icon

Je život bez vysokej školy menej kvalitný?

9. jún 2024

Ahojte, chcem sa len spýtať, či je život bez VŠ titulu menej kvalitný. Vďaka.

Strana
z2
liv1
10. jún 2024

@katka700 titul stale nieco znamena, stale je nespocet skol, kde sa studenti nadru a nedostanu ho len tak. Tie skoly nikam neodisli. Stale v nich studenti studuju

katka700
10. jún 2024

@liv1 Ale kvalita ide dole. Nie všetko sa dá naučiť teoreticky. Napríklad také analytické metódy. Človek co nikdy nerobil s prístrojom lebo škola mala len starý typ z roku 123 a ani na ten študentov nepustili lebo škola nemala financie na nákup drahých chemikálií vyjde zo školy s teoretickými vedomosťami ale z praxe vie veľké kulove.

nelka93
11. jún 2024

Určite nie. Ľudia idú na vysokú, lebo chcú študovať špecifický odbor, to ale neznamená, že budú mať kvalitnejší život. Ja vysokú mam, boli to najkrajšie časy a nemenila by som, ale v rodine som jediná a ostatní majú rovnako kvalitný život. Ako si zariadis tak ho budeš mat.

nelka93
11. jún 2024

@katka700 ja som sa na vysokej teda namakala. 60 strán? Ha kiežby to bolo také ľahke 🤣🤣 ja som však nešla na nejakú rýchlo kvasenu školu ako je paneuropska ci nejaké DTI a podobne.

ajajaj00
11. jún 2024

tak podla mna VS ti nezaruci kvalitnejsi zivot...my s muzom VS nemame mame firmu a zijeme si celkom slusne

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2