22 ročná vydatá dcéra nemá kamarátky
ahojte, píšem sem lebo nechápem svoju 22 ročnú dcéru. Má muža, majú spolu bábo ale nemá vôbec žiadne kamarátky 😒 ja viem ona má takú povahu že keď ju jedna kamoška raz oklamala poslala ju kadelahšie. Ona tvrdí že jej kamarátky nechýbajú že jej stačí rodina 😕 nejak sa mi to nechce veriť..
@milka_1 v Chorvatsku 🙂 moj zas chodi na more..a kym sme nemali ani psa, bola som sama,, tiez som mu vycitala, ze som sama a ze na mna kasle..a tiez mi vravel, ze on nemoze za to , ze nemam ani kamaratky ani hobby tu.. ale dajak som si zvykla, nasla si svoje zaujmy..🙂 tu si clovek ani nema poriadne s kym co povedat, je to primorska dedinka, vacsina bab nevystrcila nohy z dediny, tak su dost obmedzene na akekolvek rozhovory aj co sa tyka nazorov, aj spravania aj rozhladenosti.. 🙂
@milka_1 ahoj, ja som sa vydavala ako 19 rocna a bola som na tom rovnako, tiez som v tom case nemala kamaratky, mojou vyplnou casu sa stal len moj syn, manzel a rodina. Rovesnicky mali uplne ine "problemy" tak mi ani nic ine neostavalo. A takto je to aj teraz a to uz mam 27 🙂 Mam zopar kamaratok, s ktorymi sa obcas stretnem vonku, len tak nahodne a prehodime rec, raz za cas, ale o nejakom pravidelnom kavickovani, stretnutiach, posedeniach a navstevach sa vobec neda hovorit. O stretnutiach po veceroch alebo zabavach ani nehovorim 🙂
Niekedy mi to vobec nechybalo, ale nehovorim, ze mi je to uplne jedno, obcas ma prepadnu take chvilky, ze by dobre padlo niekam vypadnut, mat nejaku fakt dobru kamosku, s ktorou by sme sa navstevovali, pokecali, radili, vymienali novinky... tak ako to bolo kedysi ked sme boli este skolacky....
Fakt si prilis lames hlavu, clovek je s babom zamestnany az az + vela kamaratstiev aj skonci, hlavne ked sa zena stane maminou tak skoro - ja som tiez mala dcerku v 22 rokoch - tak väcsina starych kamaratov ine zaujmy, tak sme nemali moc o com, chvilu to trvalo najst novych priatelov, sme sa prestahovali do nemecka, tiez kym sa clovek socialne "chyti" chvilu trva a ani neni ta potreba taka silna, s prvym babom je roboty vyse hlavy 😅
Ako sme zacali chodit na detsku masaz, cvicenie, plavanie, tak odrazu sme poznali kopu deti, s nimi ich maminy a uz to slo, pozvania na kavicku, spolocne kocikovanie, ideme spolocne do indoor ihriska? na plavaren? No a uz to slo... Dnes poznam v tej uzasnej dedinke takmer kazdeho 😅
Ked sa narodil max, sme sa stahovali do anglicka, takze zasa od piky, ale fungovalo to podobne, prve kamosky cez Saskine spoluziacky, susedy, teraz chodime kocikovat s dvoma maminami, co maju deti v maxovom veku...
Ono to prijde, ak/ked bude chciet. Len ono je mozne, ze proste nechce 😅
@lucy1990 no teraz to vyzera ze sme sa prvy krat stretli v tejto teme 😝 budem ti zajtra volat a dohodneme kde a co a ako 😀
@milka_1 tvoja dcerka sa aspon na detskom ihrissku moze porozpravat.Horsie by bolo keby bola izolovana v zahranici. Moja mama zije v nebezpecnej muslimskej krajine. nesmie chodit sama. zena tam nic neznamena. a este nevie jazyk.tak horsie to uz nebude 😀
ja viem ze si asi az prilis lamem hlavu ale ja som uz raz taka 😀 chcem pre nu len to naj 😅
@milka_1 tak ja som taka ista a som spokojna 😉 aj o mna sa priatel spociatku bal, ale snad uz pochopil, ze som jednoducho taka. tiez mam problem s doverou v ludi a ak ma nejaka kamaratka sklame tak nie je cesta spat. mne staci moja rodina, im doverujem a ak sa chcem porozpravat, poradit alebo postazovat mam na to ich a svojho partnera. ostatne priatelstva prichadzaju a odchadzaju.
nie sme divne len sme ine 😉 a za seba mozem povedat, ze som takto spokojna 🙂 dokonca az stastna 😉
@milka_1 ja si myslim, ze ak je stastna so svojou rodinou tak sa o nu vobec netreba bat. ked pride cas a ta spravna osoba tak mozno z toho bude aj priatelstvo. niektori z nas mame asi prilis vysoke naroky na priatelov, tada zda sa ze ja urcite. a chodit von len s nejakymi kamaratkami a blabosit pri kavicke, to tiez nie je pre mna.
ale ma aspon nejake hobby? alebo dcerka je este mala a tak vsetok cas travi s nou?
zienky lucim sa idem sa chystat do robotky, posielam Vam sem svoju dcerku, som zvedava na jej reakciu 😀 majte sa krasne 😉
Popravde ja tiež nemám kamarátky, teda tie čo sa s nimi stretnem raz za dva týždne moc nepočítam. Tiež som sa v kamarátkach veľmi sklamala a preto som opatrnejšia. Takže sa jej nedivím že nenávidí ľudskú pretvárku, to jej celkom kvitujem..🙂A pokiaľ jej to nejak extrémne nechýba a nerobí jej to problém tak by som to ani neriešila🙂
ja tiez nie som velmi spolocensky typ, nevravim,ze obcas sa s nejakou kamoskou este z VS nestretnem, alebo s nejakou maminkou, ale nevyhladavam to velmi, pravdupovediac som s mojou rodinkou doma spokojna, s mojimi detmi, manzelom , s mojimi rodicmi, so surodencami a to mi staci.
ani mne kamaradky nechybaju.Mam svoju rodinu,a oni su pre mna vsetkym 🙂
Verte mi je nás viac, ja tiež nemám v momentálnej dobe kamarátky, a tie čo ma poznajú ked niečo potrebujú a pod. tak také ku šťastiu nepotrebujem, moje dieťa a manžel sú teraz mojímm celým životom
@milka_1 pravdu povediac pre mna je najlepsia spolocnost moj syn a mm. tiez nemam nejake super kamaratky. mam par takych s ktorymi sem tam popisem ce net,ale nic ze zavaznejsie veci si piseme len tak bezne. a potom mame skor dve rodiny s ktorymi sa stretavame ale vsetci spolu. mne nechyba chodit s kamaratkami na kavicky.aj ked sme nemalli dieta tak sme s mm najradsej travili cas spolu. aj vsade do spolocnosti chodime spolu.asi to znie divne,ale nam je najlepsie spolu
Mam 24, muza najlepsie na svete i ked s chybami, dve krasne deti s vekom 2,3roka a 9 mesiacov...mala som 3 naj kamary,ale pokial som neskaka ako sa piskalo,skoncili sme dlhooorocne priateltvo...chybaju- nechybaju...mam rodinu,niet kolko krat cas ani kavu vypit,ale komu sa clovek moze postazovat..svokre,ktora mi je viac ako vlastna matk...ano..ale nie je to kamaratka..mamkamosky,ale byvaju daleko...ono,casom sa to nahromady...nasla som si cez leto jednu super kamaratku u mas z mesta a fuuuu...hned je tp lepsie..ona ma 4 mesacne dieta,zbiera radu za radou,mne zas pomoze inac,popecieme,pokavickujeme,ked mame muzov doma,tak sme s nimi,a ked su v robite hned je jedna s druhou...len skoxa ze byva na konci mesta...je ozaj lepsie niekoho mat...
no tak ja mám 28, dve deti, manžela, nemám vôbec žiadne kamarátky, ibaže ani potrebu mať ich. akosi mi stačí a napĺňa ma rodina. nevravím, že nemám priateľov, ale žiadnych takých "the best", a nikdy takí ani neboli. proste asi sú na svete aj také typy ľudí a ver, že je nám fajn, proste to k životu nepotrebujeme 🙂
no, mne by kamaratky tiez velmi nechybali, lenze mm je momentalne v zahranici a pri jeho profesii ani nedufam, ze by prisla najblizsich 5rokov taka doba, ze by bol kazdy vecer doma, takze aj ked mam dcerku, tak rada si sem tam vyjdem na kavicku s kamaratkou z vs, alebo teraz momentalne mam tehotnu kamosku, tak s tou sa kazdy tyzden stretame a kecame a ked porodi, budeme kocikovat...
ono, baba, ked ma babo v takom veku (ja mam tiez 23) tak o dost kamaratok pride uz len tym, ze jej zivot ma zrazu ine priority a riesi ine veci a nie zurky, tahaky, chvilkovych frajerov a pod. nie, ze by som chcela odsudzovat slobodne a bezdetne, ale proste ony si povacsine ziju taky pubertiacky zivot a to si uz mlada mamicka dovolit nemoze a potom sa uz velmi ani s takymi kamaratkami nestreta (proste si s nimi nema co povedat... si predstav ako odusevnene rozprava o tom ako babu musela pomahat kakat babe, ktora len rozmysla co si oblecie na najblizsiu zurku)... nechaj ju, zacne chodit s babom neskor na ihrisko, zacne stretat ine zeny co maju tiez deticky a raz dva si s niekym sadne a pokeca... nemusi to byt naj kamoska, ale nebude uplne izolovana
@milka_1 moja najlepšia kamarátka je moja mamina, mám kamarátky (skôr baby ktoré poznám) na dvore (kde chodím s dcérkou) a v materskom centre, ale som typ, ktorý ich k životu nepotrebuje, a už vôbec nie také čo by u mňa celé dni vysedávali 🙂) keď chcem tak za nimi na dvor vybehnem alebo v centre pokvákam ale s dcérkou si vystačím sama 🙂) a keď sa potrebujem poradiť alebo vysťažovať tak na toto ich nepotrebujem, na to mám mamku tá ma nesklame 🙂
@milka_1 teta pozrite ja ma 21 rokov a som tak trochu este stale no ako by som to nazvala v puberte :D rada sa zabavam a svoj cas som vzdy travila co najvacsej spolocnosti ludi lenze po case som zistila ze boli kamarati len z mojou penazenkou a nie somnou. Za ich chrbtom ma co najviac poohovarali ... Dokonca aj ja som si presla tym ze ma chceli z priatelom rozdelit ...... teraz som kamaratka len z jeho maminou a jeho rodinou cele dni stravim doma ked je priatel prec a ked je doma stravime ten cas len spolu ...spolu ideme von...spolu ideme na nakupi...spolu sa zabavame....mozno sa to zda ujete ale on mi nahradil setky moje kamaratky ak sa daju vlastne nazvat tak.....a od januara budem mat povinnosti takze nebudem sama ani ked priatel bude prec pretoze mi ten cas zaplni nas Misko... podla mna ked vasa dcera bude chciet urcite si najde nejaku rovnaku skupinu krvi 🙂 alebo len zbehne na chat a popise si 🙂

@kohutovci ale nie ja som to nemyslela zle 😅 a samozrejme dakujem za komplimenty 😅 😅