icon

Aká je najnáročnejšia vysoká škola?

20. máj 2025

Aká je podľa vás najťažšia vysoká škola? 😊

Strana
z2
tulipanik12
20. máj 2025

Pre mňa IT, Mat-fyz.

oriesocek
20. máj 2025
@tulipanik12

Pre mňa IT, Mat-fyz.

no ja som skoncila 2 VS. prirodovedecku, tak bola dost tazka, ale teda mne ucenie islo, takze dalo sa. Druha bola ekonomia - to bolo v porovnani s prirodovedeckou malina. Synova frajerka chodi na medicinu, tak musi makat a ona je sprt, takze je to velmi tazke a hlavne vela casu na jednotlive skusky. Manzel ma mat-fyz s 2 doktorátmi a teda jemu to islo same 🙂 ale pre iných je to velmi tazke.
@tulipanik12

biba_18
20. máj 2025

každý má iné predpoklady - preto aj tie školy sú ťažké pre každého inak ... 🙂

melanta
20. máj 2025

Konkrétne tzv. mat-fyz, medicína, stavebná. Všeobecne každá, ktorá by ma nebavila. Chodila som na manažment na UK a bolo to náročné práve z toho dôvodu, že ma tá škola nebavila, väčšina štúdia boli teoretické bludy pre mňa. Aktuálne študujem právo, baví ma to a preto to ťažké nie je.

kofa77
20. máj 2025

podla mna farmacia

mandzula
20. máj 2025

Taka, ktoru clovek studuje bez spravnej vnutornej motivacie.

procrastique
20. máj 2025

Pre každého inak, ja som skončila teraz medinu a prišlo mi to absolútne ok a primerané.
Keby som ale mala študovať fyziku či matiku, tak to radšej skočím z mosta :D

viestta
20. máj 2025

Farmacia, medicina, veterina a potom vedecke odbory matiky a fyziky

slovakboy
20. máj 2025

Najťažšia je jadrová fyzika. Bez základov a porozumenia vyššej matematiky nie je šanca ani rozumieť tomu, čo sa učím. A to pochopenie je veľmi ťažké. Potom farmacia a až tak medicína. Medicína a jej varianty (zubári veterinári) je náročná na kvantum dát. Nestačí spočítať 1000 príkladov a viem. Z tohto pohladu množstva vedomostí je medicína najťažšia. Dá sa síce ľahšie pochopiť ako jadrová fyzika, ale naučiť sa všetko môže byt ťažšie.

feuille
20. máj 2025

Podľa mňa tá, kde treba logické myslenie ktoré sa hodnotí aj na IQ testoch. To sa nedá naučiť. Nie škola, kde sa stačí nabiflit naspamäť. Takže nejaká matematika/fyzika.

marianarem
20. máj 2025

Tak to zavisi od cloveka. Ja mam prave spominany matfyz a nejako extra tazky pre mna nebol. Pre mna by bola najnarocnejsia asi Fakulta telesnej vychovy a sportu 🙂 Ale urcite aj medicina a potom asi kazda skola, kde by mi pripadalo, ze sa ucim blbosti, lebo by mi chybala motivacia.

kalifka
20. máj 2025

tu skôr ide o človeka a aké má nadanie. Pre niekoho môže byť aj medicína ľahká a iný ju zvládne bez problémov, ale čo vidím v rodine tak odbory matematika -fyzika....

astero2
20. máj 2025

Umelá inteligencia, vedecká matematika, kvantová fyzika. Nie je ľahké si vôbec uvedomiť aké je to zložité pokiaľ s tým človek nemá skúsenosť

nin12345
Autor odpoveď zmazal
rusalinka
20. máj 2025

Veď predsa vysoká škola života, o čom sa tu bavíme?
🙈

martinka13
20. máj 2025

Podľa mňa medicína a potom odbory fyziky a matematiky

lucia13022023
20. máj 2025

Chémia a medicína.
Ja som študovala ekonómiu, a nevravím, že to bolo ľahké, no bavilo ma to a nepovažujem to za extra tazku školu. Ale ako píšem, bavilo ma to, videla som v tom logiku.
Môj muž študoval fyziku, matematiku a IT a to bolo pre mňa o dosť ťažšie, keď som videla co sa učí. On zas hovorí, že to bola malina 😁 čiže súhlasím s tým, že každí mame iné predpoklady, podľa toho aj berieme náročnosť škôl

evkamotka
20. máj 2025
@kofa77

podla mna farmacia

@kofa77 je iste tazka. Zase manzel ma z farmacie aj doktoraty a atestácie, jeho to bavi aj mu to ide

ivka225
20. máj 2025

To je otázka typu "Ktoré jedlo je najlepšie." Študovala som matematiku a bolo to v pohode. Taká sociálna práca by pre mňa bola oveľa ťažšia.

carrot_apple
Autor odpoveď zmazal
kabinka11
20. máj 2025

Študovala som technickú školu a v pohode pre mňa. Veľa študentov vyletelo hneď v prvom ročníku. Psychológiu by som nedala..

bobrina1
20. máj 2025

Pre kazdeho ine. Pre niekoho medicina, pravo, matfyz, historia, pre ineho cudzie jazyky, neda sa povedar vseobecne. Kazde studium moze byt narocne.

libusak
21. máj 2025

Taka, co ta nebavi

mantilka
21. máj 2025

Za mojich čias to bola medicína, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, FEI, veterina

gov
Odpoveď bola odstránená
glade22
21. máj 2025

Najnáročnejšia je taká škola, ktorá ťa nebaví a k danému odvetviu nemáš vzťah. To čo ťa baví môže byť extrémne náročné pre iných a ty to zvládneš s trochou snahy a úsilia v pohode

ivka225
21. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov To je presne to, čo tu už aj iné používateľky zdôraznili - na takúto otázku nie je možné objektívne odpovedať. Napríklad by som sa ťa mohla opýtať - čo sa ti na matematike zdá ťažké? Stačí predsa iba konzistentne rozmýšľať, netreba si toho nejako veľa pamätať. Niečo áno, ale v porovnaní s napríklad históriou takmer nič.

larinka552
21. máj 2025

Za mna IT, Mat- fyz, jadrova fyzika alebo chemia, medicina.

naily
21. máj 2025

Informatika, medicína, farmácia. Matematika vedecký odbor. Ale aj slovenský jazyk vedecký odbor je náročná škola alebo taká logopédia.

amy234
21. máj 2025

Z vysokých škôl asi ani jedna... Univerzita. No z univerzít asi ekonomická v BA čo som počula, ale zas ak ta to baví, tak nebude ťažká ani tá. Ťažká je podľa mňa len tá škola, ktorú robí človek nasilu.

Strana
z2