icon

Ako efektívne zvládnuť učenie na štátnice?

20. apr 2025

Ahojte, ako zvládnuť učenie na štátnice? Učím sa, stíham ak všetko pôjde podľa plánu tak budem mať týždeň a pol na úplné záverečné opakovanie ale aj tak stresujem, že to nedám. Už sa učím tretí týždeň a aj tak mám pocit, že nič neviem. Čakajú ma celkovo 3 štátnice a teraz som iba pred prvou.

klementinka58
20. apr 2025

ak ta to ukludni, syn este ani nezacal 🙂

lindous
20. apr 2025

Máš plán, to je super, zodpovedne sa učíš, to je super... už to len prežiť... nejaký ten stres asi k tomu patrí, hlavne ak to máš v povahe... ja som tiež išla na štátnice s tým, že preboha, veď ja nič neviem a odišla som s 3xA 😅 asi nemám úplne nejakú zázračnú radu, len ti chcem povedať, že tie pocity sú normálne a nenechaj sa nimi prevalcovať... možno iba, že dopraj si aj oddych, choď sa vyvetrať, zacvič si, zbehni s kamoškou na rýchlu kávu... vždy keď som sa cítila, že len čítam a nič nejde do hlavy, pomohlo mi to, trochu vypnúť, aby som bola schopná zase načerpať nové info

laurinka27
20. apr 2025

Skus Rayzzer 😂

wintery
20. apr 2025

Ja sa učím už od januára každý deň a ešte ma čakajú dve 🥲 už to nedávam 😂

euka210
20. apr 2025

Ucit sa, ale dat si aj volno

autor
25. apr 2025
@wintery

Ja sa učím už od januára každý deň a ešte ma čakajú dve 🥲 už to nedávam 😂

@wintery mne ostáva dnes max zajtra doobeda učenie a potom už opakovanie až do štátnic ale nedávam to už. Tento týždeň s tým učením neskutočne bojujem.