Ktorá vysoká škola je najmenej náročná?
Ahojte, nechcem ziadnu prestiznu VŠ, staci mi taká, kde ma nebudu do nicoho moc "tlacit", ak viete co myslim. Svoje nA kAzDeJ vYsOkEj MaS tOhO vElA si nechajte pre seba...Ak poznate nejaku kde to je "volnejsie" sem s tym!
No radsej teda ziadna, ak sa ti nechce studovat
Pripadne DTI... tiez do statnej spravy 😂😂😂 s takymto pristupom si poriadnu pracu aj tak nenajdes, tak vlastne ti ani netreba poriadnu skolu
S takymto prístupom žiadnu a to myslím fakt vážne. Stratíš 5 rokov a zbytočne. Za ten čas môžeš mať dosť zarobené a dostatočnú prax.
Na kazdej skole toho fakt vela nemas.
K spominanej sv Alzbete a Dubnici pridavam Sladkovicovo, Skalicu napriklad.
Hlavne študuj čo ťa baví načo pôjdeš na ľahkú školu s ktorou budeš mať problém sa zamestnať a nebude ta zamestnanie napĺňať.Aku máš strednu?
DTI Dubnica- skončí to aj debil s prepáčením pokiaľ platí školné. Uplatnenie nulové, ale titul vám do op zapíšu😱
DTI. Tam nepotrebuješ ani rozum, len prachy
@luccija Gymnázium
Tak ty vieš čo ťa bavilo jazyky, prírodné vedy?veď z tých x predmetov ti muselo niečo prirast k srdcu
Citala som si aj o UCM v TT nejake veci....Aj ta je lahka? Ci iba zly pristup? Chodil tam niekto?
@oli18 Pokiaľ viem tak tam človek neprejde len tak za účasť.Toto som počula od ľudí čo tam neštudovali, že sa tam dá ľahko prejsť no realita je taká, že sú tam vyučujúci z iných VŠ a z takej politiky človek vraj len tak neprejde.
@luccija Filozofia...Ale s tym sa nikde neuplatnim...Preto sa pytam
ja chodím na UCM ale externe a neviem ako na dennom to je ale mne to nepríde až tak zlé
Tak si vyber, ci sa chces uplatnit, ci najlahsiu vs, aby ta hladkali po hlave a "netlacili" na teba
Študovala som na UCM (marketing). Denne štúdium ľahké nie je, externé zvládne každý. Žiaľ, na UCM je dvojitý meter alias platiaci vs neplatiaci.
@sisa_s Tento komentar ozaj nechápem. Chcem sa uplatnit. Keby nechcem, idem na tu Filozofiu a s prepacenim serem na celu tuto diskusiu. Pytam sa preto na "najlahsiu" lebo mam nervy na krajíčku z Gymnázia....
@mima172 V akom zmysle, platiaci a neplatiaci, prosim? Dakujem
Mas nervy z gymnazia? Potom nemas na ziadnu VS.
Tebe zobrat aj občiansky preukaz, lebo toto zmýšľanie nás presne vedie tam kde sme ako krajina. V prdeli. Prídeš do politiky, sam dement, sam primitiv, čo nevedia ani co schvaľujú, čo podpisujú, sú poslanci a ani nevedia koľko ich je v parlamente podla zákona, nevedia aké majú právomoci, čo naopak nesmu a toto je v každom smere. Lebo nejaký primitiv si zmysli že chce mať titul pred menom a ide ma najľahšie výšku, platí, odpisuje neučí sa prejde a po vystudovani vie ešte menej ako keď tam nastúpil lebo je debil. A takíto ľudia majú poskytovať služby iným občanom. Hanba!! Toto sa deje aj v práve, vo verejnej správe, v žurnalistike,....radšej nemať vysokú školu a mat titul a byť debil, lebo neviem co som študoval
@zuzi_747 Láskavo mi netykajte😗 Zobrat obciansky preukaz akurat tak vam, za toto vase vyjadrovanie. Nehadzte ma do jedneho vreca s politikmi OK? Viete prd o tom ako sa učím😁 Chodte si depat manzela pod telku, ak teda nejakého máte🫣
@eteew267 To je samozrejme možné, ja píšem vyslovene o fdakulte, na ktorú som chodila ja. Vedela som to porovnať, nakoľko som mala kamošov aj na externej forme. Žiaľ, boli obrovské rozdiely v nárokoch na študentov podľa formy štúdia. Každopádne, dôležité som zabudla - bolo to pred 10-15r, veci sa mohli zmeniť aj tam.
Autorka: v takom zmysle, že externisti, čiže platiaci boli hodnotení menej prísne.
Aka dolezita pani gymnazistka 😀 precitaj si pravidla stranky, vsetci si tu tykame
slecna, pravidla tu su..... vsetci si tu tykame, tak boli nastavene pravidla pred 10-15 rokmi..... takze klud.....
nabuduce aspon sa prihlas pod svojim nickom a nerob zo seba nieco viac.
vies, teraz ma VS kazdy druhy debil, lebo titul dostanu presne takym istym sposobom ako sa pytas ty......
takze odporucam prezriet starsie debaty na MK, urcite najdes rady, kam ist studivat na 5 rokov, aby si mala hocijaky titul bez tazkosti
Vlastne chces aby ta este dalsie 4-5 roky zivili rodicia a ty si aspon vypadala, ze nieco robis. No byt tvojimi rodicmi asi by som nebola nadsena. Vsak si sprav nejaku nadstavbu - do 2 r mas aspon prakticke znalosti aby si sa mohla zamestnat a potom si mozes platit sukromnu vysku a studovat pre radost - doknca aj tu filosofiu by si mohla vystudovat ako hobby

Sv. Betka (v kazdej diere). Platis, nechaju ta vystudovat. Ale zamestnavatelia si uz vyberaju a s nou tak akurat v statnej sprave, lebo tam ju maju vsetci.