icon

Je štúdium všeobecného lekárstva a veterinárstva najnáročnejšie?

15. sep 2024

Alebo existuje ešte niečo viac náročnejšie?

deti95060810
15. sep 2024

technika?

joesvk
15. sep 2024

To by mohol porovnať len ten, kto študoval toto a ešte niečo iné.

ivka225
15. sep 2024

Pre koho?

renab
15. sep 2024

Ako pre koho....

kiki68
15. sep 2024

Veterina je tazsia ako ludska medicina, co viem. Ale mozno ako kde. Ale viem, ze Brno, Vieden aj Kosice su tazke skoly skrz tu veterinu a tiez uz sa dnes pre veterinu robia dalej astestacie. Tie to trva par rokov. Nakolko uz mame atestovanych neurologov, dermatologov, ortopedov, onkologov atd v ramci veteriny. Ludska medicina je tiez na roky driny ked nechces byt obvodak kdesi na dedine. Potom genetika, bioinformatika a rozne veci suvisiace s technikou su tazke skoly. Hlavne to musi cloveka bavit, aby to chcel studovat

mell27
15. sep 2024

Ťažko povedať,keď medicínu vyštudoval aj môj spolužiak, totálny flakač, v maturitnom ročníku musel ísť odpovedať, lebo mu hrozilo, že prepadne z chémie...

ivka225
15. sep 2024

Toto je otáza z kategórie "ktoré jedlo je najlepšie?"

autor
15. sep 2024

@mell27 možno ho osvietilo a zamyslel sa nad životom a mega zamakal na sebe

autor
15. sep 2024

@ivka225 nútil ťa niekto k odpovedi zlato?

ptvw
15. sep 2024

Aj farmácia je podľa mňa z tých náročnejších štúdií

mell27
15. sep 2024

Môžem potvrdiť,že to tak nebolo 😊

revikat
15. sep 2024

Teoretická fyzika, kvantovka, atómovka, biofyzika, astrofyzika... toto sú podľa mňa "lahôdky", ku ktorým treba navyše mať namakaný matrmatický aparát 😀 pre ľudí, ktorí nemajú až také dobré logické, analytické myslenie je to asi náročnejšie ako medicína

smajliica
15. sep 2024

Ivka sa ti snažila povedať, že na túto otázku neexistuje správna odpoveď. Ono ‘najťažšie možné štúdium’ nie je merateľná veličina, pri ktorej by sa dalo odmerať a určiť, čo je ľahšie a čo ťažšie. 100 ľudí, 100 názorov.
Ak sa spýtaš mňa, tak najťažšie je právo lebo tomu absolútne nerozumiem a nemám na to vlohy.

autor
15. sep 2024

@smajliica len odpovede typu aké dala Ivka ma extrémne dokážu nahnevať, lebo tá otázka si myslím bola položená tak, že vo svojom podstate odkazuje na to čo sa pýtam, ostatný používatelia nemali problém odpoveď k mojej otázke, ivka odpovedala úplne odveci a stratila zbytočne sekundy svojho života