icon

Prečo som zverejnil tieto fotky a čo som sa naučil

jaro555
Dnes o 17:38

Úprimne, nečakal som takú veľkú odozvu. Niektoré komentáre ma pobavili, niektoré boli tvrdé a nad niektorými som sa aj zamyslel.

Možno to vyznelo zvláštne, ale nešlo mi o obdiv ani sledovateľov (IG som sem ani nedával 😁).

Skôr ma zaujímalo, ako pôsobím na ľudí, ktorí ma vôbec nepoznajú. V živote som si prešiel všeličím, pracujem na sebe, cvičím, čítam knihy a snažím sa posunúť.

Dávam aj fotku spred rokov, lebo som kedysi vyzeral dosť inak.

Asi je to pre mňa aj trochu experiment — pochopiť, ako ma vidí svet a čo môžem zmeniť k lepšiemu.

Tvrdé komentáre ma síce niekedy zaskočili, ale pár vecí som si z nich reálne zobral (napríklad pôsobiť prirodzenejšie 😄).

Ďakujem

Strana
z2
anonym_89c751
Dnes o 18:47

Kašli uz na výzor prosim ťa
Prečo si tak zaťažený na to?

bomba36
Dnes o 18:51

Mama ožeň ma môže ísť handry fajčiť 😆

anonym_2045b1
Dnes o 18:53
@anonym_9d83cd

Zase dpč, zase? Ty si vážne chorý. Lebo 25r chlap sa nemôže takto chovať, iba ak by tam bola MR nejaká.

@anonym_9d83cd načo ho ZASE sleduješ???🤣

ikuska27
Dnes o 18:54

To zase???na čo????🤦

ikuska27
Dnes o 18:56

Ale tak keď chceš počuť názor 🤷...na fotke z roku 2018 vyzeráš na 25 rokov. Na tých posledných vyzeráš na 37+....

anonym_5d0e33
Dnes o 19:06

@jaro555
Nic si sa nenaucil jedine sa potvrdilo ze mas
problem - mentalny

anonym_a18225
Dnes o 19:10

Ano, tieto fotky sú lepšie 👍

anonym_70ec84
Dnes o 19:10

Ty musíš byť nejaký narcista, ktorý sa doma obdivuje v zrkadle.

anonym_9d1145
Dnes o 19:30
@anonym_70ec84

Ty musíš byť nejaký narcista, ktorý sa doma obdivuje v zrkadle.

@anonym_70ec84 Ivanko😂

anonym_1cfe68
Dnes o 19:33

@jaro555 V tejte diskusii druhá foto ešte celkom ujde, to sa podobá na môjho manžela 😀, no ostatné fotky prepáč ale nezaujali ma. Vyzeráš trochu agresívne, namyslene a drzo, keby ťa stretnem niekde vonku išla by som na druhú stranu 🙂
A píšeš že máš aktuálne 25, no vyzerás na 40

anonym_a22998
Dnes o 19:39

Ja ťa teda nepoznám 😄a keď sa na teba pozriem tvoja tvár mi hovorí že si s časti dobrák,s časti vieš byť možno tak trochu prefíkaný 😄.Trochu hanblivý ale chceš zapadnúť medzi ľudí a hľadáš v nich oporu, priateľov 🤷.Taký 50/50

anonym_2530bc
Dnes o 20:24

@jaro555 ako sa hovorí,do tretice všetko dobré,len u teba to neplatí,nepáčiš sa mi a ak by som zistila,že toto robí môj nejaký potencionálny nápadník,tak utekám

anonym_894eb9
Dnes o 21:01

@jaro555 akože... Budem úprimná.. nie si napríklad môj typ, ale po tých príspevkoch čo si tu popridaval aj so svojimi fotkami si pre mňa totálne antisexualny + to ako strašne riešiš ten svoj výzor.
Už som spoznala aj takých čo nie sú krasavci ale priťahovali ma lebo mali niečo do seba, také zdravé sebavedomie a veľmi dobre na mňa zapôsobili. Ty si úplný opak.

anonym_b9f98a
Dnes o 22:46

Podľa mňa má nos urobený a možno aj pery.

Strana
z2