som chcela bahrajn no nebude...