icon

Najľahšie vysokoškolské odbory pre zaneprázdnené ženy

9. júl 2025

Ahojte,
chcem sa opýtať ktoré odbory na výške sú podľa vás najľahšie? Myslím také, čo sa dajú zvládnuť v pohode aj popri práci alebo deťoch. Môže byť aj externé štúdium.
Za každú radu budem vďačná.

jablko13
9. júl 2025

Sociálna práca 🙂

pribinak
9. júl 2025

Masmediálna komunikácia

Najjednoduchší odbor ….potom je tu alw otázka uplatnenia na trhu prace

januska12323
9. júl 2025

Keď to chceš len kvôli titulu radšej sa na to vykašli.

ivka225
9. júl 2025

Najľahšie je to, čo ťa zaujíma. Pre mňa bola najľahšia matematika.

domkakvet
9. júl 2025

@anonym_autor socialna praca.

petracandle
9. júl 2025

Otázka - načo ti to je? Vysoká škola je svojím spôsobom aj investícia. Ty teraz obetuješ minimálne 1000 eur ročne ako školné, aby si mala titul. Ale načo??

Veď keď vyštuduješ nejakú blbosť nepomôže ti to, aby si si našla dobre platenú prácu. A ani rešpekt medzi ľuďmi nebudeš mať keď zistia, že ten Ing nie je napr z elektrotechniky ale z ekológie (príklad) 😃

oriesocek
9. júl 2025

chces mat iba titul? kvoli zamestnaniu...., tak potom fakt najjednoduchsiu ako sociálna práca, kde sa naucis na skusku par stran a mas vystarané, iné take lahsie nepoznám. ja som studovala to, co som chcela a bavilo ma to, ale skusky boli narocne... ale poznala som chalana, ktorý chcel byt vysetrovatelom, vybral si najlahsi odbor na celej VS a este aj tam opisoval, ale potreboval iba titul. a inak sociálna práca niekedy bola super skola, studovala ju moja suseda v Bratislave - neboli skoly v kazdej dedine. ona sa tomu aj celý život venuje, ale vystudovala VS pred viac ako 30 rokmi....

bosorkabb
9. júl 2025

Sociálna práca. To si robí mnoho ľudí ak potrebuje VŠ pre zamestnanie.

deti95060810
9. júl 2025

pozri odbory na Katolíckej univerzite v Rbk.

melanta
9. júl 2025

Na VŠ som začala študovať pred 40, manažment na UK. Teraz mám 48 a študujem právo. Ťažký nebol manažment a nie je ťažké ani právo. Pretože ma to baví. Sociálna práca na súkromnej škole s otrasným renomé by pre mňa bola brutálne náročná. A rovnako všetko, čo by ma nebavilo. Chodiť na prednášky, robiť práce, učiť sa a to všetko témy, ktoré by ma nebavili, musí byť mega náročné.
Výber si školu a odbor, ktorý ťa bude baviť a budeš ho v budúcnosti vedieť aj využiť. U mňa nestačí, že má kandidát titul. A hlavne ak ide o externé štúdium popri práci. Zaujíma ma, aké mal preferencie pri výbere. Ak čo najväčšiu jednoduchosť štúdia, tak takého človeka nechcem. Nechcem ľudí, ktorí takto pristupujú k podstatným veciam.

taktotedanie
9. júl 2025

Skor by som sa zamerala na vysoku skolu ako univerzitu
Dubnicky institut a pod kadekde maju pobocky po slovensku, taktiez sukromne vysoke skoly
Pokial to chces len aby sa ti v obcianke leskol titul, zamestnat ci lepsiu poziciu s tym neziskas

ivanaks
9. júl 2025

Aplikovaná etika - etika profesijných činností (externe, UKF v Nitre) - len kvôli titulu (ak nemáš prácu, s týmto tu ju ťažko nájdeš, ale ak si policajt, úradníčka a potrebuješ VŠ titul, toto bude pre Teba "pravé orechové").