Ako dlho ste zotrvali na vysokej škole?
Ahojte, len tak by som sa Vás chcela opýtať do kedy ste vydržali na vysokej škole
?
Celých 5 rokov až do promócii
@lydia277 🤪do promócii, 6 nekonečných rokov
do konca? 😁😁😁
@pseudomonas87 mojich najkrajších 5 rokov, aj keď niektoré skúšky boli fakt makačka, dobre som sa mala, super partiá soolzbyvajucichh, party a chodbovice na intraku, sranda na prednáškach, kopec letných brigád v zahraničí, more, hory, slnko, .... paráda
@lydia277 ja 6rokov (5rocne studium) moj brat 7 rokov (5rocne studium)
@lydia277 8 rokov až do PhD promócií🤷♀️
@lienocka2808 ja 8 rokov, 5 rocne studium... :D
Ehm. No fakt. Co za otazka? Do konca. 3r na SR a 2r v Anglicku.
na jednej VŠ 3 mesiace, tj. 1 semester 🙈🤣 na druhej VŠ 5 rokov ❤
Ahojte,chystá sa tu niekto na vysoku školu konkretne -Predškolská a elementárna ped. Soc. Znevýhodnených skupín v Levoči?
4rocne studium za 3,5roka
@lydia277 autorka sa asi pyta kvoli tomu ze ci je niekto taky ze odisiel skor.. ze mu proste vš nevysla podla jeho predstav
Ja na prvej vyske som bola 1 semester, potom som odisla, pol roka som sla na absolventsku prax a potom som sla na podobnu vysku ale trochu ineho zamerania, blizsie k mojmu bydlisku, spravila som Bc. potom som sla na Mgr do vzdialenejsieho mesta a uz som tu ostala.. som tu 11 rokov (vratane mgr studia)
No do mgr. promócii 😅 aj keď boli momenty hlavne na začiatku 🙈 že som od zúfalstva volala našim že kašlem na to, to sa nedá 😂🤣🤣
ja som si po roku a pol zmenou skoly podobne ako @alchemilkazltozelena tiez natiahla studium, na 10 rokov
@lydia277 do statníc.. A ešte chvíľku potom..
cca 6,5r (JUDr.)
Na jednej do konca,na druhej 3 roky. Zistila som, že jedným zadkom sa na dvoch stoličkách sedieť nedá, tak som jednu VŠ zrušila.
Hm...zvlastna otazka...
Ja som stihla 5 rocnu vysku za 4 roky.
Po 3.rocniku som na 1 rok prerusila a odisla som na studia do zahranicia.
Podala som si ziadost o spojenie poslednych 2 rocnikov a teda po roku som sa vratila dokoncit skolu.
Popri tom som pracovala.
Bola to makacka ale bol to super cas.
Vsetko sa da,len treba si to vediet zorganizovat a treba vediet,co v zivote asi chces.
Pokial si slobodna,bezdetna a nemas vyrazne financne problemy.....
Nevidim dovod,preco by si to nemohla zvladnut.
Do promócií
@zuzuliennka1 ja som nestudovala 10 rokov 🤣 asi som zle napisala.. jedna vyska jeden semesterz druha vyska Bc a tretia vyska Mgr a potom som ostala v meste v ktorom som robila Mgr 🙂 a uz som tu 11ty rok
Ty co si studovala 10 rokov? Celkom ma to zaujima 🙂 v dobrom samozrejme, asi nejaky tazky odbor...
V tretom rocniku pred bc. Statnicami som takmer prisla o zdravie aj o rozum tak som to nechala a isla studovat od zaciatku inu vs a tu som dotiahla do uspesneho konca. Cize 8 rokov k titulu 😁 ale nebanujem. V praktickom zivote vyuzivam poznatky z oboch skol, aj ked na tu jednu nemam "papier". Studuj co chces. Ak to nezvladas/nebavi ta to/trpis ale chces nieco vystudovat, hladaj dalsie moznosti. Ked studovat chces, vzdy existuje cesta ako najst to co ta bavi a co dokoncis 😉 drzim palce 💪👍🍀
5 rokov ale nič z toho 😂 ani bc... Ale žúrky boli fajn na internáte 👍
Ak je tu niekto kto študoval VŠ v Trnave , tak by som sa chcela opýtať , aký internát ste si zvolili a ako by ste hodnotili intrák ?

@lydia277 do promocii. Klasika 😁