Je štúdium všeobecného lekárstva a veterinárstva najnáročnejšie?
Alebo existuje ešte niečo viac náročnejšie?
To by mohol porovnať len ten, kto študoval toto a ešte niečo iné.
Pre koho?
Ako pre koho....
Veterina je tazsia ako ludska medicina, co viem. Ale mozno ako kde. Ale viem, ze Brno, Vieden aj Kosice su tazke skoly skrz tu veterinu a tiez uz sa dnes pre veterinu robia dalej astestacie. Tie to trva par rokov. Nakolko uz mame atestovanych neurologov, dermatologov, ortopedov, onkologov atd v ramci veteriny. Ludska medicina je tiez na roky driny ked nechces byt obvodak kdesi na dedine. Potom genetika, bioinformatika a rozne veci suvisiace s technikou su tazke skoly. Hlavne to musi cloveka bavit, aby to chcel studovat
Ťažko povedať,keď medicínu vyštudoval aj môj spolužiak, totálny flakač, v maturitnom ročníku musel ísť odpovedať, lebo mu hrozilo, že prepadne z chémie...
Toto je otáza z kategórie "ktoré jedlo je najlepšie?"
@mell27 možno ho osvietilo a zamyslel sa nad životom a mega zamakal na sebe
@ivka225 nútil ťa niekto k odpovedi zlato?
Aj farmácia je podľa mňa z tých náročnejších štúdií
Môžem potvrdiť,že to tak nebolo 😊
Teoretická fyzika, kvantovka, atómovka, biofyzika, astrofyzika... toto sú podľa mňa "lahôdky", ku ktorým treba navyše mať namakaný matrmatický aparát 😀 pre ľudí, ktorí nemajú až také dobré logické, analytické myslenie je to asi náročnejšie ako medicína
Ivka sa ti snažila povedať, že na túto otázku neexistuje správna odpoveď. Ono ‘najťažšie možné štúdium’ nie je merateľná veličina, pri ktorej by sa dalo odmerať a určiť, čo je ľahšie a čo ťažšie. 100 ľudí, 100 názorov.
Ak sa spýtaš mňa, tak najťažšie je právo lebo tomu absolútne nerozumiem a nemám na to vlohy.
@smajliica len odpovede typu aké dala Ivka ma extrémne dokážu nahnevať, lebo tá otázka si myslím bola položená tak, že vo svojom podstate odkazuje na to čo sa pýtam, ostatný používatelia nemali problém odpoveď k mojej otázke, ivka odpovedala úplne odveci a stratila zbytočne sekundy svojho života

technika?