icon

22 ročná vydatá dcéra nemá kamarátky

milka_1
9. nov 2011

ahojte, píšem sem lebo nechápem svoju 22 ročnú dcéru. Má muža, majú spolu bábo ale nemá vôbec žiadne kamarátky 😒 ja viem ona má takú povahu že keď ju jedna kamoška raz oklamala poslala ju kadelahšie. Ona tvrdí že jej kamarátky nechýbajú že jej stačí rodina 😕 nejak sa mi to nechce veriť..

Strana
z3
niky21
16. nov 2013

Ja mám 21 a 0 kamaratiek... Dlho som rozmýšľala prečo. Proste ja som sa rozplývala nad deťmi,oni nad party v piatok. Ja som takmer plakala nad detskými bundickami a oni nad novou kabelkou.. Keď som spomenula , že by som chcela bábo,vysmiali ma, som proste iná. Žijem s priateľom,chceme svadbu,snažíme sa o bábo a som šťastná 🙂 snáď nájdem kamošku ako som ja..

madono
16. nov 2013

ja mám 32, tiež nemám kamarátky a nikomu to nevadí a mne samej už vôbec. Mám manžela,s ktorým si povieme všetko, mám rodinu ktorá nám vždy pomôže, keď potrebujem poohovárať tak idem sem na MK.

akrim1311
16. nov 2013

Tak keď jej nechýba kámoška asi je taká povaha.Keby chcela,určite si niekoho nájde,veď žije v spoločenstve ľudí-susedy,iné mamičky z okolia,internet,spolužiačky zo školy...Nechajte to na ňu.Sama si najlepšie rozumie. 😉

lussy461
16. nov 2013

@milka_1 ja mam tiez 22 a kamaratky ziadne 🙂 a popravde nechybaju mi, staci mi, ze mam dve svagriny, skvelu mamu a taktuez skvelu svokru 🙂 my s muzom planujeme babo, dufam, ze to tentoraz dopadne dobre a potom mi ku stastiu nebude chybat nic 🙂

mylove321
3. jan 2014

ani moja mama nema kamaratky. nemyslim si sice, ze je normalna, ale nie je v tom sama :D ani ja nemam kamosky. chybaju mi, ale neviem si ziadne najst, je to pre mna problem. neviem jak tvoja dcera, neviem na co to riesis, je to predsa jej vec. snad do nej nebudes rypat, nech si ich najde...

empathia
3. jan 2014

@milka_1 neuraz sa ale ked jej to takto vyhovuje... mna by pekne nastvalo keby mi mamina takto riesi sukromie niekde na nete... porozpravaj sa snou ak bude stat o tvoju radu... ale prilisne staranie robi zbytocne iba konflikty, ak to bude zle urcite bysi to nanej videla 🙂 nerob si zbvytocne starosti onu... je dospela, a ver vo svoju vychovu 🙂

zita19
3. jan 2014

@milka_1 No ja mam 30 rocnu dceru a jej kamaratky neriesim. Ked ma nejaku skutocnu, jej vec. Ked ma len par bab na pokec, tak isto jej vec. Ked nema ziadnu, tiez jej vec. Je dospela a svoj zivot si organizuje sama. Nemyslim si, ze by som sa mala ja do toho starat a zhanat kamosky, ci dokonca vyberat, ktore su spravne, ktore nie. Ma volebne pravo. Moze si zvolit koho chce. Dokonca aj kamosky si moze zvolit ake chce.

janinah
3. jan 2014

2 roky starý príspevok,tak hádam tá dcéra už nejakú kamarátku má 😉

lulistek
3. jan 2014

@niky21 aj mne jedna kamoska povedala, ze co mi je.e - kukala na mna ked sme sa stretli a ja som bola v 6.mesiaci. Ludia maju rozne ciele v zivote (niektori len plavaju zivotom) a tiez nemam ozajstnu kamosku a mam 23 ale mam uzasnu mamu a aj sesternicu

lulistek
3. jan 2014

@janinah je to žiadaná téma ;)

hoblinka13
3. jan 2014

Mozno jej kamaratky este zuruju a ona si s nimi nema,co povedat,ked mam doma babo.a mozno jej nechybaju a naco aj?Zeny su klebetne,vsetko prekrucaju.ja tiez nemam kamosky.mam zname,ale nic sukromne im nepoviem,aj ked vyzvedaju.aj tak by to len roznasali dalej a prikraslovali.stretneme sa,pokecame o beznych veciach,ale zeby sme sa nejako kamosili a stretavali,to nie.ale zase koli detom je dobre udrziavat kontakty so znamymi.zit len s muzom a vsetko mu hovorit,to je obtazujuce pre obe strany a hlavne pre zenu zavretu len v domacnosti,urcite nerobi dobre,ked nema kontakt s okolim

2006_1211
8. sep 2023

@milka_1 aj aj som mlada mam muža a bábo a nechýbajú mi. Naco mi sú však mám rodinu to je prvorade a ďalšia vec ze skoro každá je falošná česť vinimkam a veľa ich sa nemá ani o com rozprávať keď nemajú deti

Strana
z3