Ktorý názov webináru pre mamy vás zaujme najviac?
Ahojte mamičky.Chystám tému/webinár pre mamy detí vo veku 0–6 rokov a veľmi mi pomôže, keď mi poviete, ktorý názov by vás najviac zaujal.
Vyberte, prosím, len číslo (1, 2 alebo 3):
1.Ako mať doma pokojnejšiu a dlhšiu hru, bez neustáleho vymýšľania a chaosu.
2.Ako podporiť hru dieťaťa každý deň, bez výčitiek a bez pocitu, že ste na všetko sama.
3.Ako podporiť hru, pri ktorej dieťa vydrží dlhšie a nepotrebuje vás pri každej minúte — bez chaosu a bez vymýšľania.
Ak máte chuť, napíšte aj prečo práve ten, veľmi mi tým pomôžete pripraviť niečo, čo bude pre mamy skutočne užitočné. Ďakujem!
@anonym_autor Suhlasim. Nazov je dlhy a vseobecny.
@anonym_autor ja by som dala jednoduchý názov "Ako pomôcť deťom k samostatnej hre" alebo "Naučme deti hrať sa". Práve preto, lebo ak to máš od 0-6 rokov, tak nevieš dať každej matke rovnaký návod.
Č.4-nemam zaujem
@anonym_autor webinár na tému ako vychovať dieťa bez toho, aby si sa každú chobotinu pýtala internetu a bez nezmyselných webinárov 😀
Hraj sa sám - ako na to, aby sa dieťa zahralo samostatne.
V polke kazdej vety som sa stratila - cele zle, nezaujimave. Nezaujal ani jeden nazov. Skus to cez AI.
@anonym_autor zase otravuješ s webinárom?
Všetky názvy sú zbytočne dlhé. Za druhé, 0-6 rokov je veľmi široký záber, novorodenec sa bude hrať inak ako batoľa, škôlkar, školák.
@cyneric jj, neskutocne divne formulacie (nasvedcujuce, ze asi vsetko otrocky prekladas z anglictiny a chyba ti jazykovy korektor). Ak uz nechces platit korektora, aspon sa nauc po slovensky. Mna by ktorykolvek z tychto nazvov zarucene odradil.
Ty asi nemáš deti 0-6r,že ?Že ?🧐
1.Ako podporiť hru?
Je tá hra s nami v miestnosti?🧐...
2.Ako podporiť hru bez pocitu,že som sama?
Haloooo?🧐Ja mám dieťa,ja sa ani nevyčúram sama 🙄
3.Ak sa dieťa 0-6r hrá samo,čo robí mama?Nezavadzia 😁
Držím ti palce 🫂

Všetky názvy sú zbytočne dlhé. Za druhé, 0-6 rokov je veľmi široký záber, novorodenec sa bude hrať inak ako batoľa, škôlkar, školák.