icon

Prečo som zverejnil tieto fotky a čo som sa naučil

jaro555
Dnes o 17:38

Úprimne, nečakal som takú veľkú odozvu. Niektoré komentáre ma pobavili, niektoré boli tvrdé a nad niektorými som sa aj zamyslel.

Možno to vyznelo zvláštne, ale nešlo mi o obdiv ani sledovateľov (IG som sem ani nedával 😁).

Skôr ma zaujímalo, ako pôsobím na ľudí, ktorí ma vôbec nepoznajú. V živote som si prešiel všeličím, pracujem na sebe, cvičím, čítam knihy a snažím sa posunúť.

Dávam aj fotku spred rokov, lebo som kedysi vyzeral dosť inak.

Asi je to pre mňa aj trochu experiment — pochopiť, ako ma vidí svet a čo môžem zmeniť k lepšiemu.

Tvrdé komentáre ma síce niekedy zaskočili, ale pár vecí som si z nich reálne zobral (napríklad pôsobiť prirodzenejšie 😄).

Ďakujem

Strana
z2
anonym_fce55e
Dnes o 17:40

Booooooooooooože môj

anonym_4d9649
Dnes o 17:40

Ale nezobral si si z toho to najpodstatnejšie, že to ako pôsobíš na ľudí je len z malej časti o vzhľade

anonym_9d83cd
Dnes o 17:41

Zase dpč, zase? Ty si vážne chorý. Lebo 25r chlap sa nemôže takto chovať, iba ak by tam bola MR nejaká.

ivik4
Dnes o 17:41

Pane boze uz kasli na celeho modreho koňa. Polovica hejterok su frustrovane zeny same zo seba ktore si potrebovali kopnut hoci ony same nevyzeraju ako hviezdy. Najlepsie tie ktore sa skryvaju. Kazdopadne Tebe sa strasne cudujem ze sem stale potrebujes pchat fotky a pytat sa na nazor ( uz je to otravne ) . Ani by ma neprekvapilo keby si bol niekto iny . Skus skôr fb 💁🏻‍♀️

anonym_02151e
Dnes o 17:46

Patrím k tej menšine, ktorej sa zdáš celkom chrumkavý, ale vážne by si sa mal začať zaujímať viac o svoje vnútorné vyžarovanie a psych.zdravie.Sexy chlap je sexy aj tým,že sa nepotrebuje vylepšovať,obdivovať.Stačí barber,fitko,sprcha .Pôsobíš naozaj podivne tým,ako extrémne riešiš ten vzhĺad.Je mi ťa aj ĺúto,niektoré tie komentáre boli kruté a mnohé od rozkysnutých ropúch, ale problém máš a vzhĺad to nie je.Si pekný,ale za 1.-to je málo a za 2. chováš sa celkom desivo.Rob s tým niečo.

domkakvet
Dnes o 17:47

@jaro555 neboj sa, pochopili sme, ze ked sem davas fotky, tak ze chces aj spatnu vazbu, ved si to aj napisal a ano tvoje fotky su ovela lepsie ako tie pred tym a na co tie predosle fotky z detsva neviem, ved kazdy vyzeral inak v puberte a inak v dospelosti, to je normalne.

haley7897
Dnes o 17:48

Hlavne treba vedieť kedy prestať...

tenerifka

Paneboze kopni....

anonym_bb6152

@jaro555 tieto fotky vyzerajú lepšie než tie prvé, ošukala by som ťa. Ale nechápem tej potrebe nonstop sem dávať fotky a pýtať sa na názor.

anonym_02151e
Dnes o 17:50
@anonym_bb6152

@jaro555 tieto fotky vyzerajú lepšie než tie prvé, ošukala by som ťa. Ale nechápem tej potrebe nonstop sem dávať fotky a pýtať sa na názor.

@anonym_bb6152 Tiež by som ho z postele nevykopla, ale nemala by som ho čím ošukať 😆

anonym_1d1e52
Dnes o 17:51

Este, este aspon 3 diskusie, kde pridas svoje fotky 😄. Neprestavaj. Zakladaj diskusie a vopchaj vzdy aspon 3 fotky 😄. Fandim ti 😄.

miselka257
Dnes o 17:54

keď si sem pridal fotky prvýkrát, chcel si vedieť čo na sebe zmeniť, druhýkrát si ukázal zmenu, ktorú si spravil, fajn, ale teraz do tretice už nechápem význam diskusie? 😀 akože fajn, chcel si ukázať ešte ako si sa zmenil za pár rokov (logicky, že si sa zmenil od svojich koľko 18 rokov?) 😂 neboj, ešte sa zmeníš, daj tomu čas 😂

venom19
Dnes o 17:55

Ahoj, a neuvazujes, ze by si mohol travit cas nejako produktivnejsie? Napr sa vzdelavat, pracovat, budovat karieru, venovat sa konickom.

anonym_65bde8
Dnes o 17:55

Asi je to pre mňa aj trochu experiment — pochopiť, ako ma vidí svet a čo môžem zmeniť k lepšiemu.

Poviem ti co mozes zmenit k lepsiemu- zapracuj na sebelaske a sebavedomi , a potom budes mat v pazi cely svet .
Lebo psychicky vyrovnany clovek ho ma .

zobaka
Dnes o 17:56

mna by zaujimalo co ta priviedlo na toto forum

patrike
Dnes o 17:57

Asi takto : kazdy niekedy omylom stupi do hovna. Ty ho ale este zlahka zalejes vodou, aby bolo redsie a potom rozotieras po dlazke, az kam mopom dociahnes. Tri dni po sebe.

miselka257
Dnes o 17:59
@zobaka

mna by zaujimalo co ta priviedlo na toto forum

@zobaka asi si myslí, že naňho všetky skočia slintajúc, alebo neviem 😂 možno vyzerá na fotkách lepšie ako v skutočnosti a potrebuje počuť/čítať že vyzerá dobre? mne už bolo povedané, že na fotkách vyzerám úplne inak, lepšie, ale nemám potrebu sa tu vystavovať 😂

sisa_s
Dnes o 17:59

Na 25 rokov si vyzeral v roku 2018, nie teraz

anonym_6d4d18
Dnes o 18:00
@sisa_s

Na 25 rokov si vyzeral v roku 2018, nie teraz

@sisa_s skor vyzeral na 15 momentalne vyzera na 30

anonym_ea2a16
Dnes o 18:02

A ako sa vzdelavas? Co za knihy si teda precital? Tak vies, zostarol si, zmuznel si... Ale tak to je prirodzeny proces.
Mna by inak zaujimalo, co je tvoja profesia?

anonym_d4d4c8
Dnes o 18:04

Jeeeej Jarinooo 💋🌷🤩 normálne si mi spravil deň 🤣🤣🤣

anonym_02151e
Dnes o 18:06
@anonym_d4d4c8

Jeeeej Jarinooo 💋🌷🤩 normálne si mi spravil deň 🤣🤣🤣

@anonym_d4d4c8 Poznáš ho?

anonym_02151e
Dnes o 18:13

Nech je to akokoĺvek kontroverzné, tento chalan vyzerá celkom k svetu narozdiel od pilota s domčekom vv Grécku a iných úchylov .Aj keby ešte 10 dikusii založil s fotkami, nobťažuje.Zareaguje na neho len ten, kto chce..Vie sa vyjadrovať slušne a nevracia úder.Nechodí si tu ako iní liečiť mindráky a nenávisť voči ženám.Mne tento vnútorný pokoj u mužov imponuje.Ešte jeden je mi tu sympatický-Oriesker, ale ten nie je narcis.Tiež však patrí k tým chlapom, ktorí tu nechodia slovne nikomu ublížiť. Takže Jarko, pekný si ,aj milý,ale skús nejakú terapiu.Nie je to urážka, iba dobre mienená rada.

anonym_46e5ce
Dnes o 18:22

Ucel to splnilo. Rozvirit vody, par uzivateliek sa mu ozve ...Postavia sa do rady. Aj negativna reklama je reklama. 🙂

anonym_1d1e52
Dnes o 18:23
@anonym_46e5ce

Ucel to splnilo. Rozvirit vody, par uzivateliek sa mu ozve ...Postavia sa do rady. Aj negativna reklama je reklama. 🙂

@anonym_46e5ce Snad aj uzivatelov 🙂😉

anonym_15b2ba
Dnes o 18:25

@jaro555 za mňa si ok

anonym_c9e1a9
Dnes o 18:25

nepomylil si si stranku? haloooooo toto je modry konik, tu sa preberaju skor ine temy 😝

anonym_02151e
Dnes o 18:31
@anonym_46e5ce

@anonym_46e5ce Mne sa páči, ale som vydatá a určte sa mu neozvem. 😁

anonym_c07e37
Dnes o 18:34

vyzor je nepodstatny. ci uz si ako muz krasny alebo odpudivy. je to subjektivne.
ale tvoja sebaprezentacia zjavne zapina u zien alarm..

anonym_395b2d
Dnes o 18:36

Som sa chcela opýtať už včera - máš napichané pery? na tých mladších fotkách máš inak krojenú hornú peru. Inak stále nič. Ani na tretí pokus. Sorry.

Strana
z2