icon

S čím sa najradšej chválite v živote?

Včera o 09:34

S cim sa najradsej chvalite či uz tu alebo s vkutocnom zivote? Majetok? vzhlad? vztahy? praca? sikovnost? .... pripadne nieco ine? U mna je to napriklad vysportovana postava a vzhlad. a majetok ktory je nadobudnuty mojou pracou a sikovnostou. A vy?

Strana
z4
anonym_0e0de8
Včera o 09:37

@anonym_autor nepotrebujem sa chváliť 😀 prízemné

anonym_0f8bb7

Majetok?????

sticker
anonym_0f8bb7

ty musi byt velmi naivna ak sa chvalis majetkom...

gejb
Včera o 09:39

@anonym_autor Keď nájdem super kozmeticky produkt tak sa pochválim kamoške. 🫶❤️
Ostatné považujem za veľmi otravné a pre iných ludi nezaujímavé

anonym_dc0bd3

s postavou sa chváliť nemusíš - to vidia hneď všetci .

anonym_352ec2

Deťmi, mužom, svojim spokojným životom a mindsetom.

lindous
Včera o 09:41

Neviem komu a pri akej príležitosti by som sa mala chváliť, ale na čom hrdá a za čo pochválim samu seba je moje vzdelanie a práca, ktorú vďaka tomu mam, ktorá ma baví a napĺňa a úspechy, ktoré v nej dosahujem

svetlonos
Včera o 09:41

Minule so ušila detské tričko a "pochválila" som sa mužovi. Ale skôr som sa podelila s ním o moju radosť z výsledku. Že by som to išla niekomu vešať na nos ako chvalenie sa, nehrozí.

anonym_771904
Včera o 09:42

Ja sa chválim len sama pred sebou 😅😉🙂💪, že som si dokázala sama zarobiť na všetko čo mám, že nemám hypotéky a ani ziadne dlhy a dokázala som ako samoživiteľka vychovať už teraz úžasnú a veľmi milú dcéru,ktorá sa učí na samé jednotky, pomáha mi v domácnosti a proste pre mňa dokonalá.🍀🍀🍀

autor
Včera o 09:49
@anonym_771904

Ja sa chválim len sama pred sebou 😅😉🙂💪, že som si dokázala sama zarobiť na všetko čo mám, že nemám hypotéky a ani ziadne dlhy a dokázala som ako samoživiteľka vychovať už teraz úžasnú a veľmi milú dcéru,ktorá sa učí na samé jednotky, pomáha mi v domácnosti a proste pre mňa dokonalá.🍀🍀🍀

@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.

zmrzlinka2021
Včera o 09:50
@anonym_0e0de8

@anonym_autor nepotrebujem sa chváliť 😀 prízemné

@anonym_0e0de8 pochváliť sa znamená byť si vedomá svojich kvalít.

Zdravý sebavedomí človek s tým nemá problém.

Keď niekto ponúkne výborný koláčik, je si vedomý, E je fakt chutný a nemá potrebu sa hanbiť za to že je šikovný.

Slovensky ľud bol žiaľ vždy zmoreny, preto pozitívne zmýšľanie, seba hodnotenie mnohí považujú za prízemné

anonym_771904
Včera o 09:50
@anonym_autor

@anonym_771904 pod slovom samozivitelka myslis vyciciavanie penazi od otca dietata a vychvalovanim sa ze si samozivitelka? V takom pripade este to si zabudla pridat ako chvalenie sa.

@anonym_autor otec dcérky nie je uvedený v rodnom liste a neprispel ani euro. Povedal, že nemá záujem a ja nemám záujem tiež. Nežije na Slovensku. Inak dosť trápny komentár od teba 👎👎👎

zmrzlinka2021
Včera o 09:51
@anonym_autor

@anonym_autor

Tak toto je od teba úbohé.

Hanbi sa

anonym_0e0de8
Včera o 09:51
@zmrzlinka2021

@anonym_0e0de8 pochváliť sa znamená byť si vedomá svojich kvalít.

Zdravý sebavedomí človek s tým nemá problém.

Keď niekto ponúkne výborný koláčik, je si vedomý, E je fakt chutný a nemá potrebu sa hanbiť za to že je šikovný.

Slovensky ľud bol žiaľ vždy zmoreny, preto pozitívne zmýšľanie, seba hodnotenie mnohí považujú za prízemné

@zmrzlinka2021 môj komentár bol mierený autorke, na to čo iná vypísala s čím sa chváli. S tým sa fakt chváliť nepotrebujem aj keď viem že to mám. 😀

anonym_485b7c
Včera o 09:53

Chváliť postavou a majetkom?😅
Ja skôr sa chválim dobrými medzi ľudskými vzťahmi

anonym_c9f174
Včera o 09:54

Ničím. Nie som chválenkársky typ. Rada však pochválim iných a to úprimne.

anonym_2ecf61
Včera o 09:54
@anonym_autor

@anonym_autor takze Ty si prisla rypat, ahaaaa 🙄

anonym_9ad03c
Včera o 09:55

Praca,praca,praca.U nas kazdy vie,ako sa u nas dobre zaraba,tak tym sa chvalit nemusim,poviem iba kde robim a ze sa s muzom striedame.Akurat teraz sedim u doktorky aj s muzom,lebo v noci som mala oblickovy zachvat,spanok 2hod a ked to preslo rano do prace.No lenze aj v robote 2hy zachvat,tak dovolenka 2dni.
A ked sa pytaj kam ideme na dovcu,tak vzdy poviem kam ideme,tento rok Turecko.Inac nicim.

januska12323
Včera o 09:57
@anonym_autor

@anonym_autor ešte si zabudla dodať aká si skromná a dokonalá

simsalabim
Včera o 10:00

Nechvalim sa, nicim, to je take detinske. Ale najviac som hrda na fungujuce vztahy v rodine.

jaja1979
Včera o 10:00

@anonym_autor ja sa pochválim, keď dobre navarim😉

gejb
Včera o 10:10
@anonym_autor

@anonym_autor tak ty si dobra chudera

anonym_760363
Včera o 10:12

@anonym_autor nikoho tvoja postava a majetok nezaujíma, môžeš s tých chválením sa pokojne prestať.

ivicatolic
Včera o 10:13

@anonym_autor nemám nič na chválu , žijem tak, aby som sa nehanbila

osky
Včera o 10:16

@anonym_autor nechvalim samu seba.
Potesi ma,ked pochvalia ini....
Ano,som hrda na to co som sama dosiahla,tesim sa z toho,co mam...ale nechvalim sa tym.
Nepride mi to ani vhodne,ani potrebne

plankina
Včera o 10:20

tym, ze sa mam vyborne 😀 zaujimavo sa vedia ludia tvarit, ked to pocuju 😀

anonym_d1a907
Včera o 10:20
@anonym_760363

@anonym_autor nikoho tvoja postava a majetok nezaujíma, môžeš s tých chválením sa pokojne prestať.

@anonym_760363 tak ten majetok môže byt zaujímavý, nech tu zverejní adresu a čas kedy ide na dovcu a určite sa nájde niekto kto urobí menšiu inventúru

ivik4
Včera o 10:21

Chvaaalit? Nicim 😃. Kazda jedna z nas moze byt spokojna so sebou a aj s tym co dosiahla, navyse cudzich ludi naozaj zaujimaju druhy asi ako prd vo vetre. Ak si niekto mysli opak tak je naivny.
Majetok by ma fakt ani nenapadol

Ale velmi rada odfotim vyborny obed alebo mlsku do skupiny, tu mi mozete 5minut zavidiet 😍

minenkaa
Včera o 10:44

Tu sa posledné dni vysypalo vrece s týmito samochvalami a trápnymi témami?

minenkaa
Včera o 10:45

@anonym_autor kde a kedy sa presne treba chváliť,su na to niekde presne stanovené pravidla?

Strana
z4