icon

Ktorý názov webináru pre mamy vás zaujme najviac?

25. nov 2025

Ahojte mamičky.Chystám tému/webinár pre mamy detí vo veku 0–6 rokov a veľmi mi pomôže, keď mi poviete, ktorý názov by vás najviac zaujal.

Vyberte, prosím, len číslo (1, 2 alebo 3):

1.Ako mať doma pokojnejšiu a dlhšiu hru, bez neustáleho vymýšľania a chaosu.
2.Ako podporiť hru dieťaťa každý deň, bez výčitiek a bez pocitu, že ste na všetko sama.
3.Ako podporiť hru, pri ktorej dieťa vydrží dlhšie a nepotrebuje vás pri každej minúte — bez chaosu a bez vymýšľania.

Ak máte chuť, napíšte aj prečo práve ten, veľmi mi tým pomôžete pripraviť niečo, čo bude pre mamy skutočne užitočné. Ďakujem!

cyneric
25. nov 2025

Všetky názvy sú zbytočne dlhé. Za druhé, 0-6 rokov je veľmi široký záber, novorodenec sa bude hrať inak ako batoľa, škôlkar, školák.

beata_k
25. nov 2025

@anonym_autor Suhlasim. Nazov je dlhy a vseobecny.

betulinka1
25. nov 2025

@anonym_autor ja by som dala jednoduchý názov "Ako pomôcť deťom k samostatnej hre" alebo "Naučme deti hrať sa". Práve preto, lebo ak to máš od 0-6 rokov, tak nevieš dať každej matke rovnaký návod.

anonym_a64176
25. nov 2025

Č.4-nemam zaujem

sissy27
25. nov 2025

@anonym_autor webinár na tému ako vychovať dieťa bez toho, aby si sa každú chobotinu pýtala internetu a bez nezmyselných webinárov 😀

strelkyna1
25. nov 2025

Hraj sa sám - ako na to, aby sa dieťa zahralo samostatne.

iwesska
25. nov 2025

V polke kazdej vety som sa stratila - cele zle, nezaujimave. Nezaujal ani jeden nazov. Skus to cez AI.

tundra
25. nov 2025
@iwesska

V polke kazdej vety som sa stratila - cele zle, nezaujimave. Nezaujal ani jeden nazov. Skus to cez AI.

@iwesska 😂😂😂

anonym_c661fa
25. nov 2025

@anonym_autor zase otravuješ s webinárom?

princezna_bosorka
27. nov 2025
@cyneric

Všetky názvy sú zbytočne dlhé. Za druhé, 0-6 rokov je veľmi široký záber, novorodenec sa bude hrať inak ako batoľa, škôlkar, školák.

@cyneric jj, neskutocne divne formulacie (nasvedcujuce, ze asi vsetko otrocky prekladas z anglictiny a chyba ti jazykovy korektor). Ak uz nechces platit korektora, aspon sa nauc po slovensky. Mna by ktorykolvek z tychto nazvov zarucene odradil.

stastnamamulka
27. nov 2025

Ty asi nemáš deti 0-6r,že ?Že ?🧐
1.Ako podporiť hru?
Je tá hra s nami v miestnosti?🧐...
2.Ako podporiť hru bez pocitu,že som sama?
Haloooo?🧐Ja mám dieťa,ja sa ani nevyčúram sama 🙄
3.Ak sa dieťa 0-6r hrá samo,čo robí mama?Nezavadzia 😁
Držím ti palce 🫂