Pedagogická fakulta Prešov
Ahojte 👋🏼 Niekto kto študuje alebo študoval, poprípade sa chystá nastúpiť na pedagogickú fakultu v Prešove na katedru predškolskej a elementárnej pedagogiky v externej forme ? 😊 bola som prijatá a rada by som sa dozvedela nejaké informácie, vďaka.
@simi1717 ahoj, pri online vyučovaní sa nezapajas, iba ak by si veľmi chcela na niečo odpovedať. Prax prebieha normálne v pracovnom týždni, musíš si vybaviť voľno.
@cucoriedka90 ďakujem veľmi pekne za odpoveď, prosím vás a koľko krát do týždňa je tá prax?😊
@simi1717 10 dni
@bejinka28 nedá sa :/ treba od začiatku študovať
ahoj, tiež som si podala prihlášku 🙂
Ahojte, mňa prijali, tiež zvažujem, či budem stíhať,ale presviedčajú ma doma,aby som išla... Ako je to napríklad,ak sa nemôžem zúčastniť prednášky? Môže sa vyskytnúť svadba alebo podobne?
@eliss21 záleží od pedagóga, ale na väčšine neriešili prezenčku. Poprípade stale sa vieš ospravedlniť dopredu, a ak je potrebné nahradiš si to 🙂
@cucoriedka90 a ako často je štúdium neviete ? Je to celý deň ??
ahojte, ako vám to ide v škole, tie čo už máte rok za sebou? Rozmýšľam či do toho ísť od ďalšieho roka, alebo nie.
@janamihl prevažne každú sobotu, väčšinou celý deň, niekedy len doobedu alebo poobede. Asi 2-3x bolo aj v piatok, ale iba online z domu
@staalienka Nebudem ti klamať, je to náročné. Chce to správne rozvrhnúť čas, mám dve deti a učím sa tým pádom po večeroch. Keď sa chce, dá sa to zvládnuť, len sa príprav, že toho učenia je ozaj veľa.🙂 plus však dávam určite za to, že niektoré testy boli online z domu takže to nebolo také stresujúce 🙂
ahojte, hladam na nete kolko stoji skolne na akademicky rok na unipo predskolska elem pedagogika a neviem to najst, mylsim externe studium
Ahojte mamičky,rozhodla som sa podať si prihlášku na externe štúdium.Chcem sa opýtať či ste robili prijímačky alebo Vás prijali bez. Som už 18 rokov po škole,mama dvoch detí a rozmýšľam že či by som prijímačky zvládla 🙂 ďakujem za každú odpoveď
@ninoleta ahoj brali bez prijímacích skúšok 😀.
@slnieckosisa ďakujem 🫶
@ninoleta Není za co
Ahojtee prosim Vas chcem sa opytat ci treba vediet aj spievat na hudbnej alebo ci je tam aj nejaka skuska so spievanim? Z toho jedineho mam strach lebo spievat neviem ;(
@viktoriaaap áno z predmetu hudobná výchova je skúška z teórie, hry na klavír a spev
Pekný večer prajem . Pripojím sa k Vám. Premýšľam či si podám prihlášku. Tá hudobná odrádza aj mňa. Na Bc štúdiu som prechádzala z hudobnej na E. Ale to bolo už pred 15 rokmi a denne štúdium.
Baby ,ktoré chodíte,boli by ste ochotne sem hodiť rozvrh.?
Ahojte je tu niekto z po čo ide študovať externe od septembra? 😀

Zdravím, mám otázku pre tie čo už študujú 🙂 Počas online hodín treba aj odpovedať alebo to stačí mať len zapnuté, nakoľko som v takej práci kde sa to úplne nedá. A ďalšia otázka je ako prebieha prax počas externej formy štúdia, keďže víkendy škôlka neni otvorená 🙂 budem vďačná každej jednej z vás za odpoveď.