icon

Kurz Kataríny Runy

14. jún 2025

Ahojte,

na facebooku sa mi zobrazuje kurz od Kataríny Runy, kde je registrácia zadarmo.

Ženy ho odporúčajú, vraj im veľmi pomohol. Predtým nevedeli, ako odložiť peniaze z výplaty a zrazu ku nim nečakane tie peniaze prišli same. Stojí to 900 EUR alebo tak, ale Katka garantuje vrátenie peňazí, ak nebudem spokojná. Chcela by som to zaplatiť, len neviem, či manžel bude s niečim takým súhlasiť.

sszuzu8
14. jún 2025

Mame rozvíjať naše dary áno? A keď žiadny nemám tak mam robiť čo 😃nie som kreatívna neviem robiť hand made výrobky neviem maľovať spievať tvoriť básne či blog. Čo má robiť človek bez talentu?

rozculena
14. jún 2025
@sszuzu8

Mame rozvíjať naše dary áno? A keď žiadny nemám tak mam robiť čo 😃nie som kreatívna neviem robiť hand made výrobky neviem maľovať spievať tvoriť básne či blog. Čo má robiť človek bez talentu?

@sszuzu8 pošli 900 eur dotyčnej a ona ti poradí😂

pipimonterova
14. jún 2025

Za 900e mam fajn plastiku podbradku😃

nikaeli
14. jún 2025

Neplatím si kuchárku, rozvíjam svoj dar varenia a pečenia. Nik mi nenavarí tak chutne ako ja 🤪 slepačí vývar, sviečkovú, jahodovo.tvarohový koláčik a ešte finišujem jahodový džem. Všetko v rámci sobotného oddychu a 'zdarma' 🍰 ušetrila som pár eur a môžem ísť spokojne čítať drobcovi pred spaním..

Že pozdravujem Katku! má to vymyslené fakt dobre....

sella38
14. jún 2025

Prepac, ale tato reklama ti nevysla 🙂

jamimo
14. jún 2025

ja len toľko... toxický spiritualizmus 🤷‍♀️

columbovazena
14. jún 2025

Panebože, to čo za drísty..To ako aj berieš vážne také hlody, že neupratovat, atď? Si normálna? Jasné, že ona si môže dovoliť platiť kucharku a upratovačku, keď nájde dosť hlupani, ktoré za 1 zbytočný " kurz" sú schopné dať 900 eur..Stačí jej 5 ks takýchto idividuii mesačne a má krásne vystarane.. Áno, úplne bezne si obyčajné ženy platia kuchárky a upratovačky 😅😅

rejka7
14. jún 2025

Inak, bolo by zaujímavé sledovať dotyčnú pani Runu, či ako sa volá, keby si jej nejakú tú zmluvu s právnikom pripravila a v uviedla všetko čo sľubuje do predmetu zmluvy, výslovne uviesť:
" poskytovateľ ( Runy) sa zaväzuje v lehote do 30 dní dňa zaplatenia vstupného poplatku vo výške 900€, previesť na účet žiadateľa ( autorka) 1200€. 1200€ je čiastka, ktorú poskytovateľ zaväzuje sa zaplatiť žiadateľovi dobrovoľne v plnej výške z dôvodu výkonu bližšie nešpecifikovaných úkonov na finančných trhoch v prospech žiadateľa" Samozrejme zmluva by obsahovala aj sankcie, a zmluvnú pokutu, ktorá by každým dňom rástla. Skús pani Rune takto oficiálne písomne predložiť vo forme zmluvy, čo sľubuje a žiadať o podpis pred notárom , čo pani Runa NATO povie. 🤣🤣🤣🤣. Škoda, že pri tom nemôžem byť.🥴

janettdamian
14. jún 2025

Ja prácu Kataríny sledujem, takže viem o čom rozpráva v jej webinároch. Sledujem tie zadarmo, ak chce človek na sebe skutočne pracovať, nájde v nich veľa zaujímavých informácie, ktoré ho dokážu posunúť. A ten kurz čo píšeš za 900€ neslúži určite k tomu, že ti potom prídu "peniaze samé len tak". Zas niekto hľadá skratku ako "zbohatnúť bez práce", ale tak to nefunguje v živote. A ani Katarína nič také v kurzoch netvrdí, treba tie energetické princípy poznať, pochopiť a praktikovať v živote.

marianarem
14. jún 2025

Pozrela som si jej stranku, uci ludi nielen ako zbohatnut, ale aj ako mat krasny vztah, sebavedomie, byt dobrou mamou...Proste odbornicka na vsetko, a na vsetko ma vraj jednoduche navody, to vo mne nevzbudzuje ani trochu doveru.

rejka7
14. jún 2025
@janettdamian

Ja prácu Kataríny sledujem, takže viem o čom rozpráva v jej webinároch. Sledujem tie zadarmo, ak chce človek na sebe skutočne pracovať, nájde v nich veľa zaujímavých informácie, ktoré ho dokážu posunúť. A ten kurz čo píšeš za 900€ neslúži určite k tomu, že ti potom prídu "peniaze samé len tak". Zas niekto hľadá skratku ako "zbohatnúť bez práce", ale tak to nefunguje v živote. A ani Katarína nič také v kurzoch netvrdí, treba tie energetické princípy poznať, pochopiť a praktikovať v živote.

@janettdamian za 900€ ťa naučí spoznávať energetické princípy, aha už mi je to jasné. Je veľmi šikovná, to sa musí nechať.

bambulkaaskatulka
14. jún 2025

Veď to je pravda. Tvrdou prácou človek nezbohatne. Pani/ slečna ručná zbohatla na oďubavani naivných hlupani.

bambulkaaskatulka
14. jún 2025
@rejka7

@janettdamian za 900€ ťa naučí spoznávať energetické princípy, aha už mi je to jasné. Je veľmi šikovná, to sa musí nechať.

@rejka7 ma naučí spoznávať energetické princípy? Iste? Lebo ja by som tých 900 e za dobrý kurz kvantovej mechaniky aj dala. A má aspoň phd z mit?

liusa82
14. jún 2025

len najsmutnejšie je to,že tieto veci si človek klude načíta aj z bežne dostupnej literatúry alebo kníh na to určených.Ja tiež sledujem kdejaké ezo stránky,numerologia,astrologia atd lebo ma to celkom zaujíma ale v živote by som nedala za nejaký takýto kurz peniaze čo si viem aj sama bežne dohladať alebo prečítať v knihách.To je akurát tak výcuc z toho všetkého.No ale blbci nech platia.Vždy sa niekto nájde kto sa dá nachytať

rejka7
14. jún 2025
@bambulkaaskatulka

@rejka7 ma naučí spoznávať energetické princípy? Iste? Lebo ja by som tých 900 e za dobrý kurz kvantovej mechaniky aj dala. A má aspoň phd z mit?

@bambulkaaskatulka tak je veľmi odvážna a šikovná, ja by som na jej mieste nevedela dobre a pokojne spať, ale tak ja som ja🥴 a preto mi nikto za moje "múdra" neplatí 900€😭

lea513
14. jún 2025

Ja jej neverím. Podľa mňa je to podvodnícka. A ma tu drzosť robiť kurzy a pýtať peniaze? Na zaklade coho!!!? 🤦‍♀️ Ak ste tu niektora právnická, je to podľa vás v poriadku?

sova7
14. jún 2025

Všetko sú to podvodnici. Volám ich ezosmejdi a všetkých blokujem

zobaka
14. jún 2025

za kurz 900 eur? to radsej chod na dovolenku, kvantove zakony a manifestaciu si najdes aj na internete zdarma

kikulienkadd
14. jún 2025

Ahoj autorka,
skús si prečítať svoj 1.príspevok:
"na facebooku sa mi zobrazuje kurz od Kataríny Runy, kde je registrácia zadarmo"
Vzápätí, ale píšeš o tom, že tento "špás" stojí 900€
Zamysli sa nad tým a verím,že ti to dá odpoveď na tvoju otázku...

Peniaze k ľuďom nechodia samé, buď treba zvýšiť príjem = viac pracovať alebo znížiť výdaje = nároky. Všetko je to na tebe,nikto na svete ti s tým zázračne nepomôže.

princezna_bosorka
15. jún 2025

je to bullshit a mamipulacia... nic take by som neplatila a uz vobec nie bez suhlasu manzela (ak potrebujes naucit setrit spisuj si aspon 3 mesiace vydavky, rozmyslaj, co naozaj potrebujes, najdi si psychologa a fin. poradcu, ale nedavaj zarobit tejto zenskej).

kiki68
15. jún 2025

900 mozes poslat aj mne, neboj nejaku dobru zlataninu Ti dam ako slusnejsiu prezentaciu naspat 😂😂😂 Ja som toto videla davno, nejake kamosky, co sa furt hladaju na tom boli, za mna ciste vymyvanie mozgov. Keby to stalo 100 eur, ale 900? Myslim, ze cely princip je o tom, ze ked tam idu ludia, co si vylozene opakovane tahaju sprostosti do zivota a potrebuju niekoho, kto im bude mliet, ze to nemusis. Ale cloveka takeho typu to nezmeni. Som zvedava kolko tych zien z kurzov sa dnes kupe v prachoch a zije happy life…

dora281
Autor odpoveď zmazal
bosorkabb
15. jún 2025

Vieš prečo na FB má samé pozitívne recenzie? Pretože si to spravuje sama. Vie negatívne vymazať.
Veď každý mesiac odkladaj peniaze a uvidíš.
Ale dať niekomu 900 eur za pochybný kurz je divne. A už vieš prečo nemáš peniaze. Lebo naivne veríš blbosti. A si ochotná za to aj platiť.

dora281
Autor odpoveď zmazal
lea513
15. jún 2025
@kiki68

900 mozes poslat aj mne, neboj nejaku dobru zlataninu Ti dam ako slusnejsiu prezentaciu naspat 😂😂😂 Ja som toto videla davno, nejake kamosky, co sa furt hladaju na tom boli, za mna ciste vymyvanie mozgov. Keby to stalo 100 eur, ale 900? Myslim, ze cely princip je o tom, ze ked tam idu ludia, co si vylozene opakovane tahaju sprostosti do zivota a potrebuju niekoho, kto im bude mliet, ze to nemusis. Ale cloveka takeho typu to nezmeni. Som zvedava kolko tych zien z kurzov sa dnes kupe v prachoch a zije happy life…

@kiki68 Asi nikto...

lea513
15. jún 2025
@kiki68

@kiki68 A drzost a bezocivost tejto osoby je bezhranicna...

kiki68
15. jún 2025
@lea513

@kiki68 A drzost a bezocivost tejto osoby je bezhranicna...

@lea513 ja som nieco take pocula, ale to nielen o tomto, ze kto ako nesedi do obdivovatelov toho, tak ide z kola von a neni to pekne. Tak jasne, ved cely business model je postaveny na mentalnej masazi a sile danej skupiny. Ja som strasny skeptik voci tomuto. Keby odlozim tych 900 a napr nieco z toho niekde investujem, alebo s niecim za tu sumu zacnem podnikat, tak potom je sanca, se tie peniaze nejak zurocim.

sova7
15. jún 2025
@kiki68

@lea513 ja som nieco take pocula, ale to nielen o tomto, ze kto ako nesedi do obdivovatelov toho, tak ide z kola von a neni to pekne. Tak jasne, ved cely business model je postaveny na mentalnej masazi a sile danej skupiny. Ja som strasny skeptik voci tomuto. Keby odlozim tych 900 a napr nieco z toho niekde investujem, alebo s niecim za tu sumu zacnem podnikat, tak potom je sanca, se tie peniaze nejak zurocim.

@kiki68 fungujú na princípe manipulácie a vymývania mozgu podobne ako sekty