icon

Mám 18 rokov a bojím sa v noci

didlinka194
18. feb 2014

Mám 18 rokov, spím sama v izbe vždy keď zaspávam spím na boku-takže na jednom uchu a druhé si zakryjem perinou. Kôli tomu aby som nič nepočula. Keď sa v noci zobudím a je mi strašne teplo bojím sa dať nohu von z pod periny stále mám pocit že nie som v izbe sama. Mamine sa to zdá smiešne že som už veľká a podobne no ja sa proste bojím v noci. Paradox je že keď idem domov z nieakej disko v prejsť v dvoj poschodovom dome celkom hore bez svetla sa nebojím . Prosím poraďte mi kde sa mám obrátiť. ďakujem

Strana
z4
drmouse
19. feb 2014

@allison10 Ja mám to isté s perinou. Keď sa mi niekedy stane, že ju mám obrátenú gombíkmi hore nohami, okamžite ju zo seba skopnem a rýchlo ju otáčam k nohám 😀 Mamine sa inak stalo, že bola sama doma cez deň. Zrazu počula len nejaký hrmot, najprv si myslela, že je to z vonku, ale bolo jej čudné, že zvuk sa podobá na štrngot porcelánu. V obývačke máme 3 dušičkové poháre aj s vrchnákom (kedysi menšia mánia 😀 ). Mamina si myslela, že nejaké zemetrasenie, aj keď jej to bolo divné, tak sa išla pozrieť, čo to rachotí v obývačke a skoro zinfarktovala, lebo nič sa nehýbalo, iba jeden vrchnák na dušičkovom pohári. Keď mi to hovorila, povedala, že sa celá triasla, čo tam bude, opatrne nadvihla vrchnák a tam nič. Odvtedy máme vrchnáky z tých pohárov mimo, aby sme náhodou nejakú dušičku neuveznili. Z trochu iného súdka, aby sme sa nebáli iba tmy. Keď som to videla 1x, tak ma riadne myklo, neodporúčam pozerať slabším povahám 😀

https://www.youtube.com/watch?v=MEkAAK_NuBQ
j_ank_a
19. feb 2014

@lucka1987 ja som na tom rovnako... akoze mne horory typu texasky masakes, saw, pach krve a podobne krvaky nic nerobia, to si rada pozriem, ale psycho ako je paranormal, to bolo na mna priliz... sama viem, ze je to v celku nerealne, nepravdepodobne, a moj mozog si to aj uvedomuje, no hold, ta noha sa schovava automaticky... :D manzel ma este presviedcal, aby som si pozrela pokracovanie... :D hah, na to moze zabudnut.. :D

maria1989
19. feb 2014

@didlinka194 ja som sa bála, kým som si nenašla frajera, ktorý spal pri mne. aj teraz keď som sama v noci doma sa nebojím len preto, že mám veľké psisko 😀

moni244
19. feb 2014

@lucka1987 pozerávala som horory, ale tieto strachy mám už od detstva 😀

eeffka
19. feb 2014

@didlinka194 no asi nikam...ja mam 37r a spim prikryta po usi aby ma nepokusali upiri... toz... 😀 neriesim

dagmar15
19. feb 2014

Ach baby moc premyšlate nad tym čo by bolo keby....stava sa vam to ked ste vyčerpane a idete spať? kedysi som sa bala aj ja ale teraz som rozvalena,neprikryta chodim spavat unavena ako kon a ked sa mi chce cikať a zhasinať v pohode proste moc rozmyšlate nad tym čo keby....je to ako so snami to čo prežijete cez deň,vidite alebo čoho ste sa zľlakli niekedy v minulosti,ja napr som išla za mamou do prace so staršim brachom povedal že už ide von tak ja som sa obliekala a v tom sa začli pomaly otvarat dvere z druhej izby,bola som tvrdá pretože som vedela že bracho je už vonku a to bol naozaj on,že si zabudol kluče myslela som že ho zabijem dlho som sa bala sama doma,takže určite to ma nejaku pričinu.....skus si izbu porosiť svätenou vodou,budeš mať pocit že si všetko zle odohnala-ak teda veríš... 😉

zibi
19. feb 2014

@katy1979 skus ten melatonin..ja som zhanala na zahranicnych forach nejake veci ohladne melatoninu lebo zlepsuje aj kvalitu folikov a posobi aj na taketo veci ...
ono vela ludi zle spi aj kvoli tomu ze robia na smeny alebo mas male dieta co ta v kuse budi a mas uplne naruseny biorytmus..a ono to pomaha aj zaspat a vratit do normalu organizmus len je clovek z neho ospaly .... 🙂

1aduliatko1
19. feb 2014

ja mám 26 rokov, a tiež sa bojím 🙂 keď idem na wc všade vysvietim 🙂 ale to je asi preto,že som nikdy nebývavala sama doma v noci, a ani teraz našťastie.... 😀

nikolka2
19. feb 2014

@drmouse Ja tiez spim s plyšákom ..je to delfín a volá sa Fliper 😀 Moj muz na neho dost ziarli ,,ale mne to pomaha nebat sa ked ho stiskam v ruke ..inac ja sa tiez strasne bojim a zaspavam pri rozsvietenom svetle ,,u mna to zacalo vtedy pred rokmi ked som videla film stigmata no a koniec od vtedy sa strasne bojim kazdy vecer ,,,a to uz mi taha pomaly na 30 😅

maartinkaa
19. feb 2014

no zeny, docitala som tie vase prispevky, a zistila som, ze je to riadne plodna tema 😀 😀 😀 😀
inak vcera som doma objavila aj take kuty, o ktorych som roky ani netusila, takze dalsie potencionalne strasidla na obzore 😀 😀 😀 😀 a to som prestala vcera prispievat este za svetla 😀 😀 😀 😀

kika77777777777
19. feb 2014

@j_ank_a ja som paranormal activity ani nedopozerala . pri pozeraní stalo sa so mnou niečo zvlastne do teraz sa mi to nikde nestalo len vtedy. zalialo ma teplo ostalo mi zle a musela som sa napiť veľa vody, mala som pocit že sa neviem poriadne nadýchnut..takže odvtedy taketo duchovne horory nepozeram. Ked som sa tiež priatelovi zdoverila že sa bojim že v izbe niekto je tak mi povedal že je to všetko len v mojej hlave a domýšlam si a som paranoidna..odvtedy si poviem že v izbe nikto nieje ked idem spat aj 5 krat a potom v pohode..

maartinkaa
19. feb 2014

a inak ani ja neznasam perinu obratenu gombikami k sebe,,,

j_ank_a
19. feb 2014

@kika77777777777 fuha, tak toto je sila... ale naozaj je pravda, ze je to len a len v hlave... je neskutocne, ako autori takychto hororov dokazu zautocit na presne miesta v mozgu.. :D nikedy sa smejem, ako to ucinkuje.. 😀

mimi3706
19. feb 2014

no teda...to je inak super ze tolke sme tu mamy ktore urcite ustavicne presviedcame svoje deti ze sa netreba bat ze sa nie je coho 🙂 ja osobne sa uz nebojim, lebo byvame v novopostavenom dome, ale nastastie bungalov, ziadne pochmurne pivnice, ziadne pôjdy, tak mam lepši pocit. a nemame ziadne dvere lebo su drahe 🙂 takze za dverami nikoho neocakavam 🙂 ale ked sme byvali v starom dome, kde zomreli dvaja ludia na starobu tak som veru mala co robit co som sa bala duchov...a to som mala jeden naozaj skutocny zazitok z ktoreho som musela chodit za knazom...ale pomohlo mi odstahovat sa a kazdy vecer sa modlim a jednoducho to pomaha. je to strach, a kto ma strach, tak toho pokusa este viac sa bat...netreba sa bat,strach sa da odohnat modlitbou...ziadne lieky netreba...a moja dcera ma tiez strach spat sama tak jej nechame zazate svetlo a zaspavam s nou aby sa citila istejsie

kiki68
24. feb 2014

Tak u nas v dome,kde som byvala strasi, tam je fakt problem spat, ja neviem,tam je to proste cele divne. Ale teraz co byvame,tak ok, ziadne divne sramoty..nic...normalne spime vsetci...
ako ja sa na hororoch ako paranormal activity smejem,lebo viem,co som od decka zazivala v dome a tam to veru sranda nebola...kedze to nebol ziadny film.... tam som nikdy nespavala potme, teraz konecne spavam be zaznuteho svetla...

miska195
Autor odpoveď zmazal
miriam11
23. feb 2016

@didlinka194 mas to urcite z nevhodnych filmov paranormalneho charakteru, z clankov a ducharskych pribehov. Skus viac citat knihy, ktore ta vedia dobre naladit a nebudes myslieť na hlúposti.

agnes9
23. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

netreba tolko filmov veru pozerat

bonny000
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4