Prečo starnú celebrity lepšie než bežní ľudia?
Ahojte, mám už rodičov okolo 80tky a snažím sa porovnať, kde je disproporcia a problém. Ak sa pozriem na mojich rodičov v tomto veku a pozriem sa na takú Meryl Streep, Jane Fonda, Cher, Barbru Striesand, Susan Sarandon, Sigourney Weaver, Helen Mirren či zosnulú Dolly Parton, tak vidím, že ten zdravotný stav je niekde inde. A teraz nehovorím o vizáži a plastikách, ale o motorike, stabilite, rýchlosti, obratnosti apd. Ľudia v tomto veku bývajú spomalenejší, nezriedka príde tremor - tras rúk, sú menej obratní, a už im nesläúži pamäť tak, ako v mladosti. U týchto ľudí to však vôbec nie je vidieť. Napríklad Róbert De Niro sa zasekol vo svojej 60tke. Aký je tam patent? Prečo v takej kondícii nie je dnešný starší človek. A to hovorím o tých aktívnych dôchodcoch, čo chodia aj na túru, aj si pocvičia, hrajú stolové hry apd.
@anonym_a24cda tal AI ma urcite lepsie info, ako ty
@anonym_d4541c samozrejme, AI je pre jednoduchších, ktorí si neoverujú informácie a slepo veria jednému zdroju, typické slepé ovce.
@anonym_d4541c samozrejme, AI je pre jednoduchších, ktorí si neoverujú informácie a slepo veria jednému zdroju, typické slepé ovce.
@anonym_a24cda zato inteligentna nadava inym, ze neprijali jej nazor. Dakujem, ze si sa nam predstavila. To mas z agentury JPP, lebo zdroj si neuviedla.
Mozno to bude aj tym, ze bezni ludia makaju priemerne 50 rokov, vacsinou tazke prace... Hercov sa asi tato manualna praca moc nedotyka.. ked nebudes cely zivot fyzicky makat, ale budes mat peniaze na rozne zakroky a co ja viem co a celkovo budes mat iny zivotny styl/srandard, tiez budes asi inak vyzerat a aj sa inak citit...
@crazy_cat_lady herci si cibria pamäť preto toľko hercov a VS profesorov, ľudí, ktori prednášajú, lekári vyzerajú dobre a pamäť im slúži.Nepisem o výzore, ale o pamäti, pohotovosti, drive
Dôležité je komunikovať, mať zmeny v živote, vychádzať z komfortnej zóny a tých majú herci dosť najhoršie je stereotyp a ísť na autopilota.
@anonym_autor pozri sa na Gizku Onovu, Mázikovu vždy boli aktivne a vždy budú.
@anonym_a24cda zato inteligentna nadava inym, ze neprijali jej nazor. Dakujem, ze si sa nam predstavila. To mas z agentury JPP, lebo zdroj si neuviedla.
@anonym_d4541c nebavíme sa o názoroch, ale faktoch!!! Daj mi zdroj ktorý uvádza, že politici Fico, Matovič... sú právoplatne odsúdení za rozkrádanie štátneho majetku, inak sú to len konšpirácie 🙂
Je nuda baviť sa s tak naivným človekom bez rozhľadu ako ty. Zdrojov máš na nete veľa, len treba vedieť čo hľadať pomôžem ti zameraj sa na 3stupeň Freemasons rituály, ale tie skutočné nie, ktoré uvádza AI ďalej Kabalu, Satanské rituály... tieto praktiky sú staré ako ľudstvo samé, mimochodom našli sa viaceré labáky s polomŕtvými deťmi, ale samozrejme, že sa to zakrylo v médiách konšpiračnými teóriami..
Ešte taká perlička členovia kráľovských rodín, multimilionári, Hollywoodsky herci... majú najradšej adrenochróm z predpubertálnych detí do 6 rokov sú kvalitnejšie kvôli nižšej tvorbe hormónov...
@anonym_d4541c nebavíme sa o názoroch, ale faktoch!!! Daj mi zdroj ktorý uvádza, že politici Fico, Matovič... sú právoplatne odsúdení za rozkrádanie štátneho majetku, inak sú to len konšpirácie 🙂
Je nuda baviť sa s tak naivným človekom bez rozhľadu ako ty. Zdrojov máš na nete veľa, len treba vedieť čo hľadať pomôžem ti zameraj sa na 3stupeň Freemasons rituály, ale tie skutočné nie, ktoré uvádza AI ďalej Kabalu, Satanské rituály... tieto praktiky sú staré ako ľudstvo samé, mimochodom našli sa viaceré labáky s polomŕtvými deťmi, ale samozrejme, že sa to zakrylo v médiách konšpiračnými teóriami..
Ešte taká perlička členovia kráľovských rodín, multimilionári, Hollywoodsky herci... majú najradšej adrenochróm z predpubertálnych detí do 6 rokov sú kvalitnejšie kvôli nižšej tvorbe hormónov...
@anonym_a24cda vieš, čo je veľmi zaujímavé?
Že vy osvietení ľudia, ktorí poznate pravdu, sa o ňu tak neradi delite..
Ty vieš pravdu o andrenochrome, o týraní deti, ty vieš, kde nájsť naozaj zaručene pravdivé a overené zdroje, ale nepodelis sa..
Radšej to budeš zahmlievať rečami o potrebnosti dobrej angličtiny a všeobecnej rade, na čo sa zamerať.
Ale priamo overený zdroj nedáš..
Máš, nedáš..
Určite aj mne odpíšeš, že mám hľadať sama.. že toho nájdem veľa..
Jasná taktika/ reakcia ľudí, čo nekriticky prepadli bludom.. Tento vzorec sa objavuje pri konšpiračných temach vždy.
Hlúpa argumentácia typu - hľadaj, nájdeš.. pravda tam je... Uaaaaaa
ale ty samozrejme "vieš".. ty samozrejme máš rozhlad...🤪
@anonym_a24cda vieš, čo je veľmi zaujímavé?
Že vy osvietení ľudia, ktorí poznate pravdu, sa o ňu tak neradi delite..
Ty vieš pravdu o andrenochrome, o týraní deti, ty vieš, kde nájsť naozaj zaručene pravdivé a overené zdroje, ale nepodelis sa..
Radšej to budeš zahmlievať rečami o potrebnosti dobrej angličtiny a všeobecnej rade, na čo sa zamerať.
Ale priamo overený zdroj nedáš..
Máš, nedáš..
Určite aj mne odpíšeš, že mám hľadať sama.. že toho nájdem veľa..
Jasná taktika/ reakcia ľudí, čo nekriticky prepadli bludom.. Tento vzorec sa objavuje pri konšpiračných temach vždy.
Hlúpa argumentácia typu - hľadaj, nájdeš.. pravda tam je... Uaaaaaa
ale ty samozrejme "vieš".. ty samozrejme máš rozhlad...🤪
@beronsche načo budem s tebou strácať čas? Buď ťa táto téma zaujala a nájdeš si sama info.. ty sa chceš len hádať, to sa môžeš aj so svojím starým, mám lepší program než sa s tebou naťahovať a o niečom ťa presviedčať 🙂
@anonym_autor tak si porovnaj aj životný štýl celebrít a tvojich rodičov. Ako pracovali, ako žili, ako sa o seba starali celý život - zdravotná starostlivosť, kozmetické či chirurgické zákroky, rôzne procedúry, šport pod vedením profesionálnych trénerov atď. Koľkokrát za týždeň chodili tvoji rodičia do fitka, na masáž, kozmetiku, wellness? Koľko plastík má tvoja mama? Nakoniec nemusíme chodiť ani ďaleko za hranice - pozri sa na Vondráčkovú, Studenkovú, Mázikovú... tiež ženy v rokoch, a teda tvár upravíš plastikami a makeupom, ale kondičku neoklameš. Isto majú aj svoje zdravotné problémy, akurát o nich nehovoria, ale bolo by naivné si myslieť, že ich nič po zdravotnej stránke netrápi.
@sissy27 kondičku?Ved Vondrackova ma výbornú postavu, hra tenis, pláva Onova tancuje na predstaveniach v divadle po 70 tke.Eva Holubova skoro 70 tnicka operovana na aneurymu a žije naplno.Herci naši a českí sa stále niekam premiestňujú, v noci nespia neviem odkiaľ skrsol nápad, že ich práca nie je ťažká.Pavlikova zničené kĺby z tancovania, či chorí či zdraví na predstavení vystúpia, lebo sú veľké sankcie z neucasti.Zacala som sledovať pár slovenských divadiel a ani by som nepovedala ako sú niektorí vyťažení a koľko maju predstaveni.Jozo Vajda celý život cvičí a stará sa o seba a vyzerá o 15 r mladšie.
@anonym_autor dakuj, že máš rodičov a, že niečo z ich génov si pobrala.
@beronsche načo budem s tebou strácať čas? Buď ťa táto téma zaujala a nájdeš si sama info.. ty sa chceš len hádať, to sa môžeš aj so svojím starým, mám lepší program než sa s tebou naťahovať a o niečom ťa presviedčať 🙂
@anonym_a24cda mňa práveže úprimne zaujímajú tie overené zdroje.
Vieš sama, ako ťažko sa hľadajú..
Čo keby si sa s nami o nej podelila? Ved už o nich vieš..
Takto to totiž vyzerá ako mlátenie prázdnej slamy..
Tak čo?
Len tak trepeš nezmysly, alebo máš info z overených zdrojov?
Ja svoj tip mám...

@anonym_d4541c žiadna fáma to nie je, ty veríš všetkému čo AI vypľuje ?? Je to dobrý nástroj na vymývanie mozgov...
@anonym_a24cda tal AI ma urcite lepsie info, ako ty