S čím sa najradšej chválite v živote?
S cim sa najradsej chvalite či uz tu alebo s vkutocnom zivote? Majetok? vzhlad? vztahy? praca? sikovnost? .... pripadne nieco ine? U mna je to napriklad vysportovana postava a vzhlad. a majetok ktory je nadobudnuty mojou pracou a sikovnostou. A vy?
keď už by som sa fakt musela niečím pochváliť, tak tým ako sa mi (nám) vydarili (už dospelé) deti. To ostatné sú peanuts
@anonym_autor S ničím. Podľa mňa je to trápne
@anonym_771904 nerypem, ale naozaj ma zaujima ako mama samozivitelka dokaze zarobit na dom/byt bez hypoteky?
@anonym_8767f9 to je v poriadku 🙂, najskôr som si zarobila v zahraničí na to, čo mám a potom som porodila 🙂. A samozrejme v dobe, keď som si kupovala byt, to je cca 15 rokov dozadu, nestali byty ako dnes.
Kriste tu sa to zvrtlo, ale dalo sa to cakat😆
Aká téma, take komentáre
... len ma prekvapuje ze som nenašla ani jediný koment kde sa niekto chváli deťmi. Tak to budem asi jediná 😃
Som maximálne pyšná a hrdá na svoje dieťa a kde sa da tak sa ním pochválim, rovnako sa rada chválim mojim mužom ktorý je gentleman akého uz v dnešnej dobe nevidieť. Stale mi niečo kupi, vždy ma niečím prekvapí, vždy mi povie niečo pekné.
Ani by mi nenapadlo chváliť sa majetkom, postavenim v práci, a pod veci. Pretoze to su veci ktoré dnes mam, zajtra nemusím. Ale dieťa a muz budu cely život mojou súčasťou a nikto ani nic mi to nemôžu vziať
@lindusss2016 Dakujem, mozno pre niekoho prizemne, ale ja vzdy, ked sa na ne pozriem, potesim sa. Zena, no.☺️
@mandzula prízemné by to bolo vtedy, ak by si v živote nič iné nemala, nič iné neriešila, len svoj vzhľad. Lebo veru, poznám aj také... Ale že chceš vyzerať dobre a aj pre to niečo robíš, nie je prízemné. Veď sme ženy, je fajn vyzerať a hlavne sa cítiť dobre. Mne sa napr.nepáčia tie špicaté pazúre a ešte keď im to spravia tak nahrubo 🙈 Tvoje sú ozaj pekné, vkusné, ženské
@anonym_8767f9 to je v poriadku 🙂, najskôr som si zarobila v zahraničí na to, čo mám a potom som porodila 🙂. A samozrejme v dobe, keď som si kupovala byt, to je cca 15 rokov dozadu, nestali byty ako dnes.
@anonym_771904 sikovna, klobuk dole 👍
Tetovaniami, dosiahnutym vzdelanim na ZŠ, jazdou po dialnici 220, rekordom v mnozstve skonzumovaneho alkholu, tzn. pol litra vodky a 7 piv naraz, vysportovanou postavou, vzhladom, dosiahnutym majetkom, vplyvnymi konexiami, volenim Fika a smradu antisocialnej kleptokracie. A to tam musite povedat!!!
Tetovaniami, dosiahnutym vzdelanim na ZŠ, jazdou po dialnici 220, rekordom v mnozstve skonzumovaneho alkholu, tzn. pol litra vodky a 7 piv naraz, vysportovanou postavou, vzhladom, dosiahnutym majetkom, vplyvnymi konexiami, volenim Fika a smradu antisocialnej kleptokracie. A to tam musite povedat!!!
@anonym_771904 sikovna, klobuk dole 👍
@anonym_8767f9 ďakujem 😊🙂😘
@anonym_55e71e do paroma
Chcela som sa pochváli a ani to sa nedá
@minenkaa som asi jedina, ktora nechape tuto foto?
@anonym_autor mna by zaujimalo, ako sa chvalis postavou 🤔 sa akoze "pretrcas"? Nerozumiem, ako sa da chvalit postavou
@anonym_8767f9 nemôžem sa ani tou 220 rýchlosťou pochváliť
@minenkaa a ist 220 je na chvalenie? to je na basu, aj 200 je na basu
Nemá potrebu sa chváliť sama ničím, viac pre mňa znamená pochvala od druhých.
Nechápem jednu vec. Keď sa rada chváliš svojim telom a majetkom, kde je nejaká fotka toho tela alebo majetku?
Existuje vôbec? 🤷♀️
Veď keď sa niečím chválim, tak to vycapím všade, nech môžu ostatní obdivovať, nie?
Kriste tu sa to zvrtlo, ale dalo sa to cakat😆
Aká téma, take komentáre
... len ma prekvapuje ze som nenašla ani jediný koment kde sa niekto chváli deťmi. Tak to budem asi jediná 😃
Som maximálne pyšná a hrdá na svoje dieťa a kde sa da tak sa ním pochválim, rovnako sa rada chválim mojim mužom ktorý je gentleman akého uz v dnešnej dobe nevidieť. Stale mi niečo kupi, vždy ma niečím prekvapí, vždy mi povie niečo pekné.
Ani by mi nenapadlo chváliť sa majetkom, postavenim v práci, a pod veci. Pretoze to su veci ktoré dnes mam, zajtra nemusím. Ale dieťa a muz budu cely život mojou súčasťou a nikto ani nic mi to nemôžu vziať
@simona20201309 ja som práveže veľakrát postrehla, že sa chvália deťmi, len nepriamo. Keď poviem, že sa nechválim materiálnymi vecami, alebo rodina....len treba pozornejšie čítať
ja si radsej nechavam veci pre seba, lebo zavist ludi robi zlu energiu, vyzvedaju, zavidia a ja na to nemam nervy
@anonym_55e71e do paroma
Chcela som sa pochváli a ani to sa nedá
@minenkaa kam sa tak ponahlas???
Zase téma do časopisu?
@anonym_9ad03c domov sme šli
@minenkaa tak to ma byt,z prace ako strela domov.Ja to mam tak o 11tej v noci,sice nie takou extra rychlostou ale tak 140 viem dat niekedy.A to som za 10min.doma.
@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.
@anonym_autor nie kazdy otec je milionar, zvacsa prispievaju skor menej ako realne stoji vychova dietata.
@minenkaa a ist 220 je na chvalenie? to je na basu, aj 200 je na basu
@anonym_8767f9 tak to by si mala prist kuknut k nam o 11tej v noci,to su ine preteky domov.Cesty prazdne a uz sa len obiehame.
@anonym_8767f9 tak to by si mala prist kuknut k nam o 11tej v noci,to su ine preteky domov.Cesty prazdne a uz sa len obiehame.
@anonym_9ad03c nie, dakujem

@mandzula máš tie nechty vážne pekne ☺️ ja kvôli povolaniu mať nemôžem, tak už len tíško závidím.
@lindusss2016 Dakujem, mozno pre niekoho prizemne, ale ja vzdy, ked sa na ne pozriem, potesim sa. Zena, no.☺️