Ktorá vysoká škola je najmenej náročná?
Ahojte, nechcem ziadnu prestiznu VŠ, staci mi taká, kde ma nebudu do nicoho moc "tlacit", ak viete co myslim. Svoje nA kAzDeJ vYsOkEj MaS tOhO vElA si nechajte pre seba...Ak poznate nejaku kde to je "volnejsie" sem s tym!
Ako tu baby písali,.prečo ju odsudzujete neviete v akej je situácia.
Autorka ak Ti je jedno akú budeš mať vš a ide len o titul tak je jedno z akej školy to bude. Kľudne choď aj tú filozofiu študovať keď ťa to baví. A to čo tu niektoré píšu ze v dnešnej dobe nie je už potrebná vš sa mýlia. VŠ ti otvorí dvere na pracovnom trhu viac, dokonca už aj obyčajná sekretárka ktorá zdvíha telefóny a pripravuje kávu šéfovi musí mať vš. Nehovoriac o tom keď sa zamestnas a príde na povýšenie, vždy si vyberú niekoho s titulom aj keď je blbý než niekoho iba s maturitou hoc aj s 20 ročnou praxou. Ten s titulom bude mať vždy prednosť a viac možností.
@oli18 u nás v štátnej správe si museli ženy po 50 tke robiť školu.To, že predtým tam pracovali roky rokúce nikoho nezaujímalo.
@lienkashcj v materskej škôlke je titul aj na pritaz.Tam skôr zoberú bez VS, lebo vyštudovaná je "drahšia" stalo sa to kamarátke a neraz to čítam na fóre.A potom opačný extrém ako máme my v dedine, že po veľa rokoch odišiel pán zo stavebného úradu a nevedia jeho miesto obsadiť pol roka.Ked som videla plat s množstvo agendy ani sa necudujem.Tak nám to robí niekto z inej dediny a tomu chudakovi zlúčili agendu.A to, že už aj obyčajne administratívne sily potrebujú VS je také ..

@nikelca , rada by som sa spýtala, už ste školu doštudovali? Ste v tomto smere aj zamestnaná? Pýtam sa kvôli synovi, budúci rok končí gymnázium, a práve informatiku a programovanie s matematikou má medzi seminármi.