icon

S čím sa najradšej chválite v živote?

Včera o 09:34

S cim sa najradsej chvalite či uz tu alebo s vkutocnom zivote? Majetok? vzhlad? vztahy? praca? sikovnost? .... pripadne nieco ine? U mna je to napriklad vysportovana postava a vzhlad. a majetok ktory je nadobudnuty mojou pracou a sikovnostou. A vy?

mandzula
Včera o 12:21
@lindusss2016

@mandzula máš tie nechty vážne pekne ☺️ ja kvôli povolaniu mať nemôžem, tak už len tíško závidím.

@lindusss2016 Dakujem, mozno pre niekoho prizemne, ale ja vzdy, ked sa na ne pozriem, potesim sa. Zena, no.☺️

danica2711
Včera o 12:27

keď už by som sa fakt musela niečím pochváliť, tak tým ako sa mi (nám) vydarili (už dospelé) deti. To ostatné sú peanuts

anonym_0d45f2
Včera o 12:28

@anonym_autor S ničím. Podľa mňa je to trápne

anonym_771904
Včera o 12:32
@anonym_8767f9

@anonym_771904 nerypem, ale naozaj ma zaujima ako mama samozivitelka dokaze zarobit na dom/byt bez hypoteky?

@anonym_8767f9 to je v poriadku 🙂, najskôr som si zarobila v zahraničí na to, čo mám a potom som porodila 🙂. A samozrejme v dobe, keď som si kupovala byt, to je cca 15 rokov dozadu, nestali byty ako dnes.

letfenixa
Včera o 12:35
@minenkaa

@anonym_autor kde a kedy sa presne treba chváliť,su na to niekde presne stanovené pravidla?

@minenkaa to som sa išla spýtať, že kde a ako to chvalenie prebieha.

simona20201309
Včera o 12:42

Kriste tu sa to zvrtlo, ale dalo sa to cakat😆
Aká téma, take komentáre
... len ma prekvapuje ze som nenašla ani jediný koment kde sa niekto chváli deťmi. Tak to budem asi jediná 😃
Som maximálne pyšná a hrdá na svoje dieťa a kde sa da tak sa ním pochválim, rovnako sa rada chválim mojim mužom ktorý je gentleman akého uz v dnešnej dobe nevidieť. Stale mi niečo kupi, vždy ma niečím prekvapí, vždy mi povie niečo pekné.
Ani by mi nenapadlo chváliť sa majetkom, postavenim v práci, a pod veci. Pretoze to su veci ktoré dnes mam, zajtra nemusím. Ale dieťa a muz budu cely život mojou súčasťou a nikto ani nic mi to nemôžu vziať

lindusss2016
Včera o 12:42
@mandzula

@lindusss2016 Dakujem, mozno pre niekoho prizemne, ale ja vzdy, ked sa na ne pozriem, potesim sa. Zena, no.☺️

@mandzula prízemné by to bolo vtedy, ak by si v živote nič iné nemala, nič iné neriešila, len svoj vzhľad. Lebo veru, poznám aj také... Ale že chceš vyzerať dobre a aj pre to niečo robíš, nie je prízemné. Veď sme ženy, je fajn vyzerať a hlavne sa cítiť dobre. Mne sa napr.nepáčia tie špicaté pazúre a ešte keď im to spravia tak nahrubo 🙈 Tvoje sú ozaj pekné, vkusné, ženské

anonym_8767f9
Včera o 12:43
@anonym_771904

@anonym_8767f9 to je v poriadku 🙂, najskôr som si zarobila v zahraničí na to, čo mám a potom som porodila 🙂. A samozrejme v dobe, keď som si kupovala byt, to je cca 15 rokov dozadu, nestali byty ako dnes.

@anonym_771904 sikovna, klobuk dole 👍

anonym_55e71e
Včera o 12:44

Tetovaniami, dosiahnutym vzdelanim na ZŠ, jazdou po dialnici 220, rekordom v mnozstve skonzumovaneho alkholu, tzn. pol litra vodky a 7 piv naraz, vysportovanou postavou, vzhladom, dosiahnutym majetkom, vplyvnymi konexiami, volenim Fika a smradu antisocialnej kleptokracie. A to tam musite povedat!!!

biba_18
Včera o 12:44

ja sa nechválim ničím. nie že by nebolo čím, ale nemám potrebu...

minenkaa
Včera o 12:53
@anonym_55e71e

Tetovaniami, dosiahnutym vzdelanim na ZŠ, jazdou po dialnici 220, rekordom v mnozstve skonzumovaneho alkholu, tzn. pol litra vodky a 7 piv naraz, vysportovanou postavou, vzhladom, dosiahnutym majetkom, vplyvnymi konexiami, volenim Fika a smradu antisocialnej kleptokracie. A to tam musite povedat!!!

@anonym_55e71e do paroma
Chcela som sa pochváli a ani to sa nedá

anonym_771904
Včera o 12:56
@anonym_8767f9

@anonym_771904 sikovna, klobuk dole 👍

@anonym_8767f9 ďakujem 😊🙂😘

anonym_8767f9
Včera o 13:18
@minenkaa

@anonym_55e71e do paroma

@minenkaa som asi jedina, ktora nechape tuto foto?

minenkaa
Včera o 13:19
@anonym_8767f9

@minenkaa som asi jedina, ktora nechape tuto foto?

@anonym_8767f9 nemôžem sa ani tou 220 rýchlosťou pochváliť

kajus_a
Včera o 13:22

@anonym_autor mna by zaujimalo, ako sa chvalis postavou 🤔 sa akoze "pretrcas"? Nerozumiem, ako sa da chvalit postavou

zuzubb007
Včera o 13:25

Nemám potrebu sa chváliť, a neznášam to na ľuďoch samochvala smrdí

anonym_8767f9
Včera o 13:34
@minenkaa

@anonym_8767f9 nemôžem sa ani tou 220 rýchlosťou pochváliť

@minenkaa a ist 220 je na chvalenie? to je na basu, aj 200 je na basu

euka210
Včera o 13:35

@anonym_autor jednoznacne manzelom ♥️

minenkaa
Včera o 13:36
@anonym_8767f9

@anonym_8767f9 ach jaj

anonym_b1df24
Včera o 13:41

Nemá potrebu sa chváliť sama ničím, viac pre mňa znamená pochvala od druhých.

tilly
Včera o 14:30

Nechápem jednu vec. Keď sa rada chváliš svojim telom a majetkom, kde je nejaká fotka toho tela alebo majetku?
Existuje vôbec? 🤷‍♀️
Veď keď sa niečím chválim, tak to vycapím všade, nech môžu ostatní obdivovať, nie?

martul
Včera o 14:32
@simona20201309

Kriste tu sa to zvrtlo, ale dalo sa to cakat😆
Aká téma, take komentáre
... len ma prekvapuje ze som nenašla ani jediný koment kde sa niekto chváli deťmi. Tak to budem asi jediná 😃
Som maximálne pyšná a hrdá na svoje dieťa a kde sa da tak sa ním pochválim, rovnako sa rada chválim mojim mužom ktorý je gentleman akého uz v dnešnej dobe nevidieť. Stale mi niečo kupi, vždy ma niečím prekvapí, vždy mi povie niečo pekné.
Ani by mi nenapadlo chváliť sa majetkom, postavenim v práci, a pod veci. Pretoze to su veci ktoré dnes mam, zajtra nemusím. Ale dieťa a muz budu cely život mojou súčasťou a nikto ani nic mi to nemôžu vziať

@simona20201309 ja som práveže veľakrát postrehla, že sa chvália deťmi, len nepriamo. Keď poviem, že sa nechválim materiálnymi vecami, alebo rodina....len treba pozornejšie čítať

anonym_a3a965
Včera o 14:42

ja si radsej nechavam veci pre seba, lebo zavist ludi robi zlu energiu, vyzvedaju, zavidia a ja na to nemam nervy

anonym_9ad03c
Včera o 15:13
@minenkaa

@anonym_55e71e do paroma

@minenkaa kam sa tak ponahlas???

minenkaa
Včera o 15:25
@anonym_9ad03c

@minenkaa kam sa tak ponahlas???

@anonym_9ad03c domov sme šli

anonym_91f68a
Včera o 15:26

Zase téma do časopisu?

anonym_9ad03c
Včera o 15:28
@minenkaa

@anonym_9ad03c domov sme šli

@minenkaa tak to ma byt,z prace ako strela domov.Ja to mam tak o 11tej v noci,sice nie takou extra rychlostou ale tak 140 viem dat niekedy.A to som za 10min.doma.

zuzana76
Včera o 15:33
@anonym_autor

@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.

@anonym_autor nie kazdy otec je milionar, zvacsa prispievaju skor menej ako realne stoji vychova dietata.

anonym_9ad03c
Včera o 15:49
@anonym_8767f9

@anonym_8767f9 tak to by si mala prist kuknut k nam o 11tej v noci,to su ine preteky domov.Cesty prazdne a uz sa len obiehame.

anonym_8767f9
Včera o 16:56
@anonym_9ad03c

@anonym_8767f9 tak to by si mala prist kuknut k nam o 11tej v noci,to su ine preteky domov.Cesty prazdne a uz sa len obiehame.

@anonym_9ad03c nie, dakujem