icon

1. atestácia - učiteľka v škôlke

kakavenko
29. apr 2018

Ahojte idem písať 1.atestacnu prácu a netuším o čom budem písať.Rozmyslal som nad grafomotorike.Dajte tipy o čom ste písali vy? Dakujem

Strana
z2
monkasponka2509
30. apr 2018

Ja som písala podpora zdravia a zdravého životného štýlu rómskych detí v predškolskom velu zo sociálne znevýhodneného prostredia ale zatiaľ mi neprišlo vyjadrenie.

martinajana
30. apr 2018

@monkasponka2509 napis mi na emai fasangovajana@azet.sk a ja ti poslem moju

activebaby
2. sep 2018

Poslete aj mne pracu? Rada by som vedela ako ma vyzerat praca. Dakujeeem

activebaby
2. sep 2018

@kakavenko pisete grafomotoriku? Aj ja nad nou premyslam

activebaby
2. sep 2018

@monkasponka2509 odovzdavala ste k decembru?

martinajana
2. sep 2018

odovzdávala som v júni 2017 a volali ma v marci 2018 napíš mi do IP správu email a ja ti ju prepošlem

monkasponka2509
2. sep 2018

@activebaby áno 🙂

danculkaz
21. sep 2018

Dievčatá, ktoré ste už obhajovali 1.atestáciu pre MŠ, ako to chodí s otázkami, čo sa mám učiť. Pozerala som nejaké vypracované okruhy, otázky, ale veľa je pre učiteľov na ZŠ a SŠ. Budem obhajovať v Košiciach na MPC. Posudok som si zatiaľ stiahla zo stránky MPC, Ešte mi poštou neprišiel. Tam budú aj otázky, ktoré sa mám učiť? Atestačku som robila z okruhu B: Učebné štýly a metódy. Poraďte mi, prosím!!!

monkasponka2509
21. sep 2018

@danculkaz vies co ja som si tie otazky prisposobila na ms, bola aj kolegyna a tiez sa ich ucila odomna a presla 🙂 bola sice v ruzomberku a aj ja pojdem. Ale nedava mi zmysel ucit sa pre ZS ak ucim v MS a aj moja atestacna praca je zamerana na MS 🙂

activebaby
25. sep 2018

@monkasponka2509 a aku temu ste pisala?

danculkaz
5. okt 2018

@monkasponka2509 Prepáč, že som také trúfalá, ale nemohla by si mi tie vypracované otázky prispôsobené na MŠ poslať. Ďakujem...

monkasponka2509
5. okt 2018

@activebaby Ja som písala podpora zdravia a zdravého životného štýlu rómskych detí v predškolskom velu zo sociálne znevýhodneného prostredia

monkasponka2509
5. okt 2018

@danculkaz poslite mi mail a poslem vam no len ci vam bude vyhovovat moje spracovanie, mam to co v najkeatsej forme 🙂

suprova
14. okt 2018

@monkasponka2509 ahoj môžem ťa poprosiť o výpracovane.otazky.... Moc by mi to pomohlo. Tiež som bola akurát na prvom stretnutí v Ružomberku.Nemám ani šajnu o práci neviem čo budem písať...Ďakujem mooc

janamutalova
Autor odpoveď zmazal
bibislamka
22. mar 2019

Ahojte, tak idem aj ja do toho, do 30.6.mám odovzdať atestačnú prácu, je tu nejaká dobrá duša čo by mi poslala ako má vlastne vyzerať atestčná práca? Vopred ďakujem

cepa
29. mar 2019

S dovolením sa zapojím , aj ja by som chcela k 30.6. odovzdať prácu v Ružomberku. Najväčší chaos mi robí presné stanovenie si cieľa. A veru tiež nemám úplnú predstavu o tom čo všetko má obsahovať práca.....som trochu aj v časovom strese nakoľko v auguste rodím 🙈 ....dúfam že drobec bude spolupracovať 😂
Ak by sa našiel niekto kto ma zorientuje budem veľmi vďačná.❤

lusika18
16. apr 2019

Dobry den, mam rozpisanu prvu atestacnu pracu chcela by som ju odovzdat v Ruzomberku, Citala som predosle komentáre a chcela by som poprosit ci ,mi niekto nemoze poslat ako vzor ako pisal, rozpracoval aktivity(neviem ako si vytvorit strukturu) vo svojej atestacke. Poprípade ci bude ochotna niektora poslat mi vypracovane otazky prisposobene na MŠ. DAKUJEM.

katarinka289
14. máj 2019

Prosim vas ako je to s atestaciou, ked mam len strednu pedagogicku? Viem, ze mozem robit len prvu, ale posunie ma ro o triedu? Alebo mi to pomoze len v tom, ze mozem robit riaditelku?

tinkerbell
11. jún 2019

Ahojte, neviete mi poradiť, či je možné poslať prácu a prihlášku na 1. atestáciu na MPC a zároveň aj na Pedagogickú fakultu? Podľa toho, čo viem, tak 30.6.2019 je posledný termín na podanie atestačnej práce a od septembra už nebude možné vykonať atestáciu formou atestačnej práce, ale budú sa posudzovať atestačné "portfóliá". Niektoré moje kolegyne a známe si podávali prácu už 31.12.2018 na VŠ, ale mali zlé posudky a práca im neprešla. Ja som prácu dokončila ešte len teraz, ale obávam sa, či mi prejde. Preto som rozmýšľala, či by sa nedalo poslať prácu a prihlášku na 1. atestáciu na MPC a zároveň aj na Pedagogickú fakultu s tým, že snáď ak neprejde na jednom mieste, tak na druhom by mohla. Mám takú skúsenosť, že na konzultáciu nemajú čas ani na VŠ ani v MPC, tak neviem, či bude spĺňať ich očakávania.

winnie12
22. júl 2019

@martinajana Ahoj. Mám na teba prosbu- mohla by si mi prosím ťa poslať tvoju atestačku? Vôbec neviem akú má mať štruktúru. Veľmi by si mi tým pomohla. Ďakujem pekne.

martinajana
22. júl 2019

@winnie12 napíš mi na email fasangovajana@azet.sk

pati6396
19. okt 2019

@danculkaz ahoj, môžem sa spýtať ako to dopadlo? Ja mam presne tento problém tento rok. Ibaže obhajuje na MPC v Trnave. Moc ďakujem. Patrícia

zuzik1113
4. nov 2019

Caute dievcata, mamicky, ucitelky...
Mam kopec otazok v hlave potrebujem sa s niekym poradit....po 8 rokoch na materskej a rodicovskej atd...som sa vratila do MS.
Teraz ma tlacia aby som si spravila 1.atestaciu, len nemam ziadne info ako je to teraz po novom??
Treba dať žiadosť, potom je nejake vzdelavanie cez MPC , napisat atestacnu pracu a potom si ju obhajit a ešte aj skúšky??? Su na web stranke mpc aktualne 4 temy to všetko si treba rozpracovať a z tych ma budu skusať? Alebo si mam zvolit jednu temu?? Nie je tu niekto.kto sa chysta na 1. Atestacih v blizkej buducnosti?? Ďakujem za každu odpoveď!

tinkerbell
5. nov 2019

Po novom sa už práca nepíše. Predkladáš len svoje portfólio. Najlepšie je spýtať sa priamo na MPC alebo univerzite.

zuzik1113
6. nov 2019

Ďakujem, určite tam zavolám 😉

okataivana
15. jún 2020

@zuzik1113 ahoj zistila si nejaké info nové ohladne toho portfolia,Mas predstavu ako to ma vyzerat, prosím info ak si nieco zistila
dakujem ivana

okataivana
15. jún 2020

@tinkerbell ahoj nemas skusenost ako by malo vyzerat to portfolio? co to vsetko obnasa? ked sa clovek prihlási do konca juna tak caka 60 dni dokymho vyzvu na zaslanie dokladov alebo sa to zasiela hned?
dakujem

tinkerbell
15. jún 2020

@okataivana pozri na stránke univerzity, mali by tam mat vypísané, čo všetko to portfólio musí obsahovať.

tinkerbell
15. jún 2020

@okataivana myslím, že sa to hneď posiela.

Strana
z2